Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακουστικά Κεφαλής

Ακουστικά Bluetooth®

Ακούστε εύκολα μουσική από τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή το smartphone με ακουστικά Bluetooth®. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε το ιδανικό ζευγάρι.

Μια νέα εμπειρία χωρίς καλώδια

Τα ακουστικά Bluetooth® σχεδιάστηκαν για ελευθερία και άνεση. Με πολλά χαρακτηριστικά – μεγάλες μονάδες οδήγησης, ευρείες συχνότητες και πρωτοποριακή τεχνολογία – κάθε κομμάτι εκπέμπει ποιότητα. Χωρίς καλώδια, θα απολαμβάνετε μουσική απερίσπαστοι.

Άνδρας που φοράει ακουστικά Bluetooth® ενώ τρέχει
Άνδρας εν κινήσει που φοράει ακουστικά Bluetooth® της Sony

Δυνατότητες σύνδεσης

Μοναδική εμπειρία ακρόασης με ακουστικά Bluetooth®. Συνδέστε τα εύκολα σε smartphone, tablet ή συσκευή MP3 για απόλαυση χωρίς προβλήματα. Εν κινήσει; Δοκιμάστε τα απόλυτα φορητά ακουστικά-ψείρες Bluetooth® με τη δύναμη της Sony στην τσέπη σας.

Ακούστε ήχο υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας με ακουστικά Bluetooth®. Συνδυάζοντας κορυφαία στοιχεία, προσφέρουν ήχο που ξεπερνάει την ποιότητα CD, τονίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες. Χαρακτηριστικά, όπως το DSEE, βελτιώνουν κάθε νότα για μεγαλύτερη πιστότητα.

Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth® της Sony με ήχο υψηλής ανάλυσης
Μαύρα ακουστικά-ψείρες Bluetooth® από τη Sony

Εξαρτήματα υψηλής ποιότητας

Απολαύστε εκπληκτικό ήχο με ακουστικά-ψείρες Bluetooth®. Μονάδες οδηγού υψηλής τεχνολογίας εγγυώνται καθαρό ήχο, από έντονα φωνητικά έως καταιγιστικά σόλο. Το εύρος συχνοτήτων της σειράς Bluetooth® καλύπτει όλο το φάσμα, ανεξαρτήτως έντασης.

Χαμηλές συχνότητες σε άλλη διάσταση

Ξεφαντώστε με τα ακουστικά Bluetooth®. Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού διαθέτει ανάγλυφους αεραγωγούς για εξάλειψη της παραμόρφωσης και βελτιωμένη ροή αέρα. Οι χαμηλές συχνότητες χαρίζουν βαθύτερους ρυθμούς και οι μονάδες οδήγησης νεοδυμίου καθαρές νότες.

Άνδρας που ακούει μουσική από ακουστικά-ψείρες Bluetooth®
Μαύρα ακουστικά Bluetooth® με τηλέφωνο από τη Sony 

Άνεση χωρίς κόπο

Με τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth®, ξεχάστε τα καλώδια. Συνδέστε τα εύκολα με smartphone, tablet ή συσκευή MP3. Θέλετε να παρακάμψετε ένα τραγούδι ή να απαντήσετε σε μια κλήση; Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα χειριστήρια και το μικρόφωνο.