Σώμα + αδιάβροχη θήκη

HDR-AS20

Ενδεικτικά από

209,00 €

Action Cam AS20 με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam AS20 με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam AS20 με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam AS20 με Wi-Fi®: δείτε το σε δράση

Χαρακτηριστικά

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό με τον αισθητήρα Exmor R® CMOS

Αποτυπώστε πιστά κάθε λεπτομέρεια της σκηνής, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Ο αισθητήρας Exmor R® CMOS έχει σχεδιαστεί ώστε η καλωδίωση να βρίσκεται πίσω από τις περιοχές συγκέντρωσης του φωτός, για ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία και μείωση του θορύβου. Σε συνδυασμό με την υψηλότερης ταχύτητας παράλληλη επεξεργασία σήματος και την ταχύτερη μετατροπή σήματος, οι εικόνες διαθέτουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πλούσιες αποχρώσεις, για εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Ευκρινής, εξαιρετικά ευρύς φακός ZEISS Vario-Tessar® 170°

Πραγματοποιήστε εκπληκτικές ευρυγώνιες λήψεις με το φακό ZEISS Vario-Tessar® 170˚. Ή χρησιμοποιήστε την πιο συμβατική προβολή 120˚. Σε κάθε περίπτωση, ο φακός ZEISS®, προϊόν παράδοσης πάνω από 150 χρόνων στο χώρο των οπτικών ακριβείας, εξασφαλίζει εγγραφές εξαιρετικής αντίθεσης και ευκρίνειας, χωρίς αναλαμπές και αντανακλάσεις, χάρη σε μια προηγμένη επικάλυψη με πολλαπλές στρώσεις.

Ελέγξτε έως πέντε συσκευές με το τηλεχειριστήριο Live View

Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Wi-Fi® για να συνδέσετε το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live View RM-LVR1 και ελέγξτε από τον καρπό σας έως και πέντε συσκευές. Καδράρετε τις λήψεις σας, ελέγξτε τις ρυθμίσεις των καμερών και ξεκινήστε ή διακόψτε τις εγγραφές για εντυπωσιακές λήψεις από πέντε πηγές ταυτόχρονα.

Σταθερές λήψεις με το SteadyShot

Τραβήξτε βίντεο εν κινήσει χωρίς κραδασμούς ή χτυπήματα. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot λειτουργεί στο εσωτερικό της κάμερας και εξουδετερώνει τους κραδασμούς, είτε σε λειτουργία ευρυγώνιου φακού είτε σε λειτουργία τηλεφακού πλήρους οθόνης. Οι αισθητήρες κίνησης ανιχνεύουν τους κραδασμούς και τις άλλες κινήσεις της κάμερας, οι οποίες στη συνέχεια αντισταθμίζονται από την ηλεκτρονική σταθεροποίηση SteadyShot με τη βοήθεια μιας ειδικής ουδέτερης περιοχής στον αισθητήρα.

Εγγραφή Full HD στα 60p/50p και 28 Mbps

Τα παρακάτω εντυπωσιακά στατιστικά σάς εξασφαλίζουν πολλές δημιουργικές επιλογές: Ανάλυση Full HD και ρυθμός μετάδοσης bit 28 Mbps, ρυθμοί καρέ από 50p έως και 240p (πολύ αργή κίνηση).

Επεξεργασία 4 βίντεο με την συγχώνευση βίντεο

Με τη συγχώνευση βίντεο, μπορείτε να συνδυάσετε έως τέσσερα τμήματα βίντεο (ακόμα και σε αργή κίνηση) τα οποία καταγράφονται ταυτόχρονα από διαφορετικές κάμερες και να τα δείτε όλα σε μια διαιρεμένη οθόνη. Η μοναδική αυτή δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εντυπωσιακές ταινίες χωρίς να χρειάζεστε περίπλοκα προγράμματα επεξεργασίας. Διαθέσιμη στο PlayMemories Home.

Δείτε λεπτομέρειες

Λειτουργία περιστροφής βίντεο

Η λειτουργία αναστροφής για σωστό προσανατολισμό είναι χρήσιμη ιδίως όταν πραγματοποιείτε ανάποδες λήψεις με την Action Cam. Επιλέξτε μια ειδική ρύθμιση πριν την έναρξη λειτουργίας, ώστε η κάμερα να καταγράψει τη λήψη με κανονικό προσανατολισμό.

Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο καταγράφει ήχο υψηλής ποιότητας

Κάντε ένα εκπληκτικό βίντεο ακόμα καλύτερο με υπέροχο ήχο. Χάρη στο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο, μπορείτε να καταγράφετε όλους τους φυσικούς ήχους από τις περιπέτειές σας.

Επιλογή λειτουργίας φωτογράφισης

Προσθέστε περισσότερα εργαλεία στο δημιουργικό σας οπλοστάσιο χωρίς να προσθέσετε και άλλο εξοπλισμό. Αυτή η βιντεοκάμερα σάς επιτρέπει να τραβήξετε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες υψηλής ποιότητας, τόσο εύκολα όσο και με μια φωτογραφική μηχανή. Επιπλέον, με τη λειτουργία ριπής και τη λειτουργία timelapse μπορείτε να καταγράψετε πανεύκολα μια ακολουθία εικόνων και να τις χρησιμοποιήσετε σε ένα βίντεο ή να επιλέξετε την αγαπημένη σας φωτογραφία.

Wi-Fi® για τηλεχειρισμό και ακόμα πιο εύκολη στόχευση της κάμερας

Είναι δύσκολο να τραβήξετε selfie ή βίντεο όταν βρίσκεστε στην καρδιά της δράσης. Χωρίς εικονοσκόπιο/οθόνη, δεν μπορείτε να δείτε τι ακριβώς καταγράφετε. Η λύση είναι να μπορείτε να το δείτε ζωντανά στο smartphone σας. Χάρη στη δυνατότητα Wi-Fi® μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone ή το tablet σας σε εικονοσκόπιο ή τηλεχειριστήριο.

Διάρκεια μπαταρίας: 150 λεπτά

Είτε κάνετε σκέιτμπορντ στους αγαπημένους σας δρόμους είτε κάνετε ποδήλατο σε μια άγρια διαδρομή, μην χάσετε την ευκαιρία να απαθανατίσετε κάθε στιγμή. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία κρατάει έως και 150 λεπτά.

Λεπτή, ελαφριά σχεδίαση με χειριστήρια εύκολης πρόσβασης

Χάρη στη λεπτή σχεδίαση που εξασφαλίζει λιγότερη πίεση από το νερό και τον αέρα, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σχεδόν δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, χάρη στο λεπτό προφίλ της, αγκαλιάζει το κράνος σας (ή το ποδήλατο ή τον άλλο εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε), ώστε σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες κάμερες άλλων κατασκευαστών να είναι λιγότερο πιθανό να μετακινηθεί. Τα απλά κουμπιά καθιστούν το χειρισμό της κάμερας πανεύκολο, ακόμη και ενώ φοράτε γάντια.

Ανθεκτικό αδιάβροχο περίβλημα με βάση τρίποδου

Χάρη στο περίβλημά της, η βιντεοκάμερα είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 5 μέτρα, ενώ διαθέτει αντοχή σε πτώσεις από ύψος έως και 2,5 μέτρα. Επιπλέον, η στεγανοποίηση από σκόνη και ρύπους εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από λάσπη, χιόνι, βροχή και χαλίκια. Η Action Cam διαθέτει επίσης ενσωματωμένη, ευέλικτη βάση τρίποδου γενικής χρήσης.

Υποβρύχια λειτουργία για φυσικά χρώματα

Με την Action Cam μπορείτε να τραβάτε όμορφες φωτογραφίες με φυσικά χρώματα, ακόμα και υποβρυχίως. Απλώς ρυθμίστε τη λειτουργία ισορροπίας λευκού κάτω από το νερό για να αποφύγετε το παραμορφωμένο πρασινωπό χρώμα και να διατηρήσετε το χρώμα του νερού "πραγματικά γαλάζιο", όπως φαίνεται και στην πραγματικότητα.

Τραβήξτε βίντεο όπως ΕΣΕΙΣ θέλετε, με δύο τύπους μνήμης

Με την υποδοχή κάρτας Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC για επέκταση μνήμης μπορείτε να απολαμβάνετε επιπλέον χωρητικότητα και να αποθηκεύετε αρχεία σε οποιαδήποτε μορφή.

Έξοδος HDMI® για προβολή σε μεγάλη οθόνη

Μοιραστείτε πανεύκολα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με την οικογένεια και τους φίλους σας σε μια HDTV με μεγάλη οθόνη (απαιτείται καλώδιο HDMI που πωλείται ξεχωριστά).

Προδιαγραφές

  • Αισθητήρας CMOS Exmor R® 11,9 MP (ενεργά)

  • Υπερευρυγώνιος φακός ZEISS® Tessar (170°)

  • Αδιάβροχος σχεδιασμός που πάει παντού (με την παρεχόμενη θήκη)

  • Απλή κοινή χρήση και εύκολος χειρισμός μέσω Wi-Fi®

  • Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot για μείωση του θολώματος

Τύπος φακού
Φακός ZEISS® Tessar®
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3" με οπίσθιο φωτισμό
Αδιάβροχη προστασία
Έως 5 m με την παρεχόμενη θήκη SPK-AS2
Προστασία από τη σκόνη
Με παρεχόμενη θήκη SPK-AS2
Αντοχή στους κραδασμούς
Με παρεχόμενη θήκη SPK-AS2
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος micro HDMI, Είσοδος μικροφώνου (στερεοφωνική), Υποδοχή Multi/micro USB, Υποδοχή κάρτας μνήμης

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Αυτοκόλλητη βάση (VCT-AM1), Καλώδιο micro USB, Οδηγός λειτουργίας, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1), Αδιάβροχη θήκη (SPK-AS2)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον