ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ασύρματα ακουστικά κεφαλής INZONE H7 για παιχνίδια

INZONE H7
Ασύρματα ακουστικά κεφαλής INZONE H7 για παιχνίδια: εικόνα

Ενδεικτικά από

200,00 €

Πλευρική λήψη υπό γωνία INZONE H7 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Μπροστινή λήψη INZONE H7 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Πλευρική λήψη INZONE H7 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Λήψη υπό γωνία INZONE H7 με έκταση μικροφώνου προς τα αριστερά
Ήχος ακριβείας. Καλύτερο gaming. 

Άνετα για να τα φοράτε πολλές ώρες και με εξαιρετική ποιότητα ήχου, τα ασύρματα ακουστικά κεφαλής για gaming INZONE H7 είναι ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε παιχνίδι. Επιπλέον, με το 360 Spatial Sound για Gaming που σας επιτρέπει να ακούτε με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και να ανιχνεύετε στόχους ή αντιπάλους, θα έχετε έναν σύμμαχο όταν τον χρειάζεστε.

• Εξαιρετική ποιότητα ήχου

 • Μικρόφωνο boom που γυρίζει προς τα πάνω και διαθέτει λειτουργία σίγασης 

• Εξατομικευμένο 360 Spatial Sound για Gaming

 • Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις INZONE Hub

• Άνετο παιχνίδι για ατελείωτες ώρες 

• Ιδανικό για PlayStation®5

Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά κεφαλής INZONE H7
Αντιδράστε πρώτοι, χάρη στον ακριβή εντοπισμό στόχων

Ακούστε τους προτού σας δουν. Χάρη στον Χωρικό ήχο 360 για παιχνίδια και στην δοκιμασμένη τεχνολογία υλικού της Sony, μπορείτε να εντοπίζετε τη θέση και την απόσταση των αντιπάλων σας. Ακόμα και οι παίκτες που κρύβονται στη σκιά ή πίσω από τοίχους και εμπόδια δεν μπορούν να παραμείνουν κρυμμένοι για πολλή ώρα.

Ανακαλύψτε τον Χωρικό ήχο 360 για παιχνίδια

Ο χωρικός ήχος 360 για παιχνίδια, που ενεργοποιείται από το λογισμικό υπολογιστή INZONE Hub, περιλαμβάνει virtualiser νέας σχεδίασης για παιχνίδια που αναπαράγει χωρικό ήχο από πολυκάναλα ηχητικά σήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των δημιουργών. Επιπλέον, με την εφαρμογή 360 Spatial Sound Personalizer για smartphone, ο χωρικός ήχος βελτιστοποιείται με βάση το σχήμα των αυτιών σας για πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Νιώστε τον 360 Spatial Sound for Gaming

Θέλετε να δοκιμάσετε τον χωρικό ήχο στις αγαπημένες σας συσκευές; Φορέστε τα ακουστικά σας και απολαύστε. Νιώστε την ακριβή έκφραση της θέσης, των κινήσεων και άλλων στοιχείων του αντιπάλου σας.

Προηγμένη τεχνολογία για βελτιστοποιημένη ακουστική

Σχεδιάσαμε τα ακουστικά κεφαλής INZONE H7, για να δώσουμε ζωή στο soundtrack των παιχνιδιών σας. Χάρη στη συμμετρική δομή ακουστικής και στο εύκαμπτο σχήμα, προσαρμόζονται άνετα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη κεφαλιού, ενισχύοντας την ποιότητα του ήχου και την ακρίβεια της χωρικής ακουστικής.

Αυθεντική αναπαραγωγή όλων των ήχων του παιχνιδιού

Καρπός της εξειδίκευσής μας στα ακουστικά για μουσική, το διάφραγμα των INZONE H7 έχει μοναδικό σχήμα που του επιτρέπει να αναπαράγει πιστά ήχους εξαιρετικά υψηλής συχνότητας, καθώς και ήχους χαμηλής συχνότητας για μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Ισχυρές συχνότητες μπάσων 

Οι αγωγοί στο περίβλημα των INZONE H7 ελέγχουν και βελτιστοποιούν την αναπαραγωγή ήχων χαμηλής συχνότητας για δυνατά μπάσα και εκρηκτικό, εντυπωσιακά ρεαλιστικό βαθύ ήχο. Απολαύστε τη δράση και την ένταση του κόσμου των παιχνιδιών σε εμβέλεια 360°.

Άνετο παιχνίδι για ατελείωτες ώρες

Σχεδιάσαμε τα INZONE H7, ώστε να είναι εξαιρετικά άνετα για περισσότερες ώρες παιχνιδιού. Ασφαλή, σταθερά και ασκώντας ελάχιστη πίεση στα πλαϊνά, αυτά τα ακουστικά κεφαλής προορίζονται για ατελείωτες ώρες δράσης.

Εφαρμόζουν τέλεια στο κεφάλι

Το φαρδύ, μαλακό στήριγμα κεφαλής κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στο κεφάλι για άνεση στα πολύωρα παιχνίδια.

Εφαρμόζουν τέλεια γύρω από τα αυτιά

Η ειδικά σχεδιασμένη επένδυση ακουστικών από λείο νάιλον ελαχιστοποιεί την πίεση στα αυτιά, βελτιστοποιώντας την επαφή με τα πλαϊνά του κεφαλιού. Αυτό το εξαιρετικά άνετο υλικό εξασφαλίζει σταθερότητα και ηχομόνωση.

Οδηγήστε την ομάδα σας στη νίκη, χάρη στην ξεκάθαρη επικοινωνία

Συντονίστε τις αποστολές ξεκάθαρα και αποφασιστικά. Το εύκαμπτο μικρόφωνο boom που γυρίζει προς τα πάνω και διαθέτει λειτουργία σίγασης σας επιτρέπει να επικοινωνείτε αβίαστα με τα μέλη της ομάδας σας στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μικρόφωνο boom, εστίαση στη φωνή

Το υψηλής ποιότητας μικρόφωνο boom μπορεί να έρθει πιο κοντά στο στόμα σας, για να ακούγεστε πάντα καθαρά. Το μικρόφωνο είναι διπλής κατεύθυνσης, για να λαμβάνει καθαρά τη φωνή σας ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές του παιχνιδιού.

Κοντινό στα INZONE H7 με τις κάψες αυτιών και το μικρόφωνο boom ανοιγμένο προς τα αριστερά
Λογότυπο Discord Certified
Discord Certified

Τα ακουστικά λειτουργούν άριστα με την υπηρεσία συνομιλίας μέσω φωνής, βίντεο και κειμένου της Discord για αψεγάδιαστες συνομιλίες στη διάρκεια των παιχνιδιών.

Παίξτε ελεύθερα – χωρίς καλώδια και με χαμηλή καθυστέρηση

Τα ασύρματα ακουστικά κεφαλής INZONE H7 για παιχνίδια σας επιτρέπουν να παίζετε χωρίς το άγχος των ενοχλητικών καλωδίων. Επιπλέον, χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση, απολαμβάνετε ακριβή συγχρονισμό ήχου και εικόνας. 

Ισχύς για μια ολόκληρη ημέρα αποστολών

Απολαύστε το παιχνίδι όλη την ημέρα ή και τη νύχτα με έως 40 ώρες συνεχούς παιχνιδιού με μόνο μία φόρτιση. 

Απλή οβάλ σχεδίαση για αβίαστη λειτουργία

Τα INZONE H7 διαθέτουν εργονομικά σχεδιασμένα κουμπιά χειρισμού και ρυθμιστικά, για να αλλάζετε εύκολα τις λειτουργίες και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Στοιχεία ελέγχου στην αριστερή πλευρά

Στην αριστερή κάψα αυτιού υπάρχουν τα βασικά στοιχεία ελέγχου λειτουργιών, καθώς και το ρυθμιστικό έντασης ήχου και η σίγαση μικροφώνου. Γυρίστε απλώς το μικρόφωνο προς τα πάνω. Υπάρχει επίσης το μικρόφωνο boom και η θύρα USB με ένδειξη φόρτισης LED. 

Θέση ρυθμιστικού έντασης ήχου, σίγασης μικροφώνου, μικροφώνου boom και θύρας USB στην αριστερή κάψα αυτιού
Θέση κουμπιών ισορροπίας παιχνιδιού / συνομιλίας, λειτουργίας και Bluetooth στη δεξιά κάψα αυτιού
Στοιχεία ελέγχου στη δεξιά πλευρά

Στη δεξιά κάψα αυτού βρίσκεται το κουμπί ισορροπία παιχνιδιού / συνομιλίας, καθώς και τα κουμπιά λειτουργίας και Bluetooth.

Εξατομικεύστε το παιχνίδι σας

Το λογισμικό υπολογιστή INZONE Hub σας επιτρέπει να εξατομικεύετε την εμπειρία INZONE H7, προσαρμόζοντας πολλές λειτουργίες, καθώς και διάφορες ρυθμίσεις ήχου και υλικού. Ρυθμίστε με ακρίβεια τις συχνότητες ήχου ανάλογα με το παιχνίδι σας για περισσότερη καθαρότητα και πιο συναρπαστική εμπειρία, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία EQ.

Ιδανικά για το PlayStation 5®

Τα INZONE H7 σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τον καθηλωτικό ήχο της τεχνολογίας Tempest 3D AudioTech του PlayStation® 5 για παιχνίδια με αναβαθμισμένη χωρική αποτύπωση. Λειτουργούν τέλεια με κονσόλες PlayStation®5 και ειδικές λειτουργίες του PS5™ για ενισχυμένες επιδόσεις.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Προϊόντα με γνώμονα την κομψότητα και το περιβάλλον. Το υλικό συσκευασίας των INZONE H7 δεν περιέχει πλαστικό και χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένα υλικά και μη υφασμένη κυτταρίνη, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων και των πρακτικών μας.

Τρεις εικόνες με διάφορα βιώσιμα υλικά
Φωτογραφία που δείχνει τα ακουστικά κεφαλής, τον πομποδέκτη USB και το καλώδιο φόρτισης
Τι περιέχει η συσκευασία

Στη συσκευασία των ακουστικών κεφαλής INZONE H7 θα βρείτε ένα καλώδιο φόρτισης USB-C (1,5 μ.) και έναν πομποδέκτη USB.

Ακονίστε τις αισθήσεις σας με τις οθόνες INZONE για παιχνίδια

Οι οθόνες INZONE αναβαθμίζουν την εμπειρία παιχνιδιού και σας βοηθούν να επιτυγχάνετε τις καλύτερες επιδόσεις.Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Εντοπίστε τους αντιπάλους με τα ασύρματα ακουστικά INZONE H7. Πανέτοιμοι για κάθε αποστολή, χάρη στον άνετο σχεδιασμό και τον Χωρικό ήχο 360 για παιχνίδια.
  • Χωρικός ήχος 360 για παιχνίδια με υψηλής ακρίβειας ανίχνευση αντιπάλων

  • Μαλακό ένθετο στο στήριγμα κεφαλής και επένδυση ακουστικών από μαλακό νάιλον για άνεση κατά τη χρήση

  • Μικρόφωνο με προέκταση για απρόσκοπτη ομαδική επικοινωνία

  • Ασύρματη συνδεσιμότητα με πομποδέκτη USB και λειτουργία Bluetooth

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 40 ώρες

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον