Ας δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον

 

Ας δημιουργήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον

 

Η εταιρεία μας βασίζεται στην αξιοποίηση της δύναμης της φαντασίας. Εφαρμόζοντας αυτή την τεχνογνωσία στην πρόκληση της βιωσιμότητας, στόχος μας είναι να εμπνέουμε και να καινοτομούμε. Μπορούμε να συνεργαστούμε, να σκεφτούμε διαφορετικά, να αλλάξουμε τρόπο ζωής και τεχνολογίες, προκειμένου να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός νέου, πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει το Adobe Flash Player ή διαθέτετε μια παλιά έκδοση του Adobe Flash Player.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την έκδοση 9.0.124 ή μια νεότερη έκδοση του Adobe Flash Player προκειμένου να δείτε το περιεχόμενο flash.
Μάθετε για τις οικολογικές λειτουργίες των φορητών υπολογιστών VAIO
Μάθετε για τις οικολογικές λειτουργίες και τηλεοράσεις από τη Sony

Φορητοί υπολογιστές VAIO

Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια με τα VAIO. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά και φιλοσοφίες βιώσιμου σχεδιασμού για τη δημιουργία πιο οικολογικών φορητών υπολογιστών. Λαμβάνουμε υπόψη τις επιπτώσεις των προϊόντων μας σε κάθε στάδιο της διάρκειας ζωής τους.

Περισσότερα για τους οικολογικούς φορητούς υπολογιστές

Τηλεοράσεις από τη Sony

Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε τους λογαριασμούς με τις τηλεοράσεις Sony. Διαθέτουν ακόμη και έξυπνους αισθητήρες για την εξοικονόμηση ενέργειας όταν φεύγετε από το δωμάτιο. Από τα εξαρτήματα έως την απόδοση, οι τηλεοράσεις μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα για τις τηλεοράσεις εξοικονόμησης ενέργειας

FutureScapes

Εξοικονομήστε ενέργεια, με το Xperia Z

Η νέα λειτουργία μπαταρίας STAMINA στα Xperia Z και ZL βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής. Τα smartphone χρησιμοποιούν πολλή μπαταρία, ακόμα κι όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, εξαιτίας όλων των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο. Η λειτουργία μπαταρίας STAMINA αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, αναγνωρίζοντας πότε σβήνει η οθόνη και απενεργοποιώντας τις λειτουργίες που δεν χρειάζεστε, ενώ παράλληλα διατηρεί τις ειδοποιήσεις που θέλετε. Και μόλις αγγίξετε την οθόνη, τα πάντα συνεχίζουν τα λειτουργούν κανονικά.

Μάθετε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα για το SoRPlas

SoRPlas – 99% ανακυκλωμένο πλαστικό

Μάθετε για το SoRPlas – έναν νέο τύπο πλαστικού που δημιουργήθηκε από τη Sony. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα DVD και οπτικά φύλλα τηλεοράσεων, περιέχει το υψηλότερο ποσοστό ανακυκλωμένου υλικού παγκοσμίως: 99%.

Διαβάστε περισσότερα για το SoRPlas

Μελλοντική οικολογική καινοτομία

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών νέων τεχνολογιών και ιδεών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με μερικές από τις πειραματικές τεχνολογίες και τα προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον.

Δείτε τη μελλοντική οικολογική καινοτομία μας

Βιώσιμες διαδικασίες

Δεν μας ενδιαφέρει μόνο η τεχνολογία των προϊόντων μας. Εξίσου σημαντικό είναι να διασφαλίζουμε τη χρήση βιώσιμων υλικών, τη λειτουργία των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον όπου αυτό είναι δυνατόν.

Πώς εργαζόμαστε με πιο βιώσιμο τρόπο

Έκθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η εταιρική κοινωνική μας ευθύνη

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις εταιρικές και κοινωνικές μας ευθύνες και δημοσιεύουμε μια ετήσια αναφορά, όπου εκθέτουμε τη δουλειά που έχει γίνει κατά το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε περισσότερα στη διαδικτυακή τοποθεσία CSR (μόνο στα αγγλικά)