Περιοδικό Action Cam της Sony

Δεν γνωρίζετε ποια αξεσουάρ και ρυθμίσεις χρειάζεστε για να τραβήξετε βίντεο με την Action Cam; Κατεβάστε την εφαρμογή του περιοδικού Action Cam.

Πάντα ενημερωμένο και προσβάσιμο από έξυπνες συσκευές

Μπορείτε εύκολα να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με εφαρμογές, συμβουλές, προϊόντα και αξεσουάρ λήψης. Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του περιοδικού Action Cam ενημερώνονται αυτόματα στην έξυπνη συσκευή σας και είναι πάντα προσβάσιμες από το "ράφι" της εφαρμογής.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ActionCam

Διαβάστε το παρόν προτού χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Λήψη...

Η πιο πρόσφατη έκδοση

Οδηγός δραστηριοτήτων της Action Cam

FDR-X3000 / HDR-AS300 / HDR-AS50

Ο Οδηγός δραστηριοτήτων της Action Cam περιλαμβάνει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για τις κάμερες και τα αξεσουάρ για διάφορες δραστηριότητες, με διαδραστικό περιεχόμενο και βίντεο.

Ορεινή ποδηλασία

Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τις ταινίες POV που έχουν γυριστεί 100% με Action Cam. Η ανθεκτική και αξιόπιστη Action Cam προσφέρει την απόδοση που χρειάζεστε για τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών στη διαδρομή. Σε αυτό το Mountain Bike Issue θα δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Action Cam με τρόπους που μπορεί να μην έχετε ακόμη φανταστεί.

Σκι και σνόουμπορντ

Το Ski and Snowboard Issue του περιοδικού Action Cam δεν περιλαμβάνει μόνο ταινίες και λήψεις αθλητών. Παρουσιάζει πολλά προαιρετικά αξεσουάρ, λειτουργίες και συμβουλές για τη λήψη ταινίας με την Action Cam.