Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις BRAVIA® 140 cm (55")

Υποδεχτείτε μια νέα εποχή ψυχαγωγίας με τις καλύτερές μας τηλεοράσεις 140 cm (55"), οι οποίες συνδυάζουν στυλ και λειτουργία που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία home cinema.

Βελτιώστε ό,τι παρακολουθείτε

Οι λειτουργίες και η τεχνολογία των τηλεοράσεων 140 cm (55") αναδεικνύουν ό,τι βλέπετε. Απολαύστε ποιότητα 4K και Full HD κατά τη μετάδοση ροής βίντεο, καθώς και ρεαλιστικό ήχο που αποδίδει εξαιρετικά τα μπάσα και τα πρίμα. Ακόμα, ελέγξτε εύκολα την τηλεόρασή σας με το εύχρηστο τηλεχειριστήριο One-Flick Entertainment.

Καθαρή εικόνα σε τηλεόραση LED 140 cm (55'') της Sony
Η καλύτερη τηλεόραση 140 cm (55'') της Sony με εκπληκτικά γραφικά

Η τηλεόραση γίνεται καλύτερη από ποτέ

Οι ταινίες, οι εκπομπές και τα παιχνίδια έχουν καλύτερη εικόνα και ήχο στις Smart TV 140 cm (55"). Η ποιότητα 4K και η ανάλυση Full HD εξασφαλίζουν εκπληκτικά γραφικά, ενώ τα ηχεία Magnetic Fluid αποδίδουν συγκλονιστικό ήχο. Οι αγώνες γίνονται πιο συναρπαστικοί με τη λειτουργία Live Football που φέρνει τον ήχο του γηπέδου στο σπίτι.

Φωτίστε την παραμικρή λεπτομέρεια

Με πάνω από 8 εκατομμύρια pixel, η τεχνολογία 4K των τηλεοράσεων 140 cm (55") βελτιώνει ό,τι βλέπετε. Οι εικόνες είναι πιο καθαρές και φυσικές, για να απολαμβάνετε την εμπειρία του κινηματογράφου στο σπίτι. Οι λυχνίες LED πίσω από την οθόνη φωτίζουν τα πάντα, εξαλείφοντας τις σκιές και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες. 

Ευκρινείς εικόνες με τηλεοράσεις 140 cm (55'') της Sony
Τηλεόραση LED 140 cm (55'') της Sony με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Μια νέα διάσταση στη διασκέδαση

Απολαύστε κινηματογραφικές βραδιές με τις Smart TV 140 cm (55"). Τα 3D Blu-ray Disc™, οι εκπομπές και το περιεχόμενο web ξεπηδούν από την οθόνη. Συνδεθείτε με τον κόσμο για να μοιραστείτε φωτογραφίες, δείτε tweet για την αγαπημένη σας εκπομπή με το Social Viewing ή απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα με το Live Football. 

Ευκρινής εικόνα με πλούσια χρώματα

Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση με μια LED TV 140 cm (55") της Sony. Η οθόνη TRILUMINOS™ προσφέρει έντονα χρώματα με τη δυναμική υποστήριξη του X-tended Dynamic Range™. Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας X-Reality PRO™ αναβαθμίζει τα πάντα σε ποιότητα 4K, για εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Ζωντανά χρώματα με τη Smart TV 140 cm (55'') της Sony
Τηλεόραση LED σε βάση, 140 cm (55'') της Sony

Πρωτοποριακή σχεδίαση και εκπληκτικό περιεχόμενο

Η μοναδική σχεδίαση Wedge των τηλεοράσεων 140 cm (55") σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα δυνατό ηχοσύστημα, για εκπληκτικό ήχο. Με το τηλεχειριστήριο One-Flick Entertainment, μπορείτε να βρείτε προγράμματα, ταινίες και περιεχόμενο web στη στιγμή.