HD

Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS

HDR-AS200V / HDR-AS200VB / HDR-AS200VT / HDR-AS200VR
Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

329,00 €

Σώμα + τηλεχειριστήριο Live-View

HDR-AS200VR

Ενδεικτικά από

370,00 €

Σώμα + αδιάβροχη θήκη

HDR-AS200V

Ενδεικτικά από

329,00 €

Σώμα + κιτ στερέωσης για ποδήλατο

HDR-AS200VB

Ενδεικτικά από

489,00 €

Σώμα + κιτ ταξιδίου

HDR-AS200VT

Ενδεικτικά από

489,00 €

Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: φωτογραφίες
Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: φωτογραφίες
Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: φωτογραφίες
Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: φωτογραφίες
Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: φωτογραφίες
Action Cam AS200V με Wi-Fi® και GPS: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα Exmor R® CMOS για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό

Αποτυπώστε πιστά κάθε λεπτομέρεια της σκηνής, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Ο αισθητήρας Exmor R® CMOS έχει σχεδιαστεί ώστε η καλωδίωση να βρίσκεται πίσω από τις περιοχές συγκέντρωσης του φωτός, για ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία και μείωση του θορύβου. Σε συνδυασμό με την υψηλότερης ταχύτητας παράλληλη επεξεργασία σήματος και την ταχύτερη μετατροπή σήματος, οι εικόνες διαθέτουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πλούσιες αποχρώσεις, για εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.  

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Για να δημιουργήσουν υπέροχες ψηφιακές φωτογραφίες, όλες οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές πρέπει να μετατρέψουν το φως που αιχμαλωτίζει ο αισθητήρας τους. Το σύστημα που ευθύνεται για αυτήν τη μετατροπή είναι εξίσου σημαντικό με την ποιότητα του φακού, καθώς και την ποιότητα του αισθητήρα υψηλής ανάλυσης της μηχανής σας. Γι' αυτόν το λόγο, η Sony έχει αναπτύξει τον εκπληκτικό επεξεργαστή BIONZ X™, ο οποίος προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και πιο χαμηλό θόρυβο, είτε τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο.

Παγκοσμίου φήμης οπτικά ZEISS

Ο φακός ZEISS®, προϊόν παράδοσης πάνω από 150 χρόνων στο χώρο των οπτικών ακριβείας, εξασφαλίζει εγγραφές εξαιρετικής αντίθεσης και ευκρίνειας, χωρίς αναλαμπές και αντανακλάσεις, χάρη σε μια προηγμένη επικάλυψη με πολλαπλές στρώσεις.

Ανάγνωση όλων των pixel, χωρίς ομαδοποίηση pixel

Ο αισθητήρας ανιχνεύει τα δεδομένα εικόνας από όλα τα pixel, ώστε το βίντεό σας να είναι απαλλαγμένο από ενοχλητικά φαινόμενα, όπως οι παραμορφώσεις στα περιγράμματα των αντικειμένων, το μουαρέ και τα σφάλματα χρωματικής απόδοσης.

Η προηγμένη τεχνολογία SteadyShot αντιμετωπίζει τους κραδασμούς και τη θόλωση

Από το πιο βραχώδες μονοπάτι μέχρι την πιο δύσκολη εμπειρία σέρφινγκ, θέλετε να τραβάτε πεντακάθαρα βίντεο που το ακροατήριό σας πραγματικά θα απολαμβάνει να παρακολουθεί. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία SteadyShot είναι πιο αποτελεσματική στην εξισορρόπηση δονήσεων χαμηλού εύρους, όπως είναι οι δονήσεις που προέρχονται από τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να τραβάτε εκπληκτικές πανοραμικές λήψεις με το ιπτάμενο τηλεκατευθυνόμενό σας, με ασύγκριτη καθαρότητα, χωρίς αναταράξεις.

Υπερευρυγώνιος φακός 170° υψηλής ευκρίνειας

Πραγματοποιήστε εκπληκτικές ευρυγώνιες λήψεις με το φακό ZEISS Tessar® 170˚. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε λήψη 120˚ με σταθεροποίηση SteadyShot. Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, θα μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες ακόμα και στις πιο δύσκολες πίστες σκι, σε ορεινά μονοπάτια ή στο κοντινότερο πάρκο.

Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο αποτυπώνει ήχο υψηλής ποιότητας

Κάντε μια εκπληκτική ταινία ακόμα καλύτερη με υπέροχο ήχο. Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο σάς επιτρέπει να καταγράφετε τους ήχους της περιπέτειάς σας με φυσικό τρόπο και με κάθε λεπτομέρεια, ενώ η λειτουργία μείωσης θορύβου ανέμου διασφαλίζει απόλυτη καθαρότητα στην ηχητική επένδυση της ταινίας σας.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Κοινοποιήστε σε πραγματικό χρόνο τις εντυπωσιακές σας καταβάσεις στο σκι ή τα θεόρατα κύματα που αντιμετωπίσατε με την ιστιοσανίδα σας (και τις θεαματικές βουτιές που ακολούθησαν, φυσικά). Μεταδώστε σκηνές μέσω ροής σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας. 

Φορμά εικόνας XAVC S για εγγραφή επαγγελματικού επιπέδου

Ο επαγγελματικής ποιότητας κωδικοποιητής της Sony είναι πλέον διαθέσιμος και σε κάμερες ευρείας κατανάλωσης, για να απολαμβάνετε εκπληκτικές λήψεις στο σπίτι σας με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit.

Το Motion Shot LE

Καταγράψτε μια ολόκληρη σκηνή δράσης σε ένα και μοναδικό καρέ. Η λειτουργία αυτή δημιουργεί μια σύνθετη εικόνα ενός θέματος που βρίσκεται σε κίνηση, με ρυθμιζόμενη ταχύτητα λήψεων ριπής: 10 fps/1 δευτερόλεπτο, 5 fps/2 δευτερόλεπτα και 2 fps /5 δευτερόλεπτα.

Με τη λειτουργία εγγραφής φωτογραφιών σε διαστήματα, τα βίντεό σας γίνονται πιο δημιουργικά

Αποτυπώστε ακόμη και την παραμικρή κίνηση με λεπτομέρεια και ακρίβεια. Η εγγραφή σε διαστήματα αποτυπώνει μια φωτογραφία κάθε 5, 10, 30 ή 60 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορούν να ενωθούν σε ένα βίντεο βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη συνεχή εγγραφή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Λήψη ριπής

Αποτυπώστε σκηνές γρήγορης δράσης με τη λήψη ριπής. Με τη λειτουργία αυτή, μπορείτε να καταγράψετε μια εντυπωσιακή ή απαιτητική ενέργεια με έως και 10 λήψεις υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, να αναλύσετε κάθε εικόνα για να τελειοποιήσετε το στυλ σας. Διαθέσιμες ρυθμίσεις: 10 fps/1 δευτερόλεπτο, 5 fps/2 δευτερόλεπτα και 2 fps/5 δευτερόλεπτα.

Βολική λειτουργία συνεχούς εγγραφής

Με τη λειτουργία συνεχούς εγγραφής (loop recording), είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε εκείνη την ιδανική λήψη. Μπορείτε να επιλέξετε λήψη συνεχούς εγγραφής και διαγραφής με επιλογές διάρκειας 5, 20, 60, 120 λεπτών ή με "απεριόριστη" διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να χάσετε τις καθοριστικές στιγμές της λήψης σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαθέσιμη χωρητικότητα.

Έλεγχος

Χρησιμοποιήστε έως και πέντε κάμερες για να δημιουργήσετε συναρπαστικές κατακόρυφες λήψεις προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα όλες τις κάμερες με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο καρπού Live-view και με ένα smartphone με την εφαρμογή Imaging Edge Mobile.

Μη αυτόματος έλεγχος για ταινίες επαγγελματικής ποιότητας

Εξερευνήστε εξειδικευμένες λειτουργίες λήψης για ταινίες επαγγελματικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε προηγμένες μη αυτόματες ρυθμίσεις, όπως είναι η ισορροπία λευκού και η μετατόπιση αυτόματης έκθεσης και βελτιστοποιήστε τη φωτεινότητα και την απόχρωση ώστε να εναρμονίζεται με εικόνες που έχουν τραβηχτεί από άλλες βιντεοκάμερες για να επεξεργάζεστε πιο εύκολα τις ταινίες σας.

Εφαρμογή Highlight Movie Maker για ταχύτερα αποτελέσματα

Εντοπίστε γρήγορα τα πιο σημαντικά αποσπάσματα και ξεκινήστε αμέσως την επεξεργασία για να εξοικονομήσετε χρόνο. Το Highlight Movie Maker μπορεί επίσης να επιλέξει αυτόματα τις καλύτερες σκηνές και να δημιουργήσει μια ταινία με τα καλύτερα αποσπάσματα και μουσική επένδυση. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αμέσως το έργο σας με ένα smartphone.

Προσθήκη μουσικής σε επεξεργασμένα βίντεο

Προσθέστε τις αγαπημένες σας μελωδίες — ακόμα και κομμάτια που έχετε συνθέσει εσείς — στη μουσική επένδυση της ταινίας που επεξεργάζεστε και δημιουργήστε το δικό σας κινηματογραφικό στυλ.

Απόλυτος έλεγχος με το τηλεχειριστήριο Live-View

Με το RM-LVR2, μπορείτε να κάνετε επιτόπου αναπαραγωγή και έλεγχο των λήψεών σας, καθώς και να διαγράφετε τις λήψεις που δεν χρειάζεστε πλέον για να βελτιστοποιήσετε τη χωρητικότητα εγγραφής που έχετε στη διάθεσή σας.

Λειτουργία περιστροφής βίντεο

Η λειτουργία αναστροφής για σωστό προσανατολισμό είναι χρήσιμη ιδίως όταν πραγματοποιείτε ανάποδες λήψεις με την Action Cam. Επιλέξτε μια ειδική ρύθμιση πριν την έναρξη λειτουργίας, ώστε η κάμερα να καταγράψει τη λήψη με κανονικό προσανατολισμό.

Εμφάνιση δεδομένων GPS σε βίντεο

Η Εμφάνιση δεδομένων GPS σε βίντεο διαβάζει τα δεδομένα ταχύτητας που έχουν καταγραφεί από το ενσωματωμένο GPS και δημιουργεί ένα άλλο αρχείο βίντεο που εμφανίζει πληροφορίες ταχύτητας κ.λπ. Μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο βίντεο με τις πληροφορίες ταχύτητας στο Internet και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με πολλούς θεατές.

Ρύθμιση ταχύτητας

Με το PlayMemories™ Home, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα εντυπωσιακά εφέ αργής ή γρήγορης κίνησης. Μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής του επιλεγμένου τμήματος της ταινίας ώστε να προβάλλεται πιο αργά (x1/2, x1/4, x1/8) ή πιο γρήγορα (x2, x4, x8, x16)

Χάρη στο σχεδιασμό splashproof δεν έχετε πρόβλημα με το νερό

Εάν προετοιμάζεστε για μια εκδρομή στα βουνά, αφήστε την αδιάβροχη θήκη στο σπίτι - ο αδιάβροχος σχεδιασμός της μπορεί να αντέξει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, χάρη στο βαθμό προστασίας της κατηγορίας IPX4. 

Επεξεργασία 4 βίντεο με την συγχώνευση βίντεο

Με τη συγχώνευση βίντεο, μπορείτε να συνδυάσετε έως τέσσερα τμήματα βίντεο (ακόμα και σε αργή κίνηση) τα οποία καταγράφονται ταυτόχρονα από διαφορετικές κάμερες και να τα δείτε όλα σε μια διαιρεμένη οθόνη. Η μοναδική αυτή δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εντυπωσιακές ταινίες χωρίς να χρειάζεστε περίπλοκα προγράμματα επεξεργασίας. Διαθέσιμη στο PlayMemories Home.

Δείτε λεπτομέρειες

Ανθεκτικό αδιάβροχο περίβλημα με βάση τρίποδου

Όταν βρίσκεται στο ειδικό περίβλημά της, η κάμερα είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 10 m από την επιφάνεια του νερού και γίνεται ανθεκτική σε πτώσεις. Επιπλέον, η στεγανοποίηση από σκόνη και ρύπους εξασφαλίζει απόλυτη προστασία από λάσπη, χιόνι, βροχή και χαλίκια. Η Action Cam μπορεί επίσης να συνδεθεί σε τρίποδο με έναν προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Συμβατό με MemoryStick Micro™ και Micro SD/SDHC/SDXC

Η υποδοχή κάρτας δέχεται κάρτες μνήμης Memory Stick Micro™ (M2™) και Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης). Επιλέξτε την ιδανική κάρτα για εσάς, ανάλογα με τις απαιτήσεις των λήψεών σας και τη συμβατότητα με τον υπολογιστή σας. (Οι κάρτες μνήμης δεν παρέχονται).

Προδιαγραφές

Νερό. Αέρας. Γη. Μια νέα Action Cam υψηλής ευκρίνειας που αναδεικνύει τα κατορθώματά σας. Σας αρέσει να αψηφάτε τα κύματα; Να κατεβαίνετε τις ορεινές πλαγιές με ταχύτητα; Μήπως θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια διαδρομή σε ανοικτό δρόμο; Όποιες και αν είναι οι δραστηριότητές σας, η Action Cam HDR-AS200V σάς ακολουθεί παντού και καταγράφει κάθε δευτερόλεπτο. Με ανώτερη ποιότητα εικόνας Full HD, ζήστε ξανά τις περιπέτειές σας με τους φίλους σας, με απαράμιλλο ρεαλισμό.
  • Η βελτιωμένη λήψη Full HD αποδίδει πεντακάθαρες, λεπτομερείς εικόνες με πλούσια χρώματα

  • Υπερευρυγώνιος φακός 170° ZEISS Tessar® για πανοραμικές λήψεις 

  • Η τεχνολογία SteadyShot είναι 3 φορές πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα

  • Μείωση θορύβου ανέμου

  • Αισθητήρας CMOS Exmor R® για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χαμηλά επίπεδα θορύβου

Τύπος φακού
Φακός ZEISS® Tessar®
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3" με οπίσθιο φωτισμό
Αδιάβροχη προστασία
Έως 5 m με την παρεχόμενη θήκη SPK-AS2
Προστασία από τη σκόνη
Με παρεχόμενη θήκη SPK-AS2
Αντοχή στους κραδασμούς
Με παρεχόμενη θήκη SPK-AS2
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος micro HDMI, Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο (πωλείται ξεχωριστά), Στερεοφωνικό μίνι βύσμα, Υποδοχή Multi/micro USB, Υποδοχή κάρτας μνήμης
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον