Ασύρματα h.ear on NC

Εσείς και η μουσική σας

Χωρίς θορύβους περιβάλλοντος. Χωρίς ενοχλητικά καλώδια. Μόνο καθαρός, γνήσιος ήχος. Ετοιμαστείτε να αφεθείτε στη μουσική.

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on MDR-100ABN

MDR-100ABN
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on MDR-100ABN: εικόνα

redpinkgreengrayblack

Ενδεικτικά από

314,54 €

Χρώματα h.ear
Hear Your Colors

Η σειρά h.ear της Sony συνδυάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης με τη δυναμική, ξεχωριστή σχεδίαση. Ο πλούσιος ήχος στα καλύτερά του. 

Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα

Τα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC διατίθενται σε πολλά εντυπωσιακά χρώματα. Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Ταιριάζει στο στυλ σας

Η μονόχρωμη σχεδίαση ενός σχήματος συνδυάζει μοναδικό στυλ, άνεση και τέλεια εφαρμογή. Έτσι, τα ακουστικά σας και εσείς είστε πάντοτε ένα.

Δείτε και ακούστε

Κορυφαίος ήχος, ανάγλυφα υλικά και φινιρίσματα, σχολαστική έμφαση στη λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε τα ασύρματα h.ear on NC.

Πείτε ναι στην ελευθερία 

Χάρη στο Bluetooth® και το NFC με ένα άγγιγμα μπορείτε να ακούτε μουσική ασύρματα χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων. Επιπλέον, η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα.

Πείτε όχι στο θόρυβο 

Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, η τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε απερίσπαστοι τη μουσική σας.

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης
Απολαύστε τη μουσική όπως της αξίζει

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική με την ποιότητα ήχου που της αξίζει. Τα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC προσφέρουν ήχο υψηλής ανάλυσης, για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης.

Λεπτομερής, δυναμικός ήχος

Σχεδιασμένες να υποστηρίζουν ήχο υψηλής ανάλυσης, οι μονάδες οδηγού 40 mm διαθέτουν θόλους διαφράγματος με επικάλυψη τιτανίου για ακριβή ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων.

Φορητή ευελιξία
Έτοιμα να σας ακολουθήσουν παντού

Τα ακουστικά είναι προέκταση του εαυτού σας - όπως το κινητό και τα κλειδιά σας, τα έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Γι' αυτό και τα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC έχουν σχεδιαστεί για να αποτελούν κομμάτι της ζωής σας.

Άνετη και πολύωρη ακρόαση

Το κλειστό σχήμα, τα μαξιλαράκια και το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής, όλα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την άνεση και το στυλ. Ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και στυλ.

Άνετη και πολύωρη ακρόαση
Βραβευμένη σχεδίαση

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ iF 2016

Στα βραβεία σχεδίασης προϊόντων International Forum 2016, μια επιτροπή ειδικών έκρινε τις συμμετοχές και απένειμε το χρυσό βραβείο στα ακουστικά h.ear on.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Χωρίς θορύβους περιβάλλοντος. Χωρίς ενοχλητικά καλώδια. Μόνο καθαρός, γνήσιος ήχος. Ετοιμαστείτε να αφεθείτε στη μουσική.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Εύκολη συνδεσιμότητα BLUETOOTH® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου

  • Μονάδα οδήγησης HD 40 mm για δυναμικό εύρος

  • Οι θόλοι διαφράγματος με επικάλυψη τιτανίου ελαχιστοποιούν την παραμόρφωση

Μονάδα οδηγού
40 mm (τύπου θόλου)
Απόκριση συχνότητας
5-40.000 Hz (σε λειτουργία) (με καλώδιο)
Μήκος καλωδίου
1,2 m
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών