Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις 165 έως 178 cm (65" έως 70")

Δείτε τις τηλεοράσεις LED 165 - 178 cm (65 - 70 ιντσών) και ανακαλύψτε έναν συναρπαστικό συνδυασμό τεχνολογιών για κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, με διαδραστικές λειτουργίες.

Φουτουριστικός σχεδιασμός σε τηλεοράσεις LED 165 έως 178 cm (65 έως 70'') της Sony

Ιδανική για home cinema

Σκέφτεστε να αποκτήσετε σύστημα home cinema; Κάντε την πρώτη σας στάση στις τηλεοράσεις 165 cm (65"). Με συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα 3D, ο ήχος Surround και η λειτουργία Live Football, προσφέρουν ώρες διαδραστικής ψυχαγωγίας.

Το επόμενο βήμα στην ποιότητα εικόνας

Οι τηλεοράσεις LED 165 cm (65") με ανάλυση 4Κ προσφέρουν μοναδική ποιότητα εικόνας, όχι pixel. Η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ενισχύει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ οι υφές αποκτούν νέα ένταση. Το ζεστό φως πίσω από την οθόνη εξασφαλίζει φωτεινότητα σε όλο το εύρος, χωρίς σκιερές εστίες.

Η τεχνολογία 4K εξασφαλίζει τέσσερις φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από το Full HD
Κοινή χρήση οθόνης με την τηλεόραση 165 cm (65'') της Sony

Συνδεθείτε σε κάθε διάσταση

Οι Smart TV είναι μια έξυπνη ιδέα. Συνδεθείτε με τον κόσμο με τις τηλεοράσεις 165 cm (65") και απολαύστε τα πάντα, από τη μετάδοση tweet μέχρι την κοινή χρήση φωτογραφιών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φορέστε γυαλιά 3D και χαθείτε σε μια νέα διάσταση ψυχαγωγίας με εικόνες που ξεπηδούν από την οθόνη.

Λαμπερά χρώματα

Ανοίξτε τα μάτια σας στην οθόνη TRILUMINOS™ των τηλεοράσεων LED 165 cm (65") και βιώστε την εμπειρία χρωμάτων με εκρηκτική ένταση. Οι εικόνες βελτιώνονται από την ισχύ του X-tended Dynamic Range™, ενώ το X-Reality PRO™ βελτιώνει την αντίθεση και την υφή.

Καθαρή εικόνα με την τηλεόραση LED 165 cm (65'') της Sony
Υπέροχος ήχος με τηλεοράσεις 165 έως 178 cm (65 έως 70'') της Sony

Πρωτοποριακή σχεδίαση και εντυπωσιακός ήχος

Χρησιμοποιήστε το One-Flick Entertainment για να αναζητήσετε ταινίες, εκπομπές και περιεχόμενο στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η σχεδίαση Wedge των τηλεοράσεων 165 cm (65") εξασφαλίζει σταθερότητα, ενώ ενισχύει την απόδοση των ηχείων.