ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

A85 / A87 / A89 Series
A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV): εικόνα

139 cm (55")

KD-55A85

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

139 cm (55")

KD-55A87

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

139 cm (55")

KD-55A89

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

164 cm (65")

KD-65A85

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

164 cm (65")

KD-65A87

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

164 cm (65")

KD-65A89

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Μπροστινή όψη τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Όψη υπό γωνία τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Όψη από πίσω και υπό γωνία τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Πλαίσιο τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Βάση τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Πλαϊνή όψη τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Πάνω όψη τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Οπίσθια όψη τηλεόρασης BRAVIA A85/87/89
Τηλεόραση BRAVIA A85/87/89 τοποθετημένη στον τοίχο

Χαρακτηριστικά

Απεικόνιση χρωμάτων TRILUMINOS σε πολύχρωμα μπαλόνια

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS, με τους επεξεργαστές X1 της Sony, αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Εικόνες διαφορετικών ποιοτήτων που δείχνουν τα πλεονεκτήματα του X1 Ultimate Processor

Εξαιρετική ανάλυση, ό,τι κι αν βλέπετε

Κάθε είδους περιεχόμενο μπορεί να αναβαθμιστεί σε ρεαλιστική ανάλυση 4K, με τις μοναδικές λειτουργίες της Sony. Ο X1™ Ultimate, δύο φορές ταχύτερος από τον X1™ Extreme, αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια τα δεδομένα, εμπλουτίζοντας τις εικόνες ανάλυσης 4K με ρεαλιστική λεπτομέρεια και υφή. Ακόμα και οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε 2K και Full HD αναβαθμίζονται σε ανάλυση που προσεγγίζει το 4K, από το 4K X-Reality™ PRO χρησιμοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 4K. Στη συνέχεια, η ανάλυση κάθε θέματος βελτιστοποιείται με την τεχνολογία Object-based Super Resolution, αναπαράγοντας σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές υφές.

Παπαγάλος με ζωηρά χρώματα

Ενίσχυση του χρώματος και της αντίθεσης για περισσότερο βάθος και ρεαλισμό

Δείτε ρεαλιστικά χρώματα, ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια στις σκιές και στα έντονα φωτεινά σημεία. Με το Pixel Contrast Booster, το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε σκηνές γεμάτες ρεαλισμό και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και τη μοναδική αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να αποδώσει.

Διάγραμμα ατόμων που παρακολουθούν από διαφορετικές γωνίες θέασης

Όμορφα χρώματα από κάθε γωνία

Η παρακολούθηση τηλεόρασης από το πλάι είναι πλέον τόσο ικανοποιητική όσο και από το κέντρο. Χάρη στην αυτοφωτιζόμενη οθόνη OLED της Sony, τα χρώματα παραμένουν ομοιόμορφα και ρεαλιστικά, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

Ασημένιο αυτοκίνητο που κινείται σε επίπεδη επιφάνεια

Πιο φωτεινές και καθαρές σκηνές με γρήγορη κίνηση

Με εικόνες που δημιουργούνται από εκατομμύρια pixel τα οποία ελέγχονται μεμονωμένα, τα πάντα είναι ευκρινή και καθαρά στις OLED. Xάρη στην τεχνολογία X-Motion Clarity™, ακόμα και οι σκηνές δράσης υψηλής ταχύτητας είναι ομαλές και καθαρές. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης, και παραμένουν ρεαλιστικές με λιγότερη απώλεια φωτεινότητας στις σκηνές υψηλής ταχύτητας.

Σιλουέτα ανθρώπου που τρέχει στην παραλία το ηλιοβασίλεμα

Super Bit Mapping HDR

Το φως στο ηλιοβασίλεμα έχει χιλιάδες τόνους, αποχρώσεις και διαβαθμίσεις. Με το Super Bit Mapping HDR βλέπετε κάθε λεπτομέρεια. Δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνας τηλεόρασης 4K καθώς παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που εμφανίζονται σε άλλες τηλεοράσεις.

Εικόνες που δείχνουν τα πλεονεκτήματα του Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster, το χρώμα κάθε μεμονωμένου αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις όπου η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό. Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Dual database processing

Dual database processing

Η μία βάση δεδομένων χρησιμοποιείται για να καθαρίσει η εικόνα, μειώνοντας το θόρυβο της οθόνης. Η άλλη χρησιμοποιείται για να αναβαθμιστεί η ανάλυση, βελτιώνοντας την ευκρίνεια. Αυτές οι δύο ισχυρές βάσεις δεδομένων βελτίωσης εικόνας συνεργάζονται, βελτιώνοντας δυναμικά τα pixel σε πραγματικό χρόνο. Κάθε βάση δεδομένων περιέχει δεκάδες χιλιάδες αναφορές, οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στη δημιουργία περιεχομένου για τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες.

Τοποθέτηση μπροστινού ηχείου

Απίστευτα καθηλωτικός ήχος από την οθόνη

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη, είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio, η ίδια η οθόνη είναι το ηχείο. Ο πρωτοποριακός ενεργοποιητής δονείται διακριτικά για να δημιουργήσει ήχο τον οποίο ακούτε να παράγεται από το σημείο της οθόνης όπου συμβαίνει η δράση. Δηλαδή, ο διάλογος προέρχεται από τους χαρακτήρες και ο θόρυβος της μηχανής από το αυτοκίνητο, αντί να έρχεται από τα ηχεία στο πλάι.

Γυναίκα παρακολουθεί τηλεόραση σε σαλόνι με απεικονίσεις ηχητικών κυμάτων.

Απολαύστε πολυδιάστατο ήχο με S-Force Front Surround

Ακούστε τον ήχο σαν να παράγεται από ξεχωριστό πολυκαναλικό ηχείο Surround. Αναβαθμίζοντας τα σήματα εισόδου, το S-Force Front Surround αναπαριστά ένα εικονικό πολυκαναλικό σύστημα ηχείων Surround μέσα στην τηλεόρασή σας, για καθηλωτικό ήχο.

Παρουσιαστές ειδήσεων

Ακούστε τις φωνές πιο καθαρά

Με το Voice Zoom, μπορείτε να ακούτε την ανθρώπινη ομιλία πιο καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσετε την ένταση. Ιδανικό για ειδήσεις και ντοκιμαντέρ.

Απεικόνιση subwoofer τηλεόρασης

Δώστε ζωή στα soundtrack

Χάρη στο ενσωματωμένο subwoofer στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ακούτε πιο δυνατό, πιο βαρύ ήχο μπάσων, ιδανικό για ταινίες και μουσική.

Τηλεόραση που δείχνει ηλιοβασίλεμα

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, για κάθε περιβάλλον

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε. Η μοναδική τεχνολογία ambient optimisation (βελτιστοποίηση περιβάλλοντος) της Sony προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σας.

Κοντινό τηλεόρασης που δείχνει το λεπτό πλαίσιο

Στενό μεταλλικό πλαίσιο 

Παραμένετε επικεντρωμένοι στην εικόνα, όχι στην τηλεόραση. 

Λογότυπο Voice Control

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με τη φωνητική αναζήτηση, πείτε αντίο στην περίπλοκη πλοήγηση ή στην κουραστική πληκτρολόγηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Οικογένεια που χρησιμοποιεί φωνητικό έλεγχο για τα μενού της τηλεόρασης

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε, απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Smart TV Android, απολαμβάνετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδετε περιεχόμενο στη στιγμή.

Λογότυπα Netflix, YouTube, Prime Video και Google Play

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Η Android Smart TV της Sony διαθέτει ασυναγώνιστο αριθμό εφαρμογών. Επιλέξτε εκείνες που κάνουν τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και ψυχαγωγική.

Λογότυπα Netflix

Τέλος η αναμονή

Οι εφαρμογές ξεκινούν γρήγορα και δεν περιμένετε πλέον όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το Netflix ξεκινά 3 φορές πιο γρήγορα από πριν.

Λογότυπο Google Assistant

Χειριστείτε την τηλεόραση και τις διαδικτυακές συσκευές μόνο με τη φωνή σας

Μπορείτε να ζητήσετε από την τηλεόραση με υποστήριξη Google Assistant να συνδεθεί και να επικοινωνήσει με τις έξυπνες συσκευές σας, όπως με τις κάμερες ασφαλείας και τις οικιακές συσκευές. Η απόλυτη εμπειρία, με πανεύκολη λειτουργία. Ελέγξτε την τηλεόραση 4K Smart TV της Sony και άλλες συνδεδεμένες συσκευές με τη φωνή σας. Δεν υπάρχει πιο έξυπνος τρόπος για να διευκολύνετε τη ζωή σας.

Λογότυπο Alexa

Συνδεθείτε με το Alexa

Συνδέστε τις συσκευές με δυνατότητα Alexa για εύκολο, hands-free έλεγχο των τηλεοράσεων Sony. Με το Alexa, μπορείτε να ενεργοποιείτε την τηλεόρασή σας, να αλλάζετε κανάλια, να ελέγχετε την ένταση ήχου και άλλα πολλά.

Google Home που χρησιμοποιείται σε σαλόνι

Συμβατότητα με το Google Home

Συνδέστε το Google Home για απλό, hands-free έλεγχο των τηλεοράσεων Sony. Με το Google Home, μπορείτε να βρείτε και να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στην τηλεόραση Sony χωρίς προσπάθεια.

Apple AirPlay που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση τηλεφώνου σε τηλεόραση

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο και ήχου στην τηλεόρασή σας, απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές από την εφαρμογή Apple TV, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και από το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με την παρέα σας στο δωμάτιο.

Λογότυπο Chromecast

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Το Chromecast σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή συσκευή στην τηλεόρασή σας σε πλήρη ποιότητα. Ένα απλό πάτημα στο κουμπί "Cast" στη συσκευή σας Android ή iOS είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείτε ό,τι σας αρέσει σε μεγάλη οθόνη. Κάντε μετάδοση του περιεχομένου που θέλετε και μετά συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης

Όμορφη σχεδίαση

Το τηλεχειριστήριο με υψηλής ποιότητας σχεδίαση και μεταλλικό φινίρισμα με μοτίβο λεπτών ινών έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και εναρμονίζεται με το σαλόνι σας. Ελέγξτε την τηλεόραση ακόμα και όταν παρεμβάλλονται αντικείμενα, χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth®, και χρησιμοποιήστε πολλές βασικές λειτουργίες απλώς πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά.

Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό σε σκοτεινό δωμάτιο

Ορατό τηλεχειριστήριο στο σκοτάδι με οπίσθιο φωτισμό

Απλώς σηκώστε το τηλεχειριστήριο με τον ενσωματωμένο οπίσθιο φωτισμό για να αλλάξετε κανάλια και ένταση όταν βλέπετε τηλεόραση στο σκοτάδι. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στη σειρά A87/A89.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο συνδεδεμένο σε

Εύκολος χειρισμός με το έξυπνο τηλεχειριστήριο

Συνδέστε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Λογότυπο Google Play™

Google Play™: ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Ανακαλύψτε ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και πολλά ακόμα στο Google Play™. Απολαύστε μια τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών στην τηλεόρασή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Λογότυπο Clear Phase

Clear Phase για ομαλές, ισορροπημένες συχνότητες

Η BRAVIA™ χρησιμοποιεί ένα ισχυρό υπολογιστικό μοντέλο για την ανάλυση και την αντιστάθμιση των ανακριβειών στην απόκριση του ηχείου. Αυτό γίνεται μέσω της "δειγματοληψίας" της συχνότητας του ηχείου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ανάλογα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες στη φυσική απόκριση του ηχείου ακυρώνονται, ώστε ο ήχος να είναι καθαρός και φυσικός και η αναπαραγωγή όλων των συχνοτήτων να γίνεται ομαλά και ομοιόμορφα.

Λογότυπο Bluetooth®

Συνδεσιμότητα Bluetooth®

Συνδέστε συμβατές συσκευές BLUETOOTH® στην τηλεόρασή σας για εύκολη, ασύρματη ψυχαγωγία. Συζεύξτε τα ακουστικά Bluetooth με την BRAVIA και απολαύστε τηλεοπτικά προγράμματα και μουσική στον αγαπημένο σας χώρο, χωρίς φασαρία ή διακοπές.

λογότυπο youview

YouView: Η καλύτερη λύση για catch-up TV και τηλεόραση on-demand

Με το ενσωματωμένο YouView, μπορείτε να δείτε προγράμματα 7 ημερών στα BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 και Pop Fun. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια εκτενή βιβλιοθήκη για περιεχόμενο κατ' απαίτηση. Απλώς συνδέστε την τηλεόραση BRAVIA™σε μια κεραία και μια ευρυζωνική σύνδεση για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το YouView.

Λογότυπο λειτουργίας Netflix Calibrated Mode

Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση να γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη βαθμονομημένη λειτουργία Netflix, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται πιστά.

Οικογένεια που βλέπει τηλεόραση στον καναπέ

IMAX Enhanced

Η τηλεόραση 4K Smart TV της Sony διαθέτει IMAX Enhanced, με δυνατότητες χρώματος, αντίθεσης, ευκρίνειας και ήχου υψηλής ποιότητας. Με αυτή την τηλεόραση θα απολαμβάνετε μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που αξιοποιεί πλήρως το περιεχόμενο IMAX Enhanced.

Λογότυπα Dolby Vision και Dolby Atmos

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision™ ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos™ γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

Λογότυπο CalMAN Ready

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος από τη διαδικασία παραγωγής, η τηλεόραση διαθέτει υψηλής απόδοσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης Calman της Portrait Displays, με πρωτοφανή βαθμονόμηση και προσαρμογή ακριβείας, αδύνατες με τις συμβατικές ρυθμίσεις εικόνας. Επίσης, η υψηλής πιστότητας απόδοση χρωμάτων αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ προσαρμόζεται και στις πιο λεπτές διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου. Η τηλεόραση με Calman προσφέρει στους καταναλωτές ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες στο στάδιο του post-production και του ποιοτικού ελέγχου, επιβεβαιώνοντας ξανά τη δέσμευση της Sony για εικόνες με επαγγελματική ακρίβεια χρώματος στο σπίτι σας.

Προδιαγραφές

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο