Τροφοδοτικό AC USB με 4 θύρες: φωτογραφίες
Τροφοδοτικό AC USB με 4 θύρες: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Φορτίζει ταυτόχρονα τέσσερις συσκευές

Με τέσσερις θύρες USB για ταυτόχρονη φόρτιση τεσσάρων συσκευών, αυτό το τροφοδοτικό AC USB προσφέρει την τέλεια λύση εξοικονόμησης χώρου για οικογένειες με πολλές συσκευές ή για ταυτόχρονη φόρτιση όλων των κινητών συσκευών σας στα ταξίδια.

Συνολική έξοδος 6,0 A για γρήγορη φόρτιση 

Μία από τις θύρες προσφέρει έξοδο 2,4 A, 5 φορές πιο γρήγορη από συμβατικά τροφοδοτικά AC, για δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μεγαλύτερων συσκευών, όπως τα tablet. Οι άλλες τρεις θύρες προσφέρουν 3 φορές πιο γρήγορη φόρτιση συσκευών συγκριτικά με τα συμβατικά τροφοδοτικά AC.

Ασφαλής φόρτιση της Sony

Το τροφοδοτικό AC της Sony διαθέτει σχεδίαση ανθεκτική στη θερμότητα και αποκλειστική τεχνολογία έξυπνης διαχείρισης ισχύος, για να διατηρεί ασφαλή και αξιόπιστη απόδοση μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση.

Υψηλή ανθεκτικότητα

Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας διασφαλίζει την υψηλή ανθεκτικότητα, αλλά και την ασφαλή και αξιόπιστη απόδοση. Δοκιμασμένο για να αντέχει πάνω από 5.000 συνδέσεις με καλώδιο USB και 3.000 συνδέσεις σε πρίζα κεντρικής παροχής.

Παγκόσμια συμβατότητα τάσης 100 V - 240 V

Ιδανικό για ταξίδια, γιατί η συμβατότητα τάσης 100 V - 240 V σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεστε..

Συμβατότητα με συσκευές USB

Εκτός από smartphone, μπορείτε ακόμα να φορτίσετε tablet, φωτογραφικές μηχανές, καθώς και άλλες συσκευές εξοπλισμένες με USB.

Προδιαγραφές
Φορτίστε γρήγορα και αποδοτικά τους φορητούς φορτιστές, τα tablet, τα smartphone και άλλα, με αυτό το τροφοδοτικό AC USB με τέσσερις θύρες USB τύπου A και καλώδιο.
  • Συνιστάται για χρήση με φορητούς φορτιστές θύρας USB τύπου A της Sony

  • Έξοδος 5 V, 6 A (συνολικά) για γρήγορη φόρτιση

  • Τέσσερις θύρες USB τύπου A για τη φόρτιση τεσσάρων συσκευών USB ταυτόχρονα

  • Καλώδιο ρεύματος 1 m ή 50 cm

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον