Διαγωνισμός τοπίου α Universe

Albert Dros

Τοπία με εκπληκτική ανάλυση και δυναμικό εύρος

Είτε χρησιμοποιείτε APS-C είτε μηχανή πλήρους καρέ, η σειρά α της Sony προσφέρει απίστευτη ανάλυση, λεπτομερή διαβάθμιση τόνων και εξαιρετική απόδοση σε ρυθμίσεις υψηλού ISO.

Ο επεξεργαστής BIONZ™ στη φωτογραφική μηχανή σας α καταγράφει με ακρίβεια την υφή και τις λεπτομέρειες, αποδίδοντας τα τοπία με ένταση και ζωντάνια.

Λάβετε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό, κοινοποιώντας τις φωτογραφίες σας στο Instagram. Οι συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι έγκυρη για φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram από την 1η Νοεμβρίου 2019 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Η νικητήρια εικόνα θα επιλεχθεί από μια επιτροπή ειδικών στη φωτογραφία, και ο νικητής θα βραβευθεί με έναν φακό Sony G Master!

Οι συμμετοχές θα κριθούν με κριτήρια τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την οπτική/συναισθηματική επίδραση της εικόνας, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο α Universe και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όροι και Προϋποθέσεις:

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ

1. Υπεύθυνη εταιρεία προώθησης για τον Διαγωνισμό φωτογραφίας τοπίου α Universe της Sony στο Instagram ("Διαγωνισμός") είναι η Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Ηνωμένο Βασίλειο ("Sony"). Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν προωθείται και δεν διεξάγεται από το Instagram, ούτε σχετίζεται με το Instagram. Το Instagram δια του παρόντος απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ευθύνη από κάθε συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό.

2. Ο Διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε άτομα ηλικίας άνω των 18 που έχουν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και είναι κάτοικοι Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας, Ελβετίας, Πολωνίας, Νορβηγίας, Αυστρίας, Σουηδίας, Βελγίου, Δανίας, Φινλανδίας, Ελλάδας, Ρουμανίας, Εσθονίας, Λιθουανίας, Λετονίας, Ουγγαρίας, Βουλγαρίας, Ιρλανδίας, Δημοκρατίας της Τσεχίας, Σλοβακίας και Τουρκίας. ("Χώρες κατάλληλες για συμμετοχή"). Οι εργαζόμενοι των εταιρειών του ομίλου της Sony, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

3. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου 2019 και θα λήξει στις 15 Δεκεμβρίου 2019 ("Χρονική διάρκεια του Διαγωνισμού")

4. Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό, πρέπει να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Ακολουθήστε τον λογαριασμό @alphauniversebysony.eu στο Instagram.

Βήμα 2: Ανεβάστε στον λογαριασμό σας στο Instagram μια φωτογραφία που τραβήξατε εσείς προσωπικά, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή της σειράς α της Sony και προσθέστε την παρακάτω ετικέτα, ανάλογα με τη χώρα κατοικίας σας:

Κατάλογος έγκυρων ετικετών χώρας:

Γερμανία: #AlphaLandscapeDE
Ηνωμένο Βασίλειο: #AlphaLandscapeUK
Γαλλία: #AlphaLandscapeFR
Ιταλία: #AlphaLandscapeIT
Ισπανία: #AlphaLandscapeES
Ολλανδία: #AlphaLandscapeNL
Ελβετία: #AlphaLandscapeCH
Πολωνία: #AlphaLandscapePL
Νορβηγία: #AlphaLandscapeNO
Αυστρία: #AlphaLandscapeAT
Σουηδία: #AlphaLandscapeSE
Βέλγιο: #AlphaLandscapeBE
Δανία: #AlphaLandscapeDK
Φινλανδία: #AlphaLandscapeFI
Ελλάδα: #AlphaLandscapeGR
Ρουμανία: #AlphaLandscapeRO
Εσθονία: #AlphaLandscapeEE
Λιθουανία: #AlphaLandscapeLT
Λετονία: #AlphaLandscapeLV
Ουγγαρία: #AlphaLandscapeHU
Βουλγαρία: #AlphaLandscapeBG
Ιρλανδία: #AlphaLandscapeIE
Τσεχική Δημοκρατία: #AlphaLandscapeCZ
Σλοβακία: #AlphaLandscapeSK
Τουρκία: #AlphaLandscapeTR

5. Οι φωτογραφίες που υποβάλλονται πρέπει να έχουν ληφθεί με φωτογραφική μηχανή της σειράς α της Sony. Ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να είναι ρυθμισμένος ως δημόσιος για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Μόλις δημοσιευτεί η φωτογραφία σας πρέπει να παραμείνει στον λογαριασμό σας στο Instagram μέχρι τη λήξη της Χρονικής διάρκειας του Διαγωνισμού που προσδιορίζεται παραπάνω, στην ενότητα 3, διαφορετικά η συμμετοχή σας δεν θα είναι έγκυρη.

6. Υποβάλλοντας φωτογραφίες σύμφωνα με την παραπάνω ενότητα 4 και συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν αποδεχτεί και δεσμεύονται από τους κανόνες του Διαγωνισμού και τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες συμμετοχής προστεθούν από τη Sony και δημοσιευτούν στην παρούσα ιστοσελίδα ή στον λογαριασμό @alphauniverse.eu στο Instagram θα αποτελούν μέρος των κανόνων του Διαγωνισμού.

7. Σύμφωνα με την παρακάτω ενότητα 9, οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι φωτογραφίες τοπίου που αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά της φωτογραφικής μηχανής σας Sony α. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να ανεβάσετε για να συμμετάσχετε, αλλά κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι μοναδική και να συμμορφώνεται με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

8. Οι φωτογραφίες που έχουν τροποποιηθεί με λογισμικό επεξεργασίας εικόνας ή αντίστοιχα προγράμματα είναι αποδεκτές. Ο συμμετέχοντας εγγυάται ότι η βελτίωση φωτογραφίας έγινε με λογισμικό επεξεργασίας εικόνας που έχει αποκτηθεί νομίμως.

9. Απαγορεύεται οι συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν ετικέτες ή να υποβάλουν περιεχόμενο δυσφημιστικό, συκοφαντικό, άσεμνο, πορνογραφικό, χυδαίο, απειλητικό ή παράνομο (τόσο αναφορικά με τις φωτογραφίες όσο και με σχετικά σχόλια/ετικέτες) ή περιεχόμενο που αποτελεί ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί εγκληματική ή που επισύρει ποινές αστικής ευθύνης, ή άλλως παραβιάζει τη νομοθεσία ή τους όρους χρήσης του Instagram. Οι συμμετέχοντες δεν επιτρέπεται να υποβάλουν φωτογραφίες που περιέχουν υδατογραφήματα, πνευματικά δικαιώματα φωτογραφίας ή επωνυμίες τρίτων.

10. Η Sony θα εξετάσει όλες τις συμμετοχές που πληρούν τις προϋποθέσεις και που υποβάλλονται κατά τη Χρονική διάρκεια του Διαγωνισμού μέσω του Instagram, και οι φωτογραφίες θα κριθούν, κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της Sony, με βάση το επίπεδο δημιουργικότητας, πρωτοτυπίας και οπτικής/συναισθηματικής επίδρασης της εικόνας. Η Sony θα επιλέξει μια λίστα των τελικών υποψηφίων σύμφωνα με τα προαναφερθέντα κριτήρια και η τελική απόφαση της νικητήριας συμμετοχής θα ληφθεί από ανεξάρτητο κριτή και θα είναι οριστική και δεσμευτική.

11. Ο συμμετέχων του οποίου η εικόνα επιλεχθεί ως νικητήρια συμμετοχή θα ενημερωθεί μέσω του Instagram Direct από τον λογαριασμό @ alphauniversebysony.eu και θα πρέπει να υποβάλει τα δεδομένα EXIF σχετικά με την επιλεγμένη φωτογραφία για να αποδείξει τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις συμμετοχής. Στη συνέχεια, η Sony θα ενημερώσει τον πιθανό νικητή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες για το πώς να διεκδικήσει το βραβείο. Αν ο πιθανός νικητής δεν αποκριθεί και δεν συμμορφωθεί με τις οδηγίες του αρχικού μηνύματος Instagram Direct εντός πέντε (5) ημερών ή αν από τα δεδομένα αποκαλυφθεί ότι η φωτογραφία δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, ο συμμετέχων δεν θα έχει δικαίωμα να παραλάβει το βραβείο και θα επιλεγεί εναλλακτικός νικητής. Θα επιχειρηθεί η επικοινωνία με τρεις (3) αναπληρωματικούς νικητές το μέγιστο.

12. Θα επιλεγεί μία συμμετοχή που κερδίζει, και ο νικητής μπορεί να επιλέξει έναν φακό Sony G Master από την παρακάτω λίστα:

G Master FE 24 mm f/1,4 (αξίας περίπου 1.619 € / 1.449 £)
G Master FE 16-35 mm f/2,8 (αξίας περίπου 2.569 € / 2.300 £)

13. Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά ή πίστωση. Τα βραβεία δεν ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα ούτε είναι μεταβιβάσιμα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο το βραβείο δεν είναι διαθέσιμο, η Sony διατηρεί το δικαίωμα να δώσει ένα άλλο βραβείο αντίστοιχης αξίας.

14. Ο νικητής θα είναι πλήρως και αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε ατομική φορολογική υποχρέωση σχετικά με την παραλαβή του βραβείου και, αποδεχόμενος το βραβείο του, ο νικητής συμφωνεί να απαλλάξει τη Sony από οποιαδήποτε τέτοια ευθύνη.

15. Θα υπάρξει επικοινωνία με τον νικητή μέσω του λογαριασμού Instagram @alphauniversebysony.eu στις αρχές Ιανουαρίου 2020 και το βραβείο θα αποσταλεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου 2020, χωρίς επιβάρυνση για τον νικητή. Τα έπαθλα θα παραδίδονται μόνο σε διευθύνσεις στις Χώρες κατάλληλες για συμμετοχή που αναφέρονται στην ενότητα 2 παραπάνω.

16. Η αποδοχή των βραβείων συνιστά συναίνεση του νικητή να επιτρέψει τη χρήση του ονόματος, της εικόνας ή/και της ομοιότητάς του από τη Sony για σκοπούς έκδοσης, διαφήμισης, προώθησης, μάρκετινγκ χωρίς περαιτέρω αποζημίωση, εκτός εάν απαγορεύεται από το νόμο. Εκτός από την ενημέρωση των νικητών, δεν θα γίνονται δεκτές ερωτήσεις σχετικά με τις συμμετοχές και την επιλογή των νικητών.

17. Με την υποβολή φωτογραφιών στο Διαγωνισμό, ο συμμετέχων εγγυάται ότι: (1) οι φωτογραφίες συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες του διαγωνισμού και τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, (2) οι φωτογραφίες είναι πρωτότυπες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον συμμετέχοντα χρησιμοποιώντας φωτογραφική μηχανή της σειράς α της Sony, (3) ο συμμετέχων κατέχει όλα τα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας) της φωτογραφίας ή των φωτογραφιών, και (4) οι φωτογραφίες δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος της δημοσιότητας, της ιδιωτικής ζωής ή οποιωνδήποτε άλλων ισοδύναμων δικαιωμάτων ενός προσώπου) και ότι έχει ληφθεί άδεια χρήσης της εικόνας οποιουδήποτε προσώπου περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν. Ο συμμετέχων αναγνωρίζει ότι απαγορεύεται η υποβολή εικόνων από πηγές τρίτων (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, άλλων ιστότοπων ή ιστολογίων) και η χρήση τέτοιων φωτογραφιών χωρίς άδεια μπορεί να συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

18. Οι συμμετοχές μπορούν να αποκλειστούν ή τα βραβεία να ακυρωθούν αν η Sony αποφασίσει εύλογα ότι έχει υπάρξει παράβαση των προϋποθέσεων συμμετοχής, αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή της δημόσιας τάξης και ηθικής.

19. Ο συμμετέχων παραχωρεί στη Sony μια ανέκκλητη, μη αποκλειστική, δωρεάν άδεια για την αντιγραφή, τροποποίηση, επεξεργασία, προσαρμογή, δημοσίευση, αναπαραγωγή, εμφάνιση, διανομή ή άλλη χρήση των φωτογραφιών που έχει υποβάλει σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο στην Ευρώπη για το χρονικό διάστημα μετά τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021 (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος παραχώρησης περαιτέρω άδειας εκμετάλλευσης σε άλλες εταιρείες του ομίλου Sony). Συγκεκριμένα, ο συμμετέχων αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι οι φωτογραφίες που υποβάλλονται ενδέχεται να δημοσιευθούν σε ιστότοπους του Ομίλου Sony και σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και ότι η Sony μπορεί να επεξεργάζεται ή να τροποποιεί τις φωτογραφίες (π.χ. περικοπή ή προσθήκη εικόνας, μουσικής ή ηχητικών εφέ). Οποιαδήποτε άλλη χρήση των φωτογραφιών θα υπόκειται σε συμφωνία με τον συμμετέχοντα. Ο συμμετέχων βεβαιώνει ότι έχει τα απαραίτητα δικαιώματα για την παραχώρηση της άδειας που προβλέπεται σε αυτήν τη ρήτρα. Ο συμμετέχων παραιτείται από κάθε ηθικό δικαίωμα αναφορικά με τη χρήση της φωτογραφίας.

20. Η Sony δεν αποδέχεται καμία ευθύνη όσον αφορά τη χρήση της δημοσίευσης των υποβληθεισών φωτογραφιών και ο συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επίλυση οποιωνδήποτε διαφορών με τρίτους όσον αφορά τις φωτογραφίες που έχει υποβάλει, με δική του επιβάρυνση. Ο συμμετέχων συμφωνεί να αποζημιώσει και να απαλλάξει τη Sony, τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους της από και έναντι οποιωνδήποτε αξιώσεων, ζημιών, απωλειών, δαπανών ή εξόδων οποιασδήποτε μορφής ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με τη συμμετοχή του στον παρόντα Διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης από τη Sony των φωτογραφιών που υποβλήθηκαν και την αποδοχή ή τη χρήση των βραβείων από τον συμμετέχοντα.

21. Η Sony δεν παρέχει ουδεμία δήλωση ή εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με τον παρόντα Διαγωνισμό ή τα βραβεία, εκτός από όσα αναφέρονται ρητά στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η Sony δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά σφάλματα ή σφάλματα στην πλατφόρμα Instagram που ενδέχεται να εμποδίσουν έναν συμμετέχοντα να συμμετέχει στον Διαγωνισμό ή να λάβει ή να στείλει άμεσα μηνύματα. Η Sony δεν επιδιώκει να αποκλείσει την ευθύνη για θάνατο ή σωματική βλάβη που οφείλεται σε δική της αμέλεια.

22. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Sony που διατίθεται στη διεύθυνση https://www.sony.co.uk/eu/pages/privacy/en_GB/privacy_overview.html και θα χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς της διεξαγωγής και της διαφήμισης του διαγωνισμού, όπως για το υλικό επικοινωνίας σχετικά με τον Διαγωνισμό, τη διαχείριση των συμμετοχών, την αποστολή των βραβείων, την προβολή των συμμετοχών που έχουν κερδίσει, τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και προώθησης της Sony και για σκοπούς παρεπόμενους αυτών των δραστηριοτήτων. Με τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό, συμφωνείτε ότι η ονομασία, η ηλικία, η χώρα και οι πληροφορίες της φωτογραφικής σας μηχανής μπορούν να δημοσιεύονται μαζί με την φωτογραφία που έχετε υποβάλει.

23. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από τους συμμετέχοντες θα καταστραφούν ή θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, εκτός από την περίπτωση των νικητών βραβείων και των συμμετεχόντων των οποίων οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν.

24. Η αποτυχία της Sony να επιβάλει οποιονδήποτε από αυτούς τους κανόνες ή όρους δεν συνιστά παραίτηση από την πρόβλεψη αυτή.

25. Εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά από την οικεία νομοθεσία στη χώρα διαμονής του συμμετέχοντος, ο Διαγωνισμός, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων συμμετοχής και αυτών των όρων και προϋποθέσεων, διέπεται από το αγγλικό δίκαιο, και οποιαδήποτε διαφορά θα υπόκειται στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αγγλίας και της Ουαλίας.