Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις BRAVIA® 127 cm (50")

Οι καλύτερές μας τηλεοράσεις 127 cm (50") θα σας ενθουσιάσουν ακόμα περισσότερο. Προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για να βελτιώσετε την εμπειρία προβολής, από κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας έως εύκολη συνδεσιμότητα.

Βυθιστείτε στις λεπτομέρειες

Οι τηλεοράσεις 127 cm (50") αναδεικνύουν ό,τι βλέπετε. Η οθόνη Full HD αποδίδει ευκρινείς, εκπληκτικές εικόνες, είτε βλέπετε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας σε Blu-ray™ είτε ένα βίντεο από smartphone. Δείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στη μεγάλη οθόνη με έντονα χρώματα, πλούσια υφή και καθαρές γραμμές.

Λεπτομερείς εικόνες με κορυφαίες τηλεοράσεις 127 cm (50'') της Sony

Λειτουργία ποδοσφαίρου

Οι Smart TV 127 cm (50") σάς μεταφέρουν στην καρδιά του αγώνα με τη λειτουργία Live Football. Οι ρυθμίσεις ήχου προσαρμόζονται αυτόματα φέρνοντας την οχλοβοή του γηπέδου στο σαλόνι σας, ενώ η πρακτική διασύνδεση μεταδίδει ειδήσεις και σημαντικά γεγονότα από κορυφαίες διαδικτυακές πηγές.

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με τη Smart TV 127 cm (50'') της Sony
Ζευγάρι που απολαμβάνει το ClearAudio σε τηλεόραση 127 cm (50'') της Sony

Ήχος που σας εμπνέει

Ανεβάστε την ένταση και απολαύστε τον εκπληκτικό ήχο των καλύτερών μας τηλεοράσεων 127 cm (50"). Το ClearAudio+ βελτιώνει κάθε ήχο, ενώ το Voice Zoom ενισχύει τους διαλόγους για να μην χάνετε ούτε λέξη. Τέλος, το S-Force Front Surround πλημμυρίζει το χώρο με δυνατό ήχο.

Τηλεχειριστήριο για Smart TV 127 cm (50'') της Sony

Μία μόνο κίνηση

Με το τηλεχειριστήριο One-Flick Entertainment των Smart TV 127 cm (50"), έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Εξερευνήστε ταινίες, μουσική και προγράμματα ή σερφάρετε στον ιστό με το πάτημα ενός κουμπιού. Περιηγηθείτε άνετα με την έξυπνη διασύνδεση BRAVIA® ή δείτε αμέσως την αγαπημένη σας εκπομπή με το Quick Start.