ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις BRAVIA® 140 cm (55")

Υποδεχτείτε μια νέα εποχή ψυχαγωγίας με τις καλύτερές μας τηλεοράσεις 140 cm (55"), οι οποίες συνδυάζουν στυλ και λειτουργία που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία home cinema.

Η καλύτερη τηλεόραση 140 cm (55'') της Sony με εκπληκτικά γραφικά
Η τηλεόραση γίνεται καλύτερη από ποτέ

Οι ταινίες, οι εκπομπές και τα παιχνίδια έχουν καλύτερη εικόνα και ήχο στις Smart TV 140 cm (55"). Η ποιότητα 4K και η ανάλυση Full HD εξασφαλίζουν εκπληκτικά γραφικά, ενώ τα ηχεία Magnetic Fluid αποδίδουν συγκλονιστικό ήχο. Οι αγώνες γίνονται πιο συναρπαστικοί με τη λειτουργία Live Football που φέρνει τον ήχο του γηπέδου στο σπίτι.

Φωτίστε την παραμικρή λεπτομέρεια

Με πάνω από 8 εκατομμύρια pixel, η τεχνολογία 4K των τηλεοράσεων 140 cm (55") βελτιώνει ό,τι βλέπετε. Οι εικόνες είναι πιο καθαρές και φυσικές, για να απολαμβάνετε την εμπειρία του κινηματογράφου στο σπίτι. Οι λυχνίες LED πίσω από την οθόνη φωτίζουν τα πάντα, εξαλείφοντας τις σκιές και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες. 

Ευκρινείς εικόνες με τηλεοράσεις 140 cm (55'') της Sony
Ευκρινής εικόνα με πλούσια χρώματα

Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση με μια LED TV 140 cm (55") της Sony. Η οθόνη TRILUMINOS™ προσφέρει έντονα χρώματα με τη δυναμική υποστήριξη του X-tended Dynamic Range™. Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας X-Reality PRO™ αναβαθμίζει τα πάντα σε ποιότητα 4K, για εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Ζωντανά χρώματα με τη Smart TV 140 cm (55'') της Sony