Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τηλεόραση

Τηλεοράσεις 4K

Βελτιώστε την εμπειρία προβολής με τις τηλεοράσεις 4K και απολαύστε τετραπλάσια ευκρίνεια από το Full HD. Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία 4K και αποκτήστε μια τηλεόραση 4K.

Δείτε τη διαφορά με μια τηλεόραση 4K

Δείτε διαφορετικά τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές με τις τηλεοράσεις 4K. Καθίστε πιο κοντά στην οθόνη –απολαμβάνοντας την ίδια ευκρίνεια και καθαρότητα– και ζήστε την καθηλωτική εμπειρία του κινηματογράφου.

4K Ultra HD, με τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD
Ζευγάρι που παρακολουθεί τηλεόραση 4K

Τεχνολογία 4K: ξεπεράστε τα όρια του Full HD

Με τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO και TRILUMINOS, οι ταινίες, τα προγράμματα, οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο από smartphone αναβαθμίζονται σε ποιότητα 4Κ. Επίσης υποστηρίζεται κωδικοποίηση HEVC.

Εσείς έχετε τον έλεγχο

Με το One-Flick Entertainment έχετε όλο το περιεχόμενο στα χέρια σας. Περιηγηθείτε σε περιεχόμενο, σερφάρετε στο Διαδίκτυο ή μεταδώστε ταινίες από το κομψό περιβάλλον χρήσης των καλύτερων τηλεοράσεων 4K. Επίσης, διαθέτουν επιλογή ταχείας εκκίνησης.

Τηλεχειριστήριο για τηλεοράσεις 4K
Ζευγάρι που παρακολουθεί τηλεόραση Ultra HD με ClearAudio της Sony

Καθηλωτικός κινηματογραφικός ήχος

Οι τεχνολογίες ClearAudio+, Voice Zoom και Clear Phase ενισχύουν το διαχωρισμό και την καθαρότητα, για τον καλύτερο δυνατό ήχο. Ακόμα, οι καλύτερες τηλεοράσεις μας 4K είναι εξοπλισμένες με ηχεία Long Duct, για να αποδίδουν πιο δυνατά μπάσα.

Μετάδοση, κοινή χρήση και σύνδεση με τηλεόραση 4K

Σερφάρετε στον ιστό και μεταδώστε ταινίες, μουσική και προγράμματα με τη δύναμη και την ευκρίνεια της τεχνολογίας 4K, που ξεπερνά την ποιότητα των τηλεοράσεων Full HD. Καλέστε φίλους και συγγενείς στο Skype™.

Κοινή χρήση στην τηλεόραση 4K της Sony
Τηλεόραση Ultra HD με εικόνα τέσσερις φορές καλύτερη από το Full HD

Έντονα χρώματα, ομαλές εικόνες

Δοκιμάστε μια νέα εμπειρία προβολής με τις τηλεοράσεις 4K. Διαθέτουν τεχνολογία TRILUMINOS™ Colour καθώς και τεχνολογία 4K X-Reality PRO.