ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Τηλεοράσεις 81-94 cm (32-37")

Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι. Οι τηλεοράσεις 81-94 cm (32-37") της Sony είναι ιδανικές για μικρούς χώρους, προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, πλούσιο χρώμα και την ισχύ του Full HD σε μικρό μέγεθος.

Τηλεόραση 81 cm (32") της Sony
Μικρό μέγεθος, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά 

Φέρτε τη διασκέδαση στην κουζίνα, τη φοιτητική εστία ή το διαμέρισμα με τις τηλεοράσεις LED 81 cm (32"). Απολαύστε προβολή Full HD ή HD Ready, εκπληκτικό ήχο και δυνατότητες όπως το Social Viewing και τη λειτουργία Live Football, σε προσιτή τιμή. Ακόμη και τα παιχνίδια αποκτούν νέα ένταση, μεταφέροντάς σας στη δράση όπως ποτέ άλλοτε.

Φωτεινή και καθαρή εικόνα

Τα λευκά φώτα LED πίσω από τις οθόνες των τηλεοράσεων 81 cm (32") εξασφαλίζουν φως και αντίθεση σε όλο το εύρος. Οι εικόνες φαίνονται πιο ζωντανές, ενώ ακόμη και οι μικρότερες λεπτομέρειες αναδεικνύονται. Το Clear Resolution Enhancer ελαχιστοποιεί το θόρυβο παρέχοντας ευκρινή, καθαρή εικόνα με βελτιωμένο βάθος.

Φωτεινή και καθαρή εικόνα με τις Smart TV 81 cm (32") της Sony
Ετοιμαστείτε για την πραγματικότητα 

Από τις βραδινές ειδήσεις μέχρι τα τελευταία Blu-ray™, όλα δείχνουν καλύτερα με την τεχνολογία X-Reality Pro™. Ο επεξεργαστής των τηλεοράσεων LED 81 cm (32") μειώνει το θόρυβο και βελτιώνει κάθε εικόνα μέχρι το τελευταίο pixel. Ακόμη και η μετάδοση βίντεο και φωτογραφιών από smartphone ενισχύεται για μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ρεαλιστικές φωτογραφίες στις τηλεοράσεις 81 cm (32") της Sony
Τηλεχειριστήριο για Smart TV 81 cm (32") της Sony
Μία μόνο κίνηση

Αποκτήστε εύκολα τον έλεγχο με το τηλεχειριστήριο One Flick Entertainment για τις τηλεοράσεις 81cm (32"). Χάρη στο έξυπνο περιβάλλον χρήσης της BRAVIA®, το τηλεχειριστήριο διευκολύνει την αναζήτηση σε κανάλια, εικόνες, βίντεο και περιεχόμενο web. Χρησιμοποιήστε το Quick Start και βρείτε αγαπημένες εκπομπές ή ταινίες σε δευτερόλεπτα.