ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ MDR-1A

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

MDR-1A

Ενδεικτικά από

236,91 €

Μέγεθος και βάρος

Βάρος
225 g

Γενικά χαρακτηριστικά

Μονάδα οδηγού
40 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Τυλίγονται γύρω από το αυτί
Ναι
Δυναμικού τύπου
Ναι
Μαγνήτης
Νεοδύμιο
Σύνθετη αντίσταση (Ohm)
48Ω
Απόκριση συχνότητας
3–100.000 Hz
Ευαισθησία (dB/mW)
105 dB/mW
Τύπος καλωδίου
Αποσπώμενη
Μήκος καλωδίου
1,2 m
Βύσμα
Επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini, σχήματος Γ
Τρόπος τοποθέτησης
Κιτ Στερέωσης Στο Κεφάλι, Πάνω από τα αυτιά

Μικρόφωνο

Κατεύθυνση ενσωματωμένου μικροφώνου
Ευρυκατευθυντικά

Σχεδίαση και χαρακτηριστικά ήχου

Διάφραγμα LCP
Ναι

Επιλογές χρωμάτων

silverblack

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Κάρτα εγγύησης
  • Οδηγίες χρήσης
  • Θήκη μεταφοράς
  • Καλώδιο ακουστικών (1,2 m)
  • Καλώδιο ακουστικών με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο (1,2 m)
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Απολαύστε μουσική με την ποιότητα που θα ήθελε ο δημιουργός της, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης 

Με ήχο υψηλής ανάλυσης, η ψηφιακή μουσική περνάει σε άλλο επίπεδο. Μετατρέποντας την αναλογική μουσική σε ψηφιακή με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD (24 bit/192 kHz έναντι 16 bit/44,1 kHz), ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να πλησιάσετε την αρχική ηχογράφηση και να απολαύσετε τη μουσική σας, ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Οι δυναμικοί οδηγοί HD αποδίδουν αυθεντικό ήχο

Οι πανίσχυροι οδηγοί HD 40mm με τους μεγάλους αεραγωγούς αποδίδουν δυνατά και ρυθμικά μπάσα ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Το ελαφρύ αλλά στιβαρό διάφραγμα πολυμερούς υγρών κρυστάλλων με επικάλυψη αλουμινίου ανταποκρίνεται γρήγορα, αναπαράγοντας τα φωνητικά και τις νότες μεσαίου εύρους με απίστευτη ευκρίνεια. Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε καθαρό και ακριβή ήχο σε όλο το ηχητικό φάσμα.

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Ευρεία απόκριση συχνότητας για πλήρες ηχητικό φάσμα

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων – από 3 Hz έως 100k Hz – έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σημερινή πληθώρα μουσικών στυλ. Στη χαμηλή συχνότητα των 3 Hz μπορείτε να απολαύσετε αρκετό πλάτος ακόμα και στις χαμηλότερες νότες στην περιοχή sub-bass. Στην υψηλή συχνότητα των 100 kHz, μπορείτε να απολαύσετε κρυστάλλινες μελωδίες, λεπτές αρμονικές ήχου και τονικότητες, που κάνουν τη μουσική σας περισσότερο ζωντανή και ρεαλιστική.

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Υψηλή ευαισθησία για δυνατή και καθαρή απόδοση

Με υψηλή ευαισθησία 105 dB/mW, αυτά τα ακουστικά μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ακουστικά σήματα με εξαιρετική απόδοση. Έτσι, σας προσφέρουν καθαρότερο ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα (σε σχέση με άλλα ακουστικά μικρότερης ευαισθησίας), όταν ακούτε μουσική από την ίδια πηγή και με την ίδια ένταση ήχου.  

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων (LCP) με επίστρωση αλουμινίου για μεγαλύτερη ακρίβεια

Το διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων με επίστρωση αλουμινίου προσφέρει πιο σταθερό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων από ό,τι μια συμβατική μονάδα οδήγησης LCP. Η ηχητική ενέργεια που χάνεται κατά τη μετάδοση στο περίβλημα των ακουστικών είναι πιο ομοιόμορφη, εξασφαλίζοντας κορυφαία και αυθεντική απόδοση. Η απόκριση συχνότητας είναι επίσης πιο επίπεδη, ακόμα και όταν ακούτε τις εξαιρετικά υψηλές συχνότητες του ήχου υψηλής ανάλυσης. 

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Αεραγωγοί ενίσχυσης μπάσων για δυνατό ρυθμό

Οι αεραγωγοί έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια για να μεγιστοποιούν τη ροή του αέρα στο εσωτερικό των ακουστικών, ώστε το διάφραγμα LCP να αναπνέει πιο εύκολα και να εξασφαλίζεται άμεση απόκριση στα δυνατά μπάσα.

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Κλειστός σχεδιασμός που "αγκαλιάζει" το αυτί απομονώνοντας τον ήχο

Ο κλειστός σχεδιασμός "αγκαλιάζει" το αυτί, απομονώνοντας τη μουσική και φιλτράροντας τους ενοχλητικούς θορύβους. Ο ήχος επιστρέφει στα αυτιά σας για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα νιώθετε τον κάθε χτύπο της μουσικής σας, καθώς ο κλειστός σχεδιασμός μεγιστοποιεί τα μπάσα. 

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Ισορροπημένος ήχος χωρίς παράσιτα

Χάρη στη σύνδεση εξισορρόπησης 4 καλωδίων και το διπλό καλώδιο από άργυρο και χαλκό, ο διαχωρισμός καναλιών βελτιώνεται για καλύτερη ποιότητα ήχου. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ακουστικά που μοιράζονται τον αγωγό γείωσης, το καλώδιο περιλαμβάνει αριστερούς, δεξιούς και ανεξάρτητους αγωγούς γείωσης και για τα δύο κανάλια, για να απολαμβάνετε ήχο με μικρότερη παραμόρφωση και λιγότερα παράσιτα. 

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Καλύμματα που ανακουφίζουν την πίεση, για απόλυτη άνεση

Τα μαλακά δερμάτινα καλύμματα διαθέτουν μαξιλαράκια που ανακουφίζουν την πίεση κι έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάζουν τα αυτιά σας, για απόλυτα άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά υλικά χωρίς ραφές συνδυάζουν αρμονικά την άνεση και την ανθεκτικότητα για ατέλειωτες ώρες ακρόασης.

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Χάρη στο σχεδιασμό περιστροφικής αναδίπλωσης, μπορείτε να τα αποθηκεύετε εύκολα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή όταν ταξιδεύετε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.  

Ακουστικά MDR-1A: εικόνα

Περιλαμβάνεται καλώδιο ακουστικών ισορροπημένης σύνδεσης

Το καλώδιο ισορροπημένης σύνδεσης ø4,4 mm διαχωρίζει το αριστερό και το δεξιό σήμα ήχου, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις απώλειες κατά τη μετάδοση που προκαλούν υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Το αποτέλεσμα είναι ομαλότερες υψηλές συχνότητες και ανώτερη ποιότητα ήχου.