MDR-1000X

Ασύγκριτη εξουδετέρωση θορύβου

Ακουστικά με κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου και βραβευμένα από το What Hi-Fi?, για μουσική χωρίς περισπασμούς. Ακούστε με την ησυχία σας ή προσαρμόστε τον ήχο στο περιβάλλον σας.

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου 1.000X

MDR-1000X
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου 1.000X: εικόνα

creamblack

Ενδεικτικά από

416,00 €

What Hi-Fi?: 5 αστέρια και καλύτερα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου 100+ £

Το What Hi-Fi? ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί τον κορυφαίο παγκοσμίως ανεξάρτητο οδηγό αγορών και προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας και Hi-Fi.

Βυθιστείτε στη μουσική

Απολαύστε ασύγκριτη εξουδετέρωση ήχου, όποτε και όπου βρεθείτε, ό,τι και αν κάνετε.

Τώρα ακούτε. Τώρα δεν ακούτε.

Αποκτήστε τα ηνία του ήχου με το SENSE ENGINE™

Ακούτε μόνο ό,τι θέλετε, τίποτα άλλο. Με το SENSE ENGINE™, έχετε την ελευθερία να μπαίνετε και να βγαίνετε από τη μουσική σας με ένα άγγιγμα.  

Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Ακούστε μουσική με την πιστότητα και την αυθεντικότητα της αρχικής εγγραφής χάρη στη λειτουργία ήχου υψηλής ανάλυσης. Ο S-Master HXTM έχει βελτιστοποιηθεί για ήχο υψηλής ανάλυσης και μειώνει την παραμόρφωση, ώστε να απολαμβάνετε όλες τις λεπτομέρειες της μουσικής.

Αυτά τα ακουστικά περιλαμβάνουν διαθέτουν μια ισχυρή συσκευή οδήγησης 40 mm που διαθέτει διάφραγμα από πολυμερές υγρών κρυστάλλων (LCP) για έντονα μπάσα, ενώ μπορεί επίσης να αποδώσει όλη την περιοχή συχνοτήτων έως και τα 40 kHz. 

Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA), ώστε να πλησιάζουν στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης. Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο. 

DSEE HX
Ασύρματος ήχος υψηλής ποιότητας με LDAC

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ασύρματο ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα.

Επένδυση ακουστικών από συνδετικό δέρμα
Πολυτελές δέρμα

Το περίβλημα και η επένδυση των ακουστικών είναι από μαλακό συνθετικό δέρμα, για εμφάνιση και αίσθηση πολυτελείας. Σχεδιασμένα για ασφαλή εφαρμογή και ατελείωτες ώρες άνετης ακρόασης.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης
Σχεδιασμένα για ταξίδια

Με τις κάψες περιστροφικής αναδίπλωσης, τα ακουστικά χωρούν εύκολα σε βαλίτσα, τσάντα ή θήκη μεταφοράς όταν ταξιδεύετε.  

Σαρώστε και πατήστε
Σαρώστε και πατήστε

Απλά αγγίξτε το πάνελ αναγνώρισης χειρονομιών στα ακουστικά για διακοπή, αναπαραγωγή και μετακίνηση στα μουσικά κομμάτια, αλλαγή της έντασης του ήχου ή ενεργοποίηση των λειτουργιών φωνητικής υποβοήθησης του smartphone.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Τα ακουστικά διαθέτουν κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς περισπασμούς. Ακούστε με την ησυχία σας ή προσαρμόστε τον ήχο στο περιβάλλον σας.
  • Τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου

  • Ασύρματος ήχος υψηλής ποιότητας με LDAC

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Μονάδα οδήγησης HD 40 mm για δυναμικό εύρος

  • Διάφραγμα από LCP με επίστρωση αλουμινίου που ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση

Μονάδα οδηγού
40 mm, τύπου θόλου (Ηχητικό πηνίο CCAW)
Απόκριση συχνότητας
4 Hz - -40.000 Hz
Μήκος καλωδίου
Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,5 m, με επαργυρωμένα νήματα από χαλκό χωρίς οξυγόνο [OFC] και επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς, Προσαρμογέας βύσματος για χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης, Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,5 m, με επαργυρωμένα νήματα από χαλκό χωρίς οξυγόνο [OFC] και επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini), Καλώδιο USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία