Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις 216 έως 254 cm (85" έως 100")

Όταν θέλετε απίστευτη ψυχαγωγία, οι τηλεοράσεις με μεγάλη οθόνη είναι αυτό που ψάχνετε. Με ανάλυση 4K, ήχο Surround και διαδραστικά χαρακτηριστικά δεν παύουν ποτέ να σας εκπλήσσουν.

Άντρας που βλέπει σε τηλεόραση 216 cm (85'') της Sony

Η τηλεόραση αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο

Με μία από τις τηλεοράσεις 216 cm (85") στο σαλόνι, το σπίτι σας θα γεμίσει με φίλους και συγγενείς που θα ανυπομονούν να γνωρίσουν την εμπειρία της τεράστιας οθόνης με ανάλυση 4K. Χαρακτηριστικά όπως το Live Football φέρνουν μπροστά σας τη δράση του αγώνα, ενώ ο ήχος Surround βελτιώνει την εμπειρία με πανίσχυρο ήχο.

Η "μεγάλη εικόνα" δεν ήταν ποτέ τόσο καλή

Το 4K, με την υποστήριξη της προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασίας, προσφέρει 8 εκατ. pixel υπεύθυνα για την εκπληκτική λεπτομέρεια των τηλεοράσεων με μεγάλη οθόνη. Κάθε εικόνα ενισχύεται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ρεαλιστική υφή και καθαρότητα.

Η τεχνολογία 4K εξασφαλίζει τέσσερις φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από το Full HD
Τηλεόραση Sony με μεγάλη οθόνη και δυνατότητα κοινής χρήσης

Ο κόσμος απέχει μόνο ένα κλικ

Με την τεχνολογία των τηλεοράσεων 216 cm (85"), ανταλλάξτε εικόνες μέσω Photo Share και δείτε τα στιγμιότυπα στη μεγάλη οθόνη. Μιλήστε στο Skype™ ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία χρησιμοποιώντας το Social Viewing ή ενεργοποιήστε το Live Football για να συνδεθείτε με άλλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα έντονα χρώματα ζωντανεύουν

Απολαύστε κάθε χρώμα με την οθόνη TRILUMINOS™ στις τηλεοράσεις 216 cm (85"). Ένα μοναδικό φάσμα χρωμάτων προσθέτει ένταση, ενώ το X-tended Dynamic Range™ προσδίδει βάθος στις σκοτεινές αποχρώσεις, αυξάνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης. Η ανάλυση 4K X-Reality PRO™ αναβαθμίζει το σήμα πιο κοντά στην ποιότητα 4K.

Ζωντανά χρώματα με τηλεοράσεις 216 έως 254 cm (85 έως 100'') της Sony
Τηλεχειριστήριο για τηλεόραση με μεγάλη οθόνη 216 cm (85'') της Sony

Αποκτήστε τον έλεγχο των μέσων σας με μια κίνηση

Κινηθείτε ανάμεσα σε ταινίες, βίντεο και φωτογραφίες, χάρη στο One-Flick Entertainment ή περάστε στη δράση με το Quick Start. Η σταθεροποιητική σχεδίαση Wedge παρέχει επιπλέον χώρο για ένα προηγμένο σύστημα ήχου, αγκαλιάζοντάς σας με ολοζώντανο ήχο.