Μηδέν έως άπειρο

Συνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά και μινιμαλιστική σχεδίαση, σας ωθεί να ξεπεράσετε τα όρια και να αγγίξετε την επινοητικότητα.
Η συνεχής πρόκληση της αποτύπωσης της αστείρευτης φαντασίας σε μια εικόνα ξεκινά από το μηδέν.
Αντικρίστε τον κόσμο με μια νέα ματιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα χέρια σας.
Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να πετύχετε το όραμά σας.

Απεικόνιση με απεριόριστες δυνατότητες 

Με τα χαρακτηριστικά της απεριόριστης καλλιτεχνικής έκφρασης ενσωματωμένα σε μια μινιμαλιστική σχεδίαση, αυτό είναι το μέλλον στη σχεδίαση φωτογραφικών μηχανών. Φωτογραφίστε ελεύθερα. Προβάλετε τις λήψεις σας όπως εσείς θέλετε.
Η φωτογραφική μηχανή RX0 διαθέτει την ευελιξία να ενσωματωθεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας χαρίζει απεριόριστες δυνατότητες απεικόνισης.

Περάστε σε μια νέα εποχή, όπου μπορείτε να ρυθμίζετε την ατμόσφαιρα, τη χρονική στιγμή και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μιας λήψης σύμφωνα με την προσωπική σας οπτική. Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων απεικόνισης περιμένει να τον ανακαλύψετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης.

Σημαντική τεχνολογία για απεριόριστες δυνατότητες απεικόνισης

Η RX0 ενσωματώνει άψογα φακό προηγμένης τεχνολογίας, αισθητήρα εικόνας και επεξεργαστή εικόνας σε εξαιρετικά μικρές διαστάσεις.
Προσφέρει καθηλωτική ποιότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Βελτιώνει την απόδοση και την ευελιξία με ελάχιστη προσπάθεια.
Ενισχύει κάθε στοιχείο που κάνει κάθε λήψη ξεχωριστή.

Αριστοτεχνικά σχεδιασμένη σε λεπτομέρεια 0,1 mm

Απελευθερώστε τη φαντασία σας και τολμήστε να εξερευνήσετε μια νέα οπτική.
Με εσωτερικούς μηχανισμούς σχεδιασμένους σε απόσταση 0,1 mm, η εξαιρετικά μικρού μεγέθους φωτογραφική μηχανή RX0 ενσωματώνει άψογα τις ενισχυμένες δυνατότητες που την καθιστούν ιδανική για ευέλικτες λήψεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με ένα σύστημα πολλών φωτογραφικών μηχανών.

Ανθεκτική κατασκευή για πιο ευέλικτες λήψεις

Η υψηλή ανθεκτικότητα του ενισχυμένου περιβλήματος από ντουραλουμίνιο ενισχύει την αξιοπιστία της RX0, ειδικά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η φωτογραφική μηχανή έχει υποβληθεί σε αυστηρές και επαναλαμβανόμενες δοκιμές, ώστε να διασφαλίσουμε την κορυφαία απόδοσή της ακόμη και κατά τη διάρκεια λήψεων σε στεριά, θάλασσα ή αέρα, όπου απεικονίζεται ιδανικά η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας.

Εύκολη δημιουργία συστημάτων μεγαλύτερου εύρους

Χάρη στη μινιμαλιστική σχεδίαση του περιβλήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την RX0 μεμονωμένα ή ως μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος, συνδυάζοντάς την με αξεσουάρ ή ακόμη και με άλλες φωτογραφικές μηχανές. Με όποιον τρόπο και να τη χρησιμοποιήσετε για τις λήψεις σας, αυτή η φωτογραφική μηχανή σάς παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για τέλειες λήψεις.