Δράση!

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο των ταινιών σας. Η προηγμένη Action Cam της Sony μετατρέπει τις περιπέτειες με το ποδήλατο σε εντυπωσιακά βίντεο δράσης, με εσάς ως σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.

Τραβήξτε απόλυτα ρεαλιστικές ταινίες ποδηλασίας

Ποδήλατο σημαίνει: εντυπωσιακές διαδρομές, συγκλονιστικές ράμπες, βουτιές στον αέρα, γυρίσματα, σούζες. Επιλέξτε αξεσουάρ Action Cam για ασφαλή στερέωση, σταθερές λήψεις, προβολές πολλών καμερών, τηλεχειρισμό κ.α. για τέλειες λήψεις POV όσο κάνετε ποδήλατο. Τραβήξτε κάθε κίνηση με εικόνα Sony 4K/HD και στερεοφωνικό ήχο. Οι θαυμαστές σας θα νιώθουν σαν να κάνετε ποδήλατο παρέα.

Missing Video data!

Προηγμένη τεχνολογία για λήψεις με το ποδήλατο

Αξιοποιήστε πλήρως την Action Cam και τα αξεσουάρ για να μετατρέψετε τις εμπειρίες με το ποδήλατο σε εντυπωσιακές ταινίες. Ελευθερώστε τα χέρια σας και επικεντρωθείτε στο ποδήλατο με το τηλεχειριστήριο Live-View. Χρησιμοποιήστε το για έλεγχο της εγγραφής, των γωνιών λήψης και για χειρισμό έως πέντε καμερών ταυτόχρονα. Καταγράψτε τη διαδρομή και την ταχύτητά σας με το ενσωματωμένο GPS. Βασιστείτε στη σταθεροποίηση εικόνας για να μετατρέψετε τις δύσκολες διαδρομές σε ταινίες που βλέπονται ευχάριστα.

Βασικός εξοπλισμός για αποτύπωση μοναδικών λήψεων

Πάρτε προαιρετικό εξοπλισμό στερέωσης και κάντε απίστευτες λήψεις για ταινίες ποδηλασίας. Φορέστε την Action Cam ως κάμερα κράνους για μοναδικές λήψεις POV και καταγράψτε την πορεία σας. Συνδέστε την κάμερα σε μια βάση στερέωσης σε αντιστρεπτική δοκό ή σε τιμόνι δίκυκλου για διάφορες λήψεις ή χρησιμοποιήστε κιτ βραχίονα για λεπτομερή ρύθμιση της γωνίας.

Βασικός εξοπλισμός για αποτύπωση μοναδικών λήψεων