ΑΛΛΑ

Ημίσκληρη θήκη μεταφοράς LCM-AKA1 για Action Cam

LCM-AKA1
Ημίσκληρη θήκη μεταφοράς LCM-AKA1 για Action Cam: εικόνα

Ενδεικτικά από

40,33 €

Ημίσκληρη θήκη μεταφοράς LCM-AKA1 για Action Cam: φωτογραφίες
Ημίσκληρη θήκη μεταφοράς LCM-AKA1 για Action Cam: φωτογραφίες
Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για τους δημιουργούς

Κάρτες μνήμης M Series CFexpress Type A της Sony για δημιουργούς, με τις μεγαλύτερες χωρητικότητες στον κόσμο 1920GB και 960GB, για εκτεταμένες και απαιτητικές λήψεις. Υποστήριξη VPG200, για σταθερή εγγραφή βίντεο υψηλής ταχύτητας. 

Εικόνα μοτοσικλετιστή.
Αξιόπιστη χωρητικότητα

Διευρύνετε εντυπωσιακά τις δημιουργικές σας δυνατότητες, με άφθονη χωρητικότητα για ανέμελες λήψεις. Οι μεγάλες χωρητικότητες αποθήκευσης 960 GB ή 1.920 GB είναι απαραίτητες για τους βιντεογράφους που πραγματοποιούν πολύωρες λήψεις σε μια τοποθεσία.

Εικόνα άντρα κατά τη λήψη βίντεο, που κρατάει φωτογραφική μηχανή στο χέρι του.
Διαρκής εγγραφή για βίντεο

Κάρτες μνήμης M Series CFexpress τύπου A για συνεχή εγγραφή δεδομένων υψηλού εύρους ζώνης, ιδανικές για εγγραφή βίντεο υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit, όπως XAVC S-I 4K 120p. Υποστηρίζουν και το VPG200 βάσει των προδιαγραφών προφίλ VPG 4.0 για σταθερότητα στην εγγραφή βίντεο, ενώ η διάχυση θερμότητας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ταινίες. Δυνατότητα αποθήκευσης δύο έως τριών ωρών δεδομένων ταινίας στην τοποθεσία.

Εικόνα ατόμου που επεξεργάζεται βιντεοκλίπ, με PC και με γραφίδα για tablet.
Αποτελεσματική ροή εργασιών

Γρήγορη ροή με τη συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G2 και γρήγορες ταχύτητες έως 800 MB/s για μεταφορά δεδομένων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Εύκολη χρήση για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και βίντεο υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit, για έργα φανταστικής ταχύτητας.

Αντοχή. Αξιοπιστία. Ετοιμότητα.

Με επαγγελματικό εξοπλισμό FX6, FX3, α1, α7S III και α7 IV, οι κάρτες μνήμης M Series CFexpress τύπου A της Sony είναι ιδανικές για τα αθλητικά και εξωτερικά γυρίσματα και για υπαίθριες αποστολές. Σχεδιασμένες για επαγγελματική χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα, για να φωτογραφίζετε, να ανταλλάσσετε και να αποθηκεύετε με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Εικόνα ενός βραχώδους λόφου με παγωμένες πέτρες στο έδαφος και κορυφή βουνού από μακριά.
Για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα

Με τη μοναδική σχεδίαση καρτών TOUGH της Sony, οι κάρτες μνήμης M Series Τύπου A προσφέρουν επαγγελματική αξιοπιστία. 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε κάμψη από τις προδιαγραφές CFexpress 2.0, δοκιμασμένη σε 150 Newton για προστασία της κάρτας. 5 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε πτώση από ότι βάσει των προδιαγραφών CFexpress 2.0, για αντοχή σε πτώση από έως και 7,5 μέτρα..

Εικόνα ξηρής επιφάνειας του εδάφους σε γήινο χρώμα, με ρωγμές που διατρέχουν την επιφάνεια.
Για τις πιο αντίξοες συνθήκες

Κάρτες μνήμης M Series CFexpress Type A για την άψογη λειτουργία σε ακραίες θερμοκρασίες, σκληρά ηλεκτροστατικά περιβάλλοντα και έντονη υπεριώδη ακτινοβολία ή ακτίνες Χ. Προσεκτικά σχεδιασμένη εσωτερική κατασκευή που πληροί τις απαιτήσεις αντοχής στη σκόνη IP5X και την υγρασία IP7X (IP57).

Απεικόνιση μιας κάρτας μνήμης με ένα εικονίδιο μεγεθυντικού φακού στην περιοχή της οθόνης.
Σάρωση και παρακολούθηση της μνήμης

Με τον καιρό, η μνήμη flash εξασθενεί και δεν εγγράφει πλέον δεδομένα. Με τη συσκευή ανάγνωσης καρτών MRW-G2, το Media Scan Utility της Sony, σαρώνει την κάρτα μνήμης CFexpress τύπου A και ενημερώνει για την κατάστασή της, για να μπορείτε να δράσετε πριν φτάσει στο όριο.

Ανάκτηση χαμένων αρχείων

Αποφύγετε την καταστροφή, πραγματοποιώντας λήψη του λογισμικού ανάκτησης της Sony για κατόχους καρτών μνήμης, το οποίο ανακτά αρχεία που διαγράφηκαν κατά λάθος αλλά και κατεστραμμένα αρχεία φωτογραφίας και βίντεο σε διάφορα συνήθη φορμά.

Εικόνα ενός ατόμου που κοιτάζει μια οθόνη επιτραπέζιου υπολογιστή.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Συμβατά προϊόντα: : Όλα τα μοντέλα

  • Διαστάσεις (περ.): Π 231mm X Υ 77mm X Β 171mm

  • Βάρος (περ.): 230g

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας