Καθηλωτικός
ήχος και εικόνα

Εικόνα και ήχος σε τέλεια αρμονία

Οι κορυφαίες τηλεοράσεις της Sony συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες εικόνας και ήχου, προσφέροντας την πιο καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Απόλυτος ρεαλισμός

Με απαράμιλλη ισχύ επεξεργασίας, ο επεξεργαστής εικόνας X1TM Ultimate εντοπίζει κάθε αντικείμενο, ενισχύοντας το χρώμα, τη λεπτομέρεια και τη φωτεινότητα, για να παρακολουθείτε τα πάντα σε εκπληκτικά ρεαλιστική εικόνα.

χωρίς απόλυτο ρεαλισμό
με απόλυτο ρεαλισμό

Καθηλωτική εμπειρία εικόνας και ήχου

Οι τελευταίες τεχνολογίες ήχου της Sony σάς φέρνουν στην καρδιά της δράσης, συγχρονίζοντας απόλυτα τον ήχο με την εικόνα στην οθόνη, για μια αυθεντικά καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η AG9 ζωντανεύει την πρόθεση του δημιουργού

Η δύναμη του επεξεργαστή εικόνας X1 TM Ultimate βελτιώνει τα βαθιά μαύρα και τα φυσικά χρώματα της OLED, ενώ το σύστημα Acoustic Surface Audio+TM προσφέρει ήχο ακριβείας. Όλα όσα παρακολουθείτε και ακούτε συμφωνούν απόλυτα με το όραμα του δημιουργού.

Η XG95 με Full Array LED για λεπτομέρεια σινεμά

Η τηλεόραση 4K HDR Full Array LED της Sony συνεργάζεται με τον προηγμένο επεξεργαστή εικόνας της Sony και με ρεαλιστικά δεδομένα ήχου, αποδίδοντας ζωηρή αντίθεση και συναρπαστική εμπειρία κινηματογράφου.

Βραβευμένη τηλεόραση

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τηλεοράσεις της Sony