Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις 107 έως 117 cm (42" έως 46")

Συντονιστείτε σε έναν κόσμο συναρπαστικών χαρακτηριστικών με τις τηλεοράσεις 107 cm (42"). Η βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου αναδεικνύει το καλύτερο σε ό,τι βλέπετε, ακούτε και μοιράζεστε. 

Όλα όσα θέλετε

Αναζητάτε τις τελευταίες τεχνολογίες σε μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη και μέγεθος που εξοικονομεί χώρο; Η αναζήτηση τελείωσε - οι Smart TV 107 cm (42") διαθέτουν χαρακτηριστικά για απόλυτη εμπειρία προβολής. Από εικόνα Full HD μέχρι ήχο Surround και μετάδοση βίντεο, έχουν όλα όσα θέλετε.

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με τη Smart TV 107 cm (42'') της Sony
Εικόνα Full HD με την τηλεόραση LED 107 cm (42'') της Sony

Ανακαλύψτε την τέλεια εφαρμογή από μια μικρή οθόνη

Φέρτε τη συναρπαστική ψυχαγωγία σε ένα παιδικό δωμάτιο, μια φοιτητική εστία ή ένα διαμέρισμα με τις τηλεοράσεις 107 cm (42"). Απολαύστε ποιότητα εικόνας Full HD, πανίσχυρο ήχο και μετάδοση βίντεο, σε μέγεθος που δεν κυριαρχεί στο χώρο.

Γεννηθήτω φως

Βγείτε στο φως με τις τηλεοράσεις LED 107 cm (42"). Τα λευκά φώτα πίσω από την οθόνη χαρίζουν φωτεινότητα, ενισχύοντας την αντίθεση. Ταινίες, εκπομπές και φωτογραφίες εμφανίζονται ζωηρές και ρεαλιστικές, ενώ οι λεπτομέρειες αποκτούν νέα διάσταση.

Smart TV με ευκρινή εικόνα 107 cm (42'') της Sony
Ταινία 3D σε τηλεόραση 107 cm (42'') της Sony

Ο έξυπνος τρόπος παρακολούθησης

Φορέστε γυαλιά 3D και δείτε τις εικόνες να ξεπηδούν από την οθόνη με τις Smart TV 107 cm (42") με φυσικό βάθος και συναρπαστικές λεπτομέρειες. Παρακολουθήστε αγώνες και απολαύστε ειδήσεις και τα καλύτερα στιγμιότυπα με τη λειτουργία Live Football ή χρησιμοποιήστε το Photo Share για να ανταλλάξετε φωτογραφίες.

Καλύτερη εικόνα, περισσότερες επιλογές

Ό,τι κι αν παρακολουθείτε στις Smart TV 107 cm (42"), από Blu-ray™ μέχρι μεταδόσεις βίντεο, ενισχύεται από το X-Reality PRO™ για μειωμένο θόρυβο και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Αποκτήστε εύκολα τον έλεγχο των πολυμέσων με το One-Flick Entertainment και βρείτε εύκολα το αγαπημένο σας πρόγραμμα, ταινία ή σειρά στο web. 

Υπέροχα γραφικά για βιντεοπαιχνίδια σε τηλεόραση LED 107 cm (42'')
Ζευγάρι που απολαμβάνει τον ήχο μιας Smart TV LED 107 cm (42'')

Η δύναμη του ήχου

Ακούστε προηγμένο ήχο με τις τηλεοράσεις LED 107 cm (42"). Από εκκωφαντικές εκρήξεις μέχρι περίτεχνα σόλο κιθάρας, όλα βελτιώνονται με το ClearAudio+ για ενισχυμένο διαχωρισμό και καθαρότητα. Απολαύστε καθαρούς διαλόγους με το Voice Zoom και καθηλωτικό ήχο με τη λειτουργία S-Force Front Surround.