Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις BRAVIA® 102 cm (40")

Μην υποτιμάτε την ισχύ των τηλεοράσεων 102 cm (40"). Το βολικό τους μέγεθος υποστηρίζεται από κορυφαία ποιότητα εικόνας, ολοζώντανο ήχο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, για απίστευτη εμπειρία προβολής.

Μικρή οθόνη, μεγάλες συγκινήσεις

Οι τηλεοράσεις 102cm (40") έχουν ό,τι περιμένετε από μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας. Η οθόνη LED είναι φωτεινή, ο ήχος ομοιόμορφος, ενώ η κομψή σχεδίαση ταιριάζει παντού. Μπορείτε και να τις συγχρονίσετε με το smartphone σας για εύκολη μετάδοση ροής.

Ευκρινείς εικόνες με την καλύτερη τηλεόραση 102 cm (40'') της Sony
Smart TV 102 cm (40'') της Sony

Όλα όσα θέλετε σε μια τηλεόραση

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας είτε να βελτιώσετε έναν μικρό χώρο, οι έξυπνες τηλεοράσεις 102 cm (40") είναι η λύση. Απολαύστε ζωντανή ποιότητα εικόνας, εύκολη συνδεσιμότητα με το smartphone σας και διαχρονική σχεδίαση για κάθε διακόσμηση.

Η ψυχαγωγία ζωντανεύει

Τα πάντα είναι φωτεινά, έντονα και όμορφα με τις τηλεοράσεις LED 102 cm (40"). Το λευκό φως πίσω από την οθόνη ζωντανεύει κάθε pixel εξασφαλίζοντας έντονη αντίθεση και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες. Ακόμη και οι γρήγορες σκηνές δράσης ξεδιπλώνονται ομαλά με το Motionflow XR™.

Τηλεοράσεις LED με ευκρινή εικόνα, 102 cm (40'') της Sony
Μετάδοση ροής από smartphone με την κορυφαία τηλεόραση 102 cm (40'') της Sony

Επιλογές σύνδεσης, κοινή χρήση και κατοπτρισμός

Οι Smart TV 102 cm (40") διευκολύνουν τη σύνδεση με όλους. Μεταδώστε περιεχόμενο από smartphone, ανταλλάξτε εικόνες με το Photo Share και ανακαλύψτε νέες λεπτομέρειες, καθώς οι αγαπημένες σας λήψεις γεμίζουν την οθόνη. Ο ενσύρματος κατοπτρισμός επιτρέπει επίσης τη φόρτιση του κινητού κατά την κοινή χρήση βίντεο.

Απόλυτη καθαρότητα

Απολαύστε ευκρινείς εικόνες, με το Clear Resolution Enhancer στις τηλεοράσεις 102 cm (40"). Η μείωση του θορύβου εξαλείφει τη θολότητα, για καθαρή εικόνα με βελτιωμένη αίσθηση βάθους. Οι μοναδικές λεπτομέρειες και υφές κάνουν οτιδήποτε να φαίνεται απίστευτα ζωντανό.

Ολοζώντανες εικόνες με τις Smart TV 102 cm (40'') της Sony
Ζευγάρι που απολαμβάνει το ClearAudio σε Smart TV 102 cm (40'') της Sony

Ο ήχος ζωντανεύει

Όλοι οι ήχοι αποκτούν νέα αίσθηση με τις τηλεοράσεις 102 cm (40"). Το ηχείο ανάκλασης μπάσων αποδίδει πλούσιες χαμηλές και ψηλές νότες και το ClearPhase τις τελειοποιεί. Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master αποκαθιστά την αυθεντικότητα του ήχου, ώστε να παραμένει πιστός στην αρχική πηγή.