Μετάβαση στο περιεχόμενο
Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές

Αδιάβροχες συσκευές καμερών

Εστιάστε και τραβήξτε υπέροχες φωτογραφίες και ταινίες με τις καλύτερες αδιάβροχες κάμερες Sony. Από μικρές βιντεοκάμερες έως κομψά tablet, θα βρείτε ένα μοντέλο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας.

Ριχτείτε στη δράση

Οι αδιάβροχες μηχανές/βιντεοκάμερες και οι έξυπνες συσκευές της Sony συνδυάζουν ισχύ (διαθέτουν φακούς ZEISS®, αισθητήρες Exmor® και επεξεργαστές υψηλής ταχύτητας) και ανθεκτική σχεδίαση για ασυναγώνιστες λήψεις και άνετη περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Άντρας που κάνει καγιάκ με αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή της Sony
Αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony κάτω από το νερό

Έτοιμοι για λήψεις σε όλες τις συνθήκες

Μην χάνετε λεπτό από τη δράση με τις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές της Sony. Είτε κολλήσατε σε νεροποντή είτε θέλετε απλώς να καταγράψετε το σέρφινγκ σας, είστε έτοιμοι με μία από τις αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές της Sony.

Ξεκινήστε την περιπέτεια με μια Action Cam

Δείτε τη σειρά Sony Action Cam. Μικρές, ελαφριές κάμερες που χωράνε σε αδιάβροχη θήκη και στερεώνονται εύκολα για συναρπαστικές φωτογραφίες 1ου προσώπου. Τα πάντα αποτυπώνονται με ευκρίνεια χάρη στο SteadyShot και στους αισθητήρες Exmor®.

Άντρας στο βουνό με αδιάβροχη Action Cam της Sony
Άντρας με αδιάβροχο smartphone της Sony

Αψηφήστε τα στοιχεία της φύσης με το smartphone σας

Χρησιμοποιήστε παντού τα αδιάβροχα smartphone Sony. Τα μοντέλα της Sony αντέχουν έως και 30 λεπτά στο νερό. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι τα μικρού μεγέθους smartphone λειτουργούν και ως αδιάβροχες μηχανές.

Tablet για πολύωρη χρήση

Τα νέα tablet Sony είναι από τις καλύτερες αδιάβροχες μηχανές, που διευκολύνουν τη λήψη φωτογραφιών και τη δημοσίευσή τους στο Διαδίκτυο από μία πηγή. Λίγο νερό ή τα βρεγμένα χέρια δεν βλάπτουν το tablet σας, καθώς αντέχει έως και 30 λεπτά στο νερό.

Αδιάβροχο tablet από τη Sony
Η καλύτερη αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή από τη Sony

Ισχύς. Ανθεκτικότητα. Άνεση.

Η αδιάβροχη σειρά της Sony συνδυάζει τα κομψά και ανθεκτικά σχέδια με τις καλύτερες τεχνολογίες (αισθητήρες Exmor®, φακούς ZEISS® κ.λπ.). Με ένα προϊόν Sony, μπορείτε να απολαμβάνετε λήψεις όπου και αν βρίσκεστε, όποιες και αν είναι οι συνθήκες.