Ακουστικά MDR-1A: φωτογραφίες
Ακουστικά MDR-1A: φωτογραφίες
Ακουστικά MDR-1A: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Πεντακάθαρος ήχος

Απολαύστε τα αγαπημένα σας κομμάτια με δυνατό, ακριβή ήχο

Ακούστε τη μουσική σας με την καθαρότητα που θα έπρεπε να έχει. Τα ακουστικά MDR-1A με ήχο υψηλής ανάλυσης έχουν εύρος συχνοτήτων έως και 100 kHz, αποδίδοντας τον πραγματικό ήχο του κάθε κομματιού. Έτσι, μπορείτε να ακούτε μουσική με ποιότητα που πλησιάζει την πρωτότυπη ηχογράφηση. Από τα πιο βαθιά μπάσα μέχρι τις πιο έντονες ψηλές, μπορείτε να απολαμβάνετε αυθεντικό, ακριβή ήχο.

Μονάδα οδήγησης 40 mm
Άνετη ακρόαση

Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στη μεγάλη μονάδα οδήγησης και τις κάψες που σφραγίζουν και εφαρμόζουν άνετα στα αυτιά.

Εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων
Εκπληκτικό εύρος συχνοτήτων

Ακούστε βαθιές χαμηλές και έντονες ψηλές νότες με πλήρες εύρος ήχου έως και 100 kHz.

Υψηλή ευαισθησία 105 dB/mW
Υψηλή ευαισθησία

Απολαύστε μουσική με δυνατό και καθαρό ήχο από οποιοδήποτε οικιακό ηχοσύστημα ή φορητή συσκευή με υψηλή ευαισθησία 105 dB/mW.

Πάθος για τον ήχο

Ακριβής ήχος σε κάθε νότα

Απολαύστε καθαρό, ισορροπημένο ήχο που παραμένει πιστός στην πρωτότυπη εγγραφή, όσο και αν ανεβάσετε την ένταση. Η μονάδα οδήγησης HD 40 mm, με ελαφρύ αλλά ανθεκτικό διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων (LCP) με επίστρωση αλουμινίου, προσφέρει πιο σταθερό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων από ό,τι μια συμβατική μονάδα οδήγησης LCP.

Τι είναι ο ήχος υψηλής ανάλυσης;

Ο όρος "ήχος υψηλής ανάλυσης" αναφέρεται σε ένα σύνολο ψηφιακών διαδικασιών που επιτρέπουν την κωδικοποίηση και την αναπαραγωγή μουσικής με υψηλότερους ρυθμούς δειγματοληψίας από αυτούς που χρησιμοποιούνται στα CD.

Εγγραφή υψηλής συχνότητας
Εγγραφή σε υψηλότερη συχνότητα από ό,τι στα CD

Συνήθως, ο ήχος υψηλής ανάλυσης επιτρέπει εγγραφή στα 96 kHz/24 bit ή στα 192 kHz/24 bit, δηλαδή σε πολύ υψηλότερη συχνότητα από ό,τι τα CD.

μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων
Ακούστε ρεαλιστικό, συγκλονιστικό ήχο

Ενώ τα CD και τα MP3 φτάνουν μέχρι τα 20 kHz, ο ήχος υψηλής ανάλυσης υποστηρίζει συχνότητες πάνω από 24 kHz (έως και 100 kHz σε αυτό το μοντέλο) και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.

Η πραγματική εμπειρία της μουσικής

Απολαύστε μια συνολική καθηλωτική μουσική εμπειρία με κρυστάλλινο ήχο υψηλής ανάλυσης από την πηγή στο ηχείο. Δοκιμάστε δωρεάν sampler ήχου υψηλής ανάλυσης στην τοποθεσία HDtracks.

Κρατήστε τον ήχο στα αυτιά σας

Με ειδικό σχεδιασμό που "αγκαλιάζει" τα αυτιά και εργονομικά καλύμματα 3D, αυτά τα ακουστικά εγκλωβίζουν τη μουσική και κρατούν μακριά τους περισπασμούς. Ο ήχος επιστρέφει στα αυτιά σας για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Κατασκευή που "αγκαλιάζει" τα αυτιά
Καλώδιο ακουστικών ισορροπημένης σύνδεσης
Ισορροπημένος ήχος

Χάρη στο καλώδιο ακουστικών ισορροπημένης σύνδεσης που περιλαμβάνεται με τα MDR-1ABP και αποτελείται από τέσσερα χάλκινα επαργυρωμένα σύρματα, απολαμβάνετε καθαρό, ακριβή ήχο, με τα προϊόντα ήχου που υποστηρίζουν ισορροπημένη σύνδεση.

Εμφάνιση και αίσθηση πολυτέλειας

Ξεχωρίστε με το στυλ σας

Αυτά τα μοναδικά ακουστικά έχουν υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση. Το κομψό μεταλλικό στήριγμα κεφαλής "δένει" τέλεια με τα μαύρα μαξιλαράκια από μαλακό δέρμα.

Απόλυτη άνεση

Απολαύστε μουσική για περισσότερη ώρα χάρη στον κλειστό σχεδιασμό των ακουστικών, που "αγκαλιάζουν" τα αυτιά σας και εφαρμόζουν σταθερά. Μπορείτε να τα φοράτε για ώρες χωρίς να σας κουράζουν και να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια για περισσότερο.

Κλειστός σχεδιασμός που "αγκαλιάζει" το αυτί
Καλύμματα που ανακουφίζουν την πίεση

Τα μαλακά, δερμάτινα μαξιλαράκια σηκώνονται και προσαρμόζονται στα αυτιά σας για σταθερή και άνετη εφαρμογή.

Κλειστός σχεδιασμός που "αγκαλιάζει" το αυτί
Κατασκευή χωρίς ραφές

Είναι κατασκευασμένα από μαλακά υλικά χωρίς ραφές, προσφέροντας μεγάλη άνεση και ανθεκτικότητα.

Άνετη μεταφορά

Πάρτε παντού τη μουσική σας. Το συρόμενο μεταλλικό στήριγμα κεφαλής και οι κάψες περιστροφικής αναδίπλωσης διευκολύνουν την αποθήκευση των ακουστικών σε βαλίτσα ή τσάντα.

Ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο
Διατηρήστε την επικοινωνία σας

Με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο, μπορείτε να απαντάτε hands-free στις κλήσεις που δέχεστε στο Android smartphone ή το iPhone.

Εφαρμογή SmartKey
Διατηρήστε τον έλεγχο

Ακούστε και προσαρμόστε τη μουσική σας. Ρυθμίστε τις κλήσεις σας. Η εφαρμογή Sony SmartKey σας επιτρέπει να ελέγχετε βασικές λειτουργίες από τα ακουστικά σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ακούστε τη μουσική σας με την καθαρότητα που θα έπρεπε να έχει. Τα ακουστικά MDR-1A με ήχο υψηλής ανάλυσης έχουν εύρος συχνοτήτων έως και 100 kHz, αποδίδοντας τον πραγματικό ήχο του κάθε κομματιού. Έτσι, μπορείτε να ακούτε μουσική με ποιότητα που πλησιάζει την πρωτότυπη ηχογράφηση. Από τα πιο βαθιά μπάσα μέχρι τις πιο έντονες ψηλές, μπορείτε να απολαμβάνετε αυθεντικό, ακριβή ήχο.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Οδηγός υψηλής απόκρισης από πολυμερή υγρών κρυστάλλων για καθαρό ήχο

  • Συμβατότητα με smartphone χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

  • Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού μειώνει την παραμόρφωση των δυνατών μπάσων

  • Περιστρεφόμενες κάψες για εύκολη φορητότητα

Μονάδα οδηγού
40 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Απόκριση συχνότητας
3–100.000 Hz
Μήκος καλωδίου
1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάρτα εγγύησης, Οδηγίες χρήσης, Θήκη μεταφοράς, Καλώδιο ακουστικών (1,2 m), Καλώδιο ακουστικών με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο (1,2 m)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών