Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις BRAVIA® 152 cm (60")

Οι τηλεοράσεις 152 cm (60") διαθέτουν όλο το πακέτο. Η πρωτοποριακή σχεδίαση, ο κορυφαίος ήχος και η εκπληκτική ποιότητα εικόνας προσφέρουν μια νέα συναρπαστική εμπειρία. 

Με τον τρόπο που εσείς θέλετε

Στις τηλεοράσεις 152 cm (60"), μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χαρακτηριστικά για να προσαρμόσετε την εμπειρία προβολής. Ανεβάστε την ένταση, για δυνατό ήχο που δίνει νέα πνοή στη μουσική, τις ταινίες και τα παιχνίδια. Απολαύστε περιεχόμενο στην οθόνη Full HD ή συνδεθείτε με φίλους με το Photo Share και το Social Viewing.

Ζευγάρι που απολαμβάνει την τηλεόραση LED 152 cm (60'') της Sony
Ευκρινείς εικόνες με την τηλεόραση 152 cm (60'') της Sony

Φέρτε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας

Χάρη στην οθόνη Full HD και τον ήχο Surround, οι κινηματογραφικές βραδιές με φίλους και συγγενείς γίνονται πιο απολαυστικές. Το κομψό σχήμα των Smart TV 152 cm (60") μεταφέρει την ατμόσφαιρα του κινηματογράφου στο σαλόνι σας, ώστε να απολαμβάνετε αγαπημένες εκπομπές, ταινίες και παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο.

Φωτεινή, καθαρή εικόνα

Όλα φαίνονται πιο φωτεινά στις τηλεοράσεις LED 152cm (60"). Οι λυχνίες πίσω από την οθόνη φωτίζουν κάθε σπιθαμή, δημιουργώντας μοναδική αντίθεση. Λεπτομέρειες που δεν είχατε προσέξει ξεπροβάλλουν από τις σκιές, ενώ όλα φαίνονται ζωντανά και ρεαλιστικά.

Καθαρή εικόνα με τις καλύτερες τηλεοράσεις 152 cm (60'') της Sony
Δυνατότητα 3D με τις Smart TV LED 152 cm (60'') της Sony

Βυθιστείτε στο 3D

Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση ψυχαγωγίας με τις Smart TV 3D 152 cm (60"). Φορέστε τα παρεχόμενα γυαλιά και δείτε 3D Blu-ray Disc™, διαδικτυακά βίντεο και εκπομπές με ρεαλιστικό βάθος πεδίου. Συνδεθείτε στον ιστό για να μοιραστείτε περιεχόμενο, να μεταδώσετε ροή βίντεο και να επισκεφτείτε τις αγαπημένες σας τοποθεσίες.

Το HD στα καλύτερά του

Με το X-Reality PRO™ των τηλεοράσεων 152 cm (60"), η εκπληκτική ποιότητα εικόνας είναι δεδομένη. Το σύστημα επεξεργασίας αναλύει κάθε εικόνα στην οθόνη, μειώνοντας το θόρυβο και βελτιώνοντας τις ατέλειες, για εκπληκτικό αποτέλεσμα. Απολαύστε τη δύναμη της οθόνης Full HD.

Εκπληκτικά γραφικά βιντεοπαιχνιδιών με τις καλύτερες τηλεοράσεις 152 cm (60'')
Φουτουριστικός σχεδιασμός στην τηλεόραση 152 cm (60'') της Sony

Η μοντέρνα σχεδίαση συναντά τον κόσμο των μέσων

Η μοναδική σχεδίαση των τηλεοράσεων LED 152 cm (60") συνδυάζει στιλ και λειτουργία. Λεπτές και σταθερές, σας επιτρέπουν να προσθέσετε ένα δυνατό ηχοσύστημα, για πλούσιο ήχο. Με το τηλεχειριστήριο One-Flick Entertainment μπορείτε εύκολα να βρείτε προγράμματα, ταινίες και περιεχόμενο web.