HD

Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®

HDR-AZ1 BODY / KIT
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

269,00 €

Σώμα + τηλεχειριστήριο Live-View

HDR-AZ1VR

Ενδεικτικά από

369,00 €

Σώμα + αδιάβροχη θήκη

HDR-AZ1

Ενδεικτικά από

269,00 €

Σώμα + κιτ στερέωσης για ποδήλατο

HDR-AZ1VB

Ενδεικτικά από

419,00 €

Σώμα + κιτ στερέωσης για τοποθέτηση πάνω σας

HDR-AZ1VW

Ενδεικτικά από

419,00 €

Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες
Action Cam Mini AZ1VR με Wi-Fi®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Μικρότερος, ελαφρύτερος σχεδιασμός για απόλυτη φορητότητα

Η Action Cam Mini δεν θα σας κουράσει. Ο λεπτός σχεδιασμός splashproof είναι περίπου τα δύο τρίτα του μεγέθους των προηγούμενων Action Cam, για μικρότερη πίεση ανέμου κατά την εγγραφή. Επίσης, η εγγραφή είναι παιχνιδάκι: Μπορείτε να ελέγχετε τη λειτουργία της Action Cam Mini με τα απλά κουμπιά στο πλάι του περιβλήματος, ακόμη και ενώ φοράτε γάντια.

Τηλεχειριστήριο άμεσης προβολής για εύκολο, δημιουργικό έλεγχο

Όταν είστε στην καρδιά της δράσης, τραβήξτε ακριβώς τη λήψη που επιθυμείτε. Απλώς δέστε το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για λειτουργία άμεσης προβολής στον καρπό σας και συνδεθείτε μέσω Wi-Fi® για έναρξη/διακοπή της εγγραφής από απόσταση και πρόσβαση στις ρυθμίσεις της λειτουργίας κάμερας – μπορείτε να ελέγχετε έως και πέντε Action Cam ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το νερό: Το τηλεχειριστήριο άμεσης προβολής λειτουργεί σε βάθος 3 μέτρων και χρησιμοποιεί ακόμη και το GPS για τον εντοπισμό της τοποθεσίας σας.

Το SteadyShot αντιμετωπίζει τους κραδασμούς και τη θόλωση

Από το πιο βραχώδες μονοπάτι μέχρι την πιο δύσκολη εμπειρία σέρφινγκ, θέλετε να τραβάτε πεντακάθαρα βίντεο που το ακροατήριό σας πραγματικά θα απολαμβάνει να παρακολουθεί. Το SteadyShot κανονικοποιεί την ταλάντωση που έχει η εικόνα στον αισθητήρα. Αυτό σημαίνει μείωση της θόλωσης κινούμενης εικόνας και των επιπέδων θορύβου, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

XAVC S για εγγραφή με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοση bit παρέχεται για τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές. Απολαύστε την εγγραφή εικόνων Full HD στα 50 Mbps, για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και ελάχιστο θόρυβο. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τη μέθοδο συμπίεσης δεδομένων Long GOP (Group of Pictures) για αποτελεσματική εγγραφή ταινιών.

Αισθητήρας Exmor R® CMOS με ενισχυμένη ευαισθησία

Κατάβαση από το βουνό με το ποδήλατο σε υψηλές ταχύτητες καθώς νυχτώνει; Διαδρομές με καγιάκ ενώ ο ήλιος ανατέλλει; Όλες οι λήψεις σας θα έχουν άριστη ποιότητα χάρη στον αισθητήρα Exmor R® CMOS της Sony, ο οποίος διαθέτει υψηλή ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό και εξασφαλίζει βελτιωμένη ευκρίνεια, μειώνοντας δραστικά τον κόκκο των εικόνων.

BIONZ™ X για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Sony, αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, το BIONZ™ X προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και πιο χαμηλό θόρυβο, είτε αποτυπώνετε φωτογραφίες είτε ταινίες.

Ευκρινής, εξαιρετικά ευρύς φακός ZEISS Vario-Tessar® 170°

Τραβήξτε εκπληκτικές ευρυγώνιες λήψεις με το φακό ZEISS Vario-Tessar® 170˚. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξτε μια πιο συμβατική προβολή 120˚ όταν το SteadyShot είναι ενεργοποιημένο και να απολαύσετε μεγαλύτερη σταθερότητα λήψης, ακόμη και στις σκηνές με γρήγορη δράση. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες στις πιο δύσκολες πίστες σκι, σε ορεινά μονοπάτια, ορμητικά ποτάμια ή στο κοντινότερο πάρκο.

Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο αποτυπώνει ήχο υψηλής ποιότητας

Βελτιώστε ακόμη περισσότερο μια εκπληκτική ταινία με υπέροχο ήχο. Με το ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο της Action Cam Mini μπορείτε να ηχογραφείτε όλους τους φυσικούς ήχους των περιπετειών σας – από κύματα που σκάνε ενώ κάνετε σέρφινγκ μέχρι το βουητό του ανέμου καθώς κατεβαίνετε σε ένα μονοπάτι, αλλά και ό,τι άλλο θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να ηχογραφήσετε ζωντανό ήχο μέσω της αδιάβροχης θήκης που παρέχεται.

Λήψεις στα 120 fps με ανάλυση HD για βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης

Διευρύνετε τις εκφραστικές επιλογές σας. Κατά τη λήψη ταινιών στη λειτουργία αποκοπής APS-C (αντίστοιχο Super 35mm), αυτή η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει λήψεις υψηλού ρυθμού καρέ στα 120 fps με ανάλυση HD (1280 x 720 pixel). Οι ταινίες που γυρίζονται σε αυτόν το ρυθμό καρέ μπορούν να αναπαραχθούν στα 30p, τον πραγματικό κινηματογραφικό ρυθμό καρέ, δημιουργώντας εντυπωσιακά εφέ αργής κίνησης 4x που αποτυπώνουν κάθε κίνηση με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Χάρη στο σχεδιασμό splashproof δεν έχετε πρόβλημα με το νερό

Εάν προετοιμάζεστε για μια εκδρομή στα βουνά, αφήστε την αδιάβροχη θήκη στο σπίτι - ο αδιάβροχος σχεδιασμός της μπορεί να αντέξει ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, χάρη στην κατηγορία IPX4. Αυτή η Action Cam μπορεί επίσης να συνδέεται απευθείας σε τρίποδο χωρίς να χρειάζεται η θήκη.

Αδιάβροχη θήκη; Ετοιμαστείτε για βουτιές

Προστατεύστε την Action Cam σε βάθος έως 5m, με την παρεχόμενη αδιάβροχη θήκη για θαλάσσια σπορ όπως το σέρφινγκ (δεν είναι κατάλληλη για υποβρύχια εστίαση)

PlayMemories™ Home για επαγγελματικές λειτουργίες και εύκολη επεξεργασία

Κάντε τις ταινίες σας να φαίνονται ακόμη καλύτερες με το PlayMemories™ Home. Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε βίντεο γρήγορα και εύκολα, χάρη σε μια σειρά λειτουργιών, όπως η Εμφάνιση δεδομένων GPS και το βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε τα βίντεό σας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά κατά 90˚ με την Περιστροφή ταινιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Πολλαπλή προβολή για να συνδυάσετε έως και τέσσερα τμήματα βίντεο, τα οποία καταγράφονται ταυτόχρονα από διαφορετικές κάμερες, και να τα δείτε όλα σε μια διαιρεμένη οθόνη.

Η Εμφάνιση δεδομένων GPS παρακολουθεί τις περιπέτειές σας

Εντοπίστε την τοποθεσία σας και αναλύστε την απόδοσή σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η Εμφάνιση δεδομένων GPS υπολογίζει πόσο γρήγορα κινείστε και επίσης δημιουργεί ένα άλλο αρχείο βίντεο που εμφανίζει τη διαδρομή σας, την ταχύτητα και πολλά περισσότερα – ώστε να γνωρίζετε τις σημαντικές λεπτομέρειες της τελευταίας περιπέτειάς σας.

Λήψεις με τη μηχανή ανάποδα

Θέλετε να τοποθετήσετε ανάποδα την Action Cam Mini; Κανένα πρόβλημα. Η Action Cam Mini διαθέτει μια αποκλειστική ρύθμιση η οποία σχετίζεται με την ανάποδη τοποθέτηση και περιστρέφει αυτόματα την εικόνα στο σωστό προσανατολισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε γωνία, και να αποτυπώσετε τις ίδιες εκπληκτικές, σωστά προσανατολισμένες λήψεις.

Με το Motion Shot LE μπορείτε να βλέπετε κάθε κόλπο και αλλαγή στην κίνηση

Επιδείξτε τα μεγαλύτερα άλματα και τα καλύτερα κόλπα σας με αυτήν την εκπληκτική δημιουργική λειτουργία. Με το Motion Shot LE, η αποτυπωμένη κίνηση του θέματος εμφανίζεται σε μια ακολουθία εικόνων σε υπέρθεση σε ένα και μόνο φόντο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε κάθε μετάβαση με εκπληκτική ευκρίνεια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Εξερευνήστε τη σειρά των προαιρετικών αξεσουάρ μας

Βελτιώστε τις λήψεις σας με μια σειρά προαιρετικών αξεσουάρ που σας βοηθούν να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Συνδέστε την Action Cam σε μια βάση στερέωσης τιμονιού ή σε βάση στερέωσης στο κεφάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βιντεοκάμερα ακόμη και με ένα επιστήθιο σκύλου.

Με το Wi-Fi® απολαμβάνετε ασύρματη ελευθερία

Μεταφέρετε εύκολα ταινίες και πολλά περισσότερα από τη Action Cam στο Android ή iOS smartphone ή tablet που διαθέτετε, με απλή σύνδεση μέσω Wi-Fi®. Στη συνέχεια, στείλτε γρήγορα τα βίντεό σας στις αγαπημένες σας διαδικτυακές τοποθεσίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς σας να μπορούν να απολαμβάνουν τη δράση.

Λήψη ριπής

Αποτυπώστε σκηνές γρήγορης δράσης με τη λήψη ριπής. Απλώς ενεργοποιήστε αυτήν την αποκλειστική ρύθμιση και θα μπορείτε να τραβήξετε έως και 10 λήψεις υψηλής ποιότητας σε διαστήματα των 1, 2 ή 5 δευτερολέπτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταγράφετε κάθε στάδιο μιας κίνησης ή μετάβασης. Είναι η ιδανική λειτουργία για όσους θέλουν να ξαναδούν και να αναλύσουν το στυλ τους.

Με το φως εγγραφής μπορείτε να γνωρίζετε πότε γίνεται εγγραφή

Εκτός από το φως στη μονάδα, αυτή η Action Cam διαθέτει ένα δεύτερο φως εγγραφής στο επάνω μέρος της μηχανής. Τώρα μπορείτε να ελέγχετε εύκολα την κατάσταση εγγραφής από διάφορες γωνίες.

Με τη λήψη φωτογραφιών σε διαστήματα μπορείτε να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας με βίντεο

Αποτυπώστε ακόμη και την παραμικρή κίνηση με λεπτομέρεια και ακρίβεια. Η εγγραφή σε διαστήματα αποτυπώνει μια φωτογραφία κάθε 5, 10, 30 ή 60 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορούν να ενωθούν σε ένα βίντεο βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη συνεχή εγγραφή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εγγραφές με προσωπικό στυλ, με δύο τύπους μνήμης

Αποθηκεύστε τις αναμνήσεις σας με τον τρόπο που θέλετε. Αποθηκεύστε τις εγγραφές σας σε οποιοδήποτε μέσο της επιλογής σας, είτε Memory Stick Micro™ (Mark 2) είτε Micro SD/SDHC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερης). Όσοι θέλουν να αποτυπώνουν λήψεις στο φορμά XAVC S με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit μπορούν επίσης να κάνουν απευθείας εγγραφή σε μια κάρτα SDXC. Με τέτοια ευελιξία, θα μπορείτε πάντα να κάνετε εγγραφές που ταιριάζουν περισσότερο σε εσάς και τις περιπέτειές σας.

Λειτουργία φωτογραφίας για εντυπωσιακές φωτογραφίες

Αποτυπώστε τη δράση σε πεντακάθαρες, λεπτομερείς εικόνες. Η λειτουργία φωτογραφίας αποτυπώνει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας 11,9 megapixel. Επίσης, με τον ευρυγώνιο φακό 170˚, μπορείτε να απολαμβάνετε ολόκληρη την εμπειρία όπως ακριβώς τη βλέπετε.

Χάρη στη φόρτιση USB/τροφοδοσία USB δεν θα αδειάσει ποτέ η μπαταρία σας

Πάντα σε ετοιμότητα για ένα επικό ταξίδι – απλώς φορτίστε την Action Cam από ένα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή μέσω μιας θύρας USB και είστε έτοιμοι. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε και να τραβήξετε λήψεις με την Action Cam κατά τη φόρτιση, με το πρακτικό προαιρετικό τροφοδοτικό AC AC-UD10.

Προδιαγραφές

Κάντε πιο διασκεδαστική τη λήψη με μια μικρότερη, ελαφρύτερη Action Cam με σώμα splashproof. Η ActionCam Mini είναι τα δύο τρίτα του μεγέθους των προηγούμενων μοντέλων, αλλά εξακολουθεί να αποτυπώνει εικόνες και ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στον αισθητήρα Exmor R® CMOS, το BIONZ X και την εγγραφή XAVC S. Λοιπόν, τι περιμένετε; Πάρτε τον εξοπλισμό σας και ετοιμαστείτε για βελτιωμένες περιπέτειες εγγραφής βίντεο.
  • Αισθητήρας CMOS Exmor R® 11,9 MP (ενεργά)

  • Ευρυγώνιος φακός ZEISS® Tessar 170°

  • Εγγραφή υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit σε φορμά XAVC-S

  • Splashproof σχεδίαση που πάει παντού

  • Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot για μείωση του θολώματος

Τύπος φακού
Φακός ZEISS® Tessar®
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,3" με οπίσθιο φωτισμό
Αδιάβροχη προστασία
Έως 5 m με την παρεχόμενη θήκη SPK-AZ1
Προστασία από τη σκόνη
Με παρεχόμενη θήκη SPK-AZ1
Αντοχή στους κραδασμούς
Με παρεχόμενη θήκη SPK-AZ1
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Υποδοχή Multi/Micro USB, Υποδοχή κάρτας μνήμης

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Αδιάβροχη θήκη (SPK-AZ1), Αυτοκόλλητη βάση (VCT-AM1), Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BY1), Καλώδιο micro USB, Προσαρμογέας για τρίποδο, Επιλογές κιτ: ΚΙΤ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ LIVE-VIEW (Τηλεχειριστήριο Live-View (RM-LVR2V)) ή ΚΙΤ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (Τηλεχειριστήριο Live-View (RM-LVR2V), Κιτ στερέωσης στο κεφάλι, γενικής χρήσης (BLT-UHM1), Βάση στερέωσης roll bar (VCT-RBM1), Αντιθολωτικό φύλλο (AKA-AF1)) ή ΚΙΤ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ (Τηλεχειριστήριο Live-View (RM-LVR2V), Κιτ στερέωσης στο κεφάλι, γενικής χρήσης (BLT-UHM1), Περικάρπιο με βάση (AKA-WM1), Αντιθολωτικό φύλλο (AKA-AF1))

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον