Τηλεοράσεις

ΝΕΟ

[VIDEO] Χαρακτηριστικά προσβασιμότητας της BRAVIA - Κείμενο για το βίντεο

Ο τίτλος του βίντεο Πώς να το κάνετε- Προσβασιμότητα εμφανίζεται στην οθόνη.

Η σκηνή άλλαξε.
Στην οθόνη εμφανίζονται 6 εικονίδια που αντιπροσωπεύουν τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας της BRAVIA™ και είναι τα εξής: TalkBackΜεγέθυνση κειμένουΚλειστές λεζάντεςΈξοδος ήχου σε ακουστικάΣυντόμευση προσβασιμότητας, και Google Assistant.

Αφηγητής:
Η BRAVIA διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που αυξάνουν την προσβασιμότητα για άτομα με όλες τις ικανότητες.
Οι τηλεοράσεις της Sony μπορούν να ελέγχονται από τυφλούς και χρήστες με χαμηλή όραση μέσω ενός ενσωματωμένου προγράμματος ανάγνωσης οθόνης και επιλογών μεγέθυνσης κειμένου.

Τα εικονίδιαTalkBack και Μεγέθυνση κειμένου επισημαίνονται.

Αφηγητής:
Ακολουθεί ένα παράδειγμα.

Η σκηνή άλλαξε.
Το μενού Επιλογών Sony της τηλεόρασης BRAVIA εμφανίζεται στην οθόνη. Στην αριστερή πλευρά του μενού, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία μενού που παρατίθενται κάθετα: από την κορυφή,το Κορυφαία προτεινόμενοΈξυπνο σπίτιΒίντεο & πολυμέσων, και ούτω καθεξής. Το Κορυφαία προτεινόμενο επιλέγεται πρώτα.

Αναγνώστης οθόνης τηλεόρασης:
Επιλέχθηκε το Κορυφαία προτεινόμενο, ένα από τα επτά, σε μια λίστα με επτά στοιχεία.

Το επίκεντρο της επιλογής πηγαίνει στο επόμενο στοιχείο, Έξυπνο σπίτι.

Αναγνώστης οθόνης τηλεόρασης:
Επιλέχθηκε το 'Εξυπνο σπίτι, το δεύτερο από τα επτά.

Η εστίαση της επιλογής μετακινείται στο επόμενο στοιχείο, Βίντεο & Πολυμέσων.

Αναγνώστης οθόνης τηλεόρασης:
Επιλέχθηκε το Βίντεο & Πολυμέσων, το τρίτο από τα επτά.

Η σκηνή άλλαξε.
6 εικονίδια των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας της BRAVIA εμφανίζονται ξανά στην οθόνη.

Αφηγητής:
Επιπλέον, οι τηλεοράσεις της Sony μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα με κώφωση ή βαρηκοΐα μέσω κλειστών λεζάντων.

Το εικονίδιο Κλειστές λεζάντες επισημαίνεται.

Η σκηνή άλλαξε.
Το μενού ρυθμίσεων Συστήματος της τηλεόρασης BRAVIA εμφανίζεται με τις επιλογές συστήματος που παρατίθενται κάθετα, όπως ΠροσβασιμότηταΣχετικά μεΗμέρα& Ώρα και ούτω καθεξής.

Αφηγητής:
Στο μενού ρυθμίσεων, επιλέξτε προσβασιμότητα και, στη συνέχεια, λεζάντες.

Μόλις επιλεγεί η Προσβασιμότητα , η εστίαση της επιλογής μεταβαίνει στο μενού χαρακτηριστικών για Προσβασιμότητα και έπειτα το στοιχείο Λεζάντες επιλέγεται.

Αφηγητής:
Από εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε παγκόσμιες κλειστές λεζάντες για περιεχόμενο καλωδιακής τηλεόρασης, κεραίας και streaming.

Το μενού Λεζάντες εμφανίζεται, το οποίο περιλαμβάνει Καλώδιο/Κεραία και Streaming & άλλο περιεχόμενο, και έπειτα Streaming & άλλο περιεχόμενο επιλέγεται.

Αφηγητής:
Μόλις ενεργοποιηθεί, θα είναι διαθέσιμη μια ποικιλία παραμετροποιήσιμων επιλογών για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των λεζάντων, αν το επιθυμείτε.

Τώρα το μενού λεπτομερούς ρύθμισης στις Λεζάντες εμφανίζεται.

Η σκηνή άλλαξε.
6 εικονίδια των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας της BRAVIA εμφανίζονται ξανά στην οθόνη και το εικονίδιο Έξοδος ήχου στα ακουστικά επισημαίνεται.

Αφηγητής:
Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό για τους κωφούς ή βαρήκοους είναι η δυνατότητα σύνδεσης μιας συσκευής ήχου Bluetooth με την τηλεόραση, όπως ακουστικά ή ηχεία για το λαιμό.

Η σκηνή άλλαξε.
Απεικονίζεται ένας χρήστης που κάθεται σε έναν καναπέ μπροστά από μια τηλεόραση BRAVIA. Τώρα ο χρήστης φοράει ακουστικά, ενώ η οθόνη της τηλεόρασης έχει μεγεθυνθεί και εμφανίζεται η επιλογή Bluetooth στο μενού Γρήγορων Ρυθμίσεων για σύνδεση.

Η σκηνή άλλαξε.
6 εικονίδια των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας της BRAVIA εμφανίζονται ξανά στην οθόνη και η Συντόμευση προσβασιμότητας επισημαίνεται.

Αφηγητής:
Η συντόμευση προσβασιμότητας επιτρέπει τη γρήγορη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας, ώστε να είναι εύκολο να μοιράζεστε την τηλεόραση μέσα σε ένα νοικοκυριό.
Στο τηλεχειριστήριο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί σίγασης μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα στην οθόνη.

Η σκηνή άλλαξε.
Παρουσιάζεται μια απεικόνιση της τηλεόρασης BRAVIA με το τηλεχειριστήριο να εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά.
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη στο κάτω μέρος της οθόνης της τηλεόρασης, το οποίο αναφέρει: Η συντόμευση προσβασιμότητας ενεργοποίησε το Talkback..

Αναγνώστης οθόνης τηλεόρασης:
Ενεργοποίηση Talkback.

Αφηγητής:
Η επανάληψη αυτής της διαδικασίας θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία.

Η σκηνή άλλαξε.
6 εικονίδια των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας της BRAVIA εμφανίζονται ξανά στην οθόνη και το εικονίδιο Google Assistant επισημαίνεται.

Αφηγητής:
Οι τηλεοράσεις BRAVIA της Sony περιλαμβάνουν επίσης φωνητικό έλεγχο, ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στην αγαπημένη σας ψυχαγωγία και να ελέγχετε τις επιλογές της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, με λίγη βοήθεια από τη Google.

Αφηγητής:
Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Google Assistant στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσετε.

Αφηγητής:
Οι τηλεοράσεις BRAVIA της Sony συνεχίζουν να βελτιώνουν την προσβασιμότητα κάθε χρόνο, αυξάνοντας την ανεξαρτησία και την ευκολία χρήσης όλων.

Αφηγητής:
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένες λειτουργίες προσβασιμότητας που είναι διαθέσιμες με την τηλεόραση BRAVIA της Sony, σαρώστε αυτόν τον κωδικό με την κινητή συσκευή σας ή από ένα πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στη διεύθυνση www.sony.net/A11y.GoogleTV.

Ο τίτλος του βίντεο Πώς να το κάνετε - Προσβασιμότητα εμφανίζεται ξανά στην οθόνη.

Το βίντεο τελειώνει με το λογότυπο της SONY και τον ήχο.