ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ενσύρματα ακουστικά κεφαλής INZONE H3 για παιχνίδια

INZONE H3
Ενσύρματα ακουστικά κεφαλής INZONE H3 για παιχνίδια: εικόνα

Ενδεικτικά από

80,00 €

Πλευρική λήψη υπό γωνία INZONE H3 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Μπροστινή λήψη INZONE H3 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Πλευρική λήψη INZONE H3 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Λήψη υπό γωνία INZONE H3 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Ακούστε καλύτερα, κερδίστε περισσότερα

Τα ακουστικά κεφαλής INZONE H3 είναι κομψά, άνετα και διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το 360 Spatial Sound για Gaming σάς επιτρέπει να ακούτε με μεγαλύτερη ακρίβεια και να εντοπίζετε στόχους ή αντιπάλους πιο γρήγορα από ποτέ. 

• Εξαιρετική ποιότητα ήχου

• Μικρόφωνο boom που γυρίζει προς τα πάνω και διαθέτει λειτουργία σίγασης

• Εξατομικευμένο 360 Spatial Sound για παιχνίδια

• Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις INZONE Hub

• Άνετο παιχνίδι για ατελείωτες ώρες

Αντιδράστε πρώτοι, χάρη στον ακριβή εντοπισμό στόχων

Ακούστε πριν σας δουν. Με το 360 Spatial Sound για Gaming και την τεχνολογία υλικού, εντοπίζετε τη θέση των αντιπάλων. Ακόμα και οι παίκτες που κρύβονται στη σκιά ή πίσω από τοίχους και εμπόδια δεν μπορούν να παραμείνουν κρυμμένοι για πολλή ώρα.

Εικόνα ενός ατόμου που περιβάλλεται από ηχητικά κύματα φορώντας ακουστικά Sony INZONE σε μοβ φόντο
Εικόνα ατόμου με ένα κινητό τηλέφωνο στο αυτί. Στην οθόνη εμφανίζεται το αυτί με μια μπλε λάμψη γύρω του
360 Spatial Sound για Gaming

Το 360 Spatial Sound για Gaming, που ενεργοποιείται από το λογισμικό υπολογιστή INZONE Hub, περιλαμβάνει virtualiser νέας σχεδίασης για παιχνίδια που αναπαράγει χωρικό ήχο από πολυκάναλα ηχητικά σήματα βάσει των προδιαγραφών των δημιουργών. 

360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή 360 Spatial Sound Personalizer για smartphone, ο χωρικός ήχος βελτιστοποιείται με βάση το σχήμα των αυτιών σας για πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Νιώστε τον 360 Spatial Sound for Gaming

Θέλετε να δοκιμάσετε τον χωρικό ήχο στις αγαπημένες σας συσκευές; Φορέστε τα ακουστικά σας και απολαύστε. Νιώστε την ακριβή έκφραση της θέσης, των κινήσεων και άλλων στοιχείων του αντιπάλου σας.

Προηγμένη τεχνολογία για βελτιστοποιημένη ακουστική

Σχεδιάσαμε τα ακουστικά κεφαλής INZONE H3, για να δώσουμε ζωή στο soundtrack των παιχνιδιών σας. Χάρη στη συμμετρική δομή ακουστικής και στο εύκαμπτο σχήμα, προσαρμόζονται άνετα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη κεφαλιού, ενισχύοντας την ποιότητα του ήχου και την ακρίβεια της χωρικής ακουστικής.

Ισχυρές συχνότητες μπάσων 

Οι αγωγοί στο περίβλημα των INZONE H3 ελέγχουν και βελτιστοποιούν την αναπαραγωγή ήχων χαμηλής συχνότητας για δυνατά μπάσα και εκρηκτικό, εντυπωσιακά ρεαλιστικό βαθύ ήχο. Απολαύστε τη δράση και την ένταση του κόσμου των παιχνιδιών σε εμβέλεια 360°.

Εικόνα του καλωδίου Sony USB DAC σε λευκό φόντο
Πιο καθαρό σήμα για καλύτερο gaming

Απολαύστε καθηλωτικό παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με το παρεχόμενο USB DAC, σχεδιασμένο για τα ακουστικά κεφαλής INZONE H3. Το USB DAC διαθέτει υψηλής ποιότητας ενισχυτή με χαμηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου. Μπορείτε να επιτύχετε τοποθέτηση και απόσταση ήχου ακριβείας, απογειώνοντας την εμπειρία gaming σε διάφορα είδη παιχνιδιού και ειδικά FPS.

Άνετο παιχνίδι για ατελείωτες ώρες

Σχεδιάσαμε τα INZONE H3, ώστε να είναι εξαιρετικά άνετα για περισσότερες ώρες παιχνιδιού. Ασφαλή, σταθερά και ασκώντας ελάχιστη πίεση στα πλαϊνά, αυτά τα ακουστικά κεφαλής προορίζονται για ατελείωτες ώρες δράσης.

Εφαρμόζουν τέλεια στο κεφάλι

Το φαρδύ, μαλακό στήριγμα κεφαλής κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στο κεφάλι για άνεση στα πολύωρα παιχνίδια.

Εφαρμόζουν τέλεια γύρω από τα αυτιά

Η ειδικά σχεδιασμένη επένδυση ακουστικών από λείο νάιλον ελαχιστοποιεί την πίεση στα αυτιά, βελτιστοποιώντας την επαφή με τα πλαϊνά του κεφαλιού. Αυτό το εξαιρετικά άνετο υλικό εξασφαλίζει σταθερότητα και ηχομόνωση.

Εξατομικεύστε το παιχνίδι σας

Το λογισμικό υπολογιστή INZONE Hub σας επιτρέπει να εξατομικεύετε την εμπειρία INZONE H3, προσαρμόζοντας πολλές λειτουργίες, καθώς και διάφορες ρυθμίσεις ήχου και υλικού. Ρυθμίστε με ακρίβεια τις συχνότητες ήχου ανάλογα με το παιχνίδι σας για περισσότερη καθαρότητα και πιο συναρπαστική εμπειρία, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία EQ.

Οδηγήστε την ομάδα σας στη νίκη, χάρη στην ξεκάθαρη επικοινωνία

Συντονίστε τις αποστολές ξεκάθαρα και αποφασιστικά. Το εύκαμπτο μικρόφωνο boom που γυρίζει προς τα πάνω και διαθέτει λειτουργία σίγασης σας επιτρέπει να επικοινωνείτε αβίαστα με τα μέλη της ομάδας σας στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μικρόφωνο boom, εστίαση στη φωνή

Το υψηλής ποιότητας μικρόφωνο boom μπορεί να έρθει πιο κοντά στο στόμα σας, για να ακούγεστε πάντα καθαρά. Το μικρόφωνο είναι μονής κατεύθυνσης, για να λαμβάνει καθαρά τη φωνή σας ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές του παιχνιδιού.

Κοντινό στα INZONE H3 με τις κάψες αυτιών και το μικρόφωνο boom ανοιγμένο προς τα αριστερά
Λογότυπο Discord Certified
Discord Certified

Τα ακουστικά λειτουργούν άριστα με την υπηρεσία συνομιλίας μέσω φωνής, βίντεο και κειμένου της Discord για αψεγάδιαστες συνομιλίες στη διάρκεια των παιχνιδιών.

Απλή οβάλ σχεδίαση για αβίαστη λειτουργία

Τα INZONE H3 διαθέτουν εργονομικά σχεδιασμένα κουμπιά χειρισμού και ρυθμιστικά, για να αλλάζετε εύκολα τις λειτουργίες και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ρυθμιστικό έντασης ήχου προεξέχει για εύκολο χειρισμό, και οι σύνδεσμοι των καλωδίων είναι υψηλής αντοχής για απροβλημάτιστα παιχνίδια.

Στοιχεία ελέγχου στην αριστερή πλευρά

Στην αριστερή κάψα αυτιού υπάρχουν τα βασικά στοιχεία ελέγχου λειτουργιών, καθώς και το ρυθμιστικό της έντασης ήχου και του μικροφώνου boom. Όλα τα στοιχεία είναι εύκολα προσβάσιμα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Θέση ρυθμιστικού έντασης ήχου και μικροφώνου boom στην αριστερή κάψα αυτιού
Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά κεφαλής INZONE H3
Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Προϊόντα με γνώμονα την κομψότητα και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των INZONE H3 δεν περιέχει πλαστικό και χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένα υλικά και μη υφασμένη κυτταρίνη, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών μας.

Τρεις εικόνες με διάφορα βιώσιμα υλικά
Φωτογραφία που δείχνει τα ακουστικά και το USB AUDIO BOX
Τι περιέχει η συσκευασία

Στη συσκευασία των ακουστικών κεφαλής H3 θα βρείτε ένα USB AUDIO BOX.

Ακονίστε τις αισθήσεις σας με τις οθόνες INZONE για παιχνίδια

Οι οθόνες INZONE αναβαθμίζουν την εμπειρία παιχνιδιού και σας βοηθούν να επιτυγχάνετε τις καλύτερες επιδόσεις.Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ετοιμαστείτε για αποστολές με τα ενσύρματα ακουστικά Sony INZONE H3 για παιχνίδια. Χάρη στον Χωρικό ήχο 360, είναι ιδανικά για λάτρεις των παιχνιδιών.
  • Χωρικός ήχος 360 για παιχνίδια με υψηλής ακρίβειας ανίχνευση αντιπάλων

  • Μαλακό ένθετο στο στήριγμα κεφαλής και επένδυση ακουστικών από μαλακό νάιλον για άνεση κατά τη χρήση

  • Μικρόφωνο με προέκταση για απρόσκοπτη ομαδική επικοινωνία

  • Εύκολος χειρισμός με πολλά κουμπιά χειρισμού

  • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις μέσω του λογισμικού υπολογιστή INZONE Hub

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον