ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ MDR-1ABT

Κριτικές προϊόντων

Ενδεικτικά από

408,30 €

55

4.5 με βάση 55 κριτικές πελατών

35
17
1
2
0
Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Λάβετε υπόψη ότι οι κριτικές προϊόντος ενδεχεται να αναφέρονται και σε παραλλαγές προϊόντων. Ορισμένες παραλλαγές, υπηρεσίες ή/και λειτουργίες των προϊόντων που αναφέρονται στις κριτικές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

55 κριτικές πελατών

0

Wie erwartet.

MDR-1ABT 20/12/2020 από du489 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bereits vor einigen Jahren gekauft und nie bereut. Erst jetzt registriert. Mit zwei Geräten gekoppelt. Funktioniert einwandfrei. Auch Telefonie funktioniert einwandfrei. Meine Gesprächspartner finden die Sprachwiedergabe auch ok.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

State of the art

MDR-1ABT 29/08/2018 από AL13 (Η.Π.Α.)

I bought these headphones in 2016. The sound is luxurious! The battery life is more than enough. I charged them at most twice a month with about ten hours a week usage. The device is pleasant to use, it is pretty light and durable. The only weakness as for me is the microphone which gives poor quality when using with Bluetooth connection. If you want to participate web conferences you should have a second headset in store.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

5

0

0

Classy looks to match matured sound

MDR-1ABT 04/05/2018 από Hudso93 (Η.Π.Α.)

I have been using these headphones both via bluetooth connection and wired with both mp3 320kbps files and some flac as well. Genres ranging from classical to opera to modern rap to noise/power electronics to jazz and metal etc. The sound comes through beautifully with no issues on bluetooth and indicates to me that the mini dac/amp in the headphones are adequate for all but perhaps the most snobby listeners (who probably would use their own dac anyways and bypass bluetooth) Unlike some other reviewers, I find the built in amp to be more than loud enough. I have yet to turn it up all the way (and I'm not a "quiet" listener) Features are very nice. Easy to use after looking briefly at the manual. Touch volume control is mostly all I use and is dependably responsive with a slow and steady increase/decrease in volume by touch, requiring many full sweeps of the finger across the cup to span the full volume range, allowing for precise control of desired volume. I do not skip tracks so that feature is irrelevant to me. Bluetooth connects quickly and easily, similar connection design to other bluetooth gadgets. Battery seems to last me for enough hours that I've only charged it 2x with unknown amounts of hours of listening. I can walk 30ft away with walls in between and have no issues with the sound at all. Sound is wonderful! A much more matured smooth/ quick sound than some previous headphones I've listened to like the relatively bloated/sluggish "extra bass" Sony models and standard Beats. The bass reaches quite deep, hitting notes below 20hz when using a sine wave generator, it feels like it hits deeper than I can hear. The bass is full but not accentuated to my ears at all (I admittedly do love bass though), it is snappy with apparently minimal decay drag (in which the sound sticks around too long and becomes over accentuated and "bloated" or "sluggish" like the typical "car subwoofer" sound such as in the Sony MDR X10 and X05. The mids are clean and clear allowing vocals to shine through comfortably without overtaking the whole sound. Highs are clear and crisp but not fatiguing or overly bright. Overall makes listening to classical music a real pleasure as compared to less accurate speakers which tend to make the music feel as though its playing though materials rather than directly through air to your ears. The only music that sounds more enjoyable with the more inaccurate headphones is hiphop which benefits from the fatter thicker bass (though the depth of these phones allows for imprecation of tracks that go extremely deep). I have nothing negative to say about the sound, it is dependably clear with high level of detail and lets the music play as well as it was recorded. The comfort level of the headphones is great. The pads are soft, the drivers are angled to shoot the sound more directly into the ears while preventing them from pressing against the ears. The phones fit around the ear, which can make for some heat/sweat if worn for multiple hours in a warm environment though. There is padding on the top making it a nice fit on the top of the head (unlike some cheaper sony models that foolishly put the padding on top of the headband letting the skull sit on thin leather and plastic). The cups swing in to rest on the collar bone when sitting on the neck, they swing out a little farther than 90degrees which is a small but very nice detail. they do not fully fold like dj headphones, but this allows them to be slightly more solid and have less plastic creaky noises. There really is no physical noise at all (shouldn't be at this price point anyways). The materials are largely plastic which although keeps the weight reasonable, does take away a bit from the durability. The look is still a classy metallic gray and does not suffer much from being plastic. The brown leather and grey/silver metallic plastic looks mature and aesthetically pleasing while also being neutral/earthtone allowing it to mix inoffensively with most clothing choices. The included 3.5mm cable is a bit cheap, but can be replaced easily. It is cylandrical rather than flat yet is designed in a way that seems to resist twisting/tangling. The headphones have a female 3.5mm connection so any suitable cable can immediately be changed out (also prevents damage if the cable should catch on something) I have not tried the mic feature so no comment on that. I'm surprised that such pricey headphones have single full range drivers, however the resulting sound is excellent, so I really cannot complain, if the sound can be shaped well with less parts then that is logical to do so. Overall they are my favorite headphones that I've listened to at this point in my life (out of about 15 headphones of varying quality, design, and cost) I recommend them with 2 thumbs up on quality. Price value is relative, but as they were gifted to me as thanks for my dj/sound services, I am judging them purely on their performance.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

7

0

0

Looks Great and Sounds Great, but...

MDR-1ABT 29/01/2018 από dulee912 (Η.Π.Α.)

I just bought my pair of MDR-1ABT after comparing it to the MDR-1A. The headphones look great and sound great, but... why is the sound level (volume) of the headphones exponentially higher when connected to devices via the bluetooth than when connected to devices via the supplied cable? I find this puzzling. The sound level of the cable connected MDR-1A is much higher at the same volume on the connected device. Can Sony explain why?

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

7

3

0

Comfortable with great sound

MDR-1ABT 24/10/2017 από Morgndalf (Ηνωμένο Βασίλειο)

I have had these headphones for a little over a week and have used them every day - usually falling asleep at night wearing them! They are comfortable to wear and produce great sound for what they cost. Need I say more?

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

0

0

Dissapointed

MDR-1ABT 15/09/2017 από coolbrofist1 (Η.Π.Α.)

My headphones drivers are broken. I didn't do anything to them and now when i listen to music, the sounds are staric

Ποιότητα ήχου

Κακή

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

8

Απόκριση από Sony North America Customer Support
15/09/2017

Hi, coolbrofist1, Sorry to hear that you are experiencing static sound on your unit. Please check the link below and try to isolate and fix the issue:
https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/47327.
Regards, _Bob

0

Bad advertising

MDR-1ABT 28/06/2017 από BogdanTNT (Η.Π.Α.)

I got these headphones as a gift in December. They are great, they sound very good but there is a problem with the battery, IT DOESNT DRAIN!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

2

0

Excellentes fonctions

MDR-1ABT 02/05/2017 από febus58300 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J'ai acheté après avoir consulté l'étude de Que Choisir Satisfait en tous points

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

Genau das Richtige

MDR-1ABT 17/01/2017 από Werner62J (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Habe einige Geräte, auch anderer Hersteller, getestet. In diesem Kopfhörer fand ich alles wie erwartet. Power, super Sound und gute Trageeigenschaften. Superlange Akku-Laufzeit.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Super Preis / Leistungsverhältnis

MDR-1ABT 25/12/2016 από FUXX (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Tolle Qualität, wie gewohnt von Sony. Im Vergleich zu anderen Herstellern hat mir hier der Klang am besten gefallen

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

I love everything about this

MDR1ABT/S 22/12/2016 από Sbsbbdbdbdb (Η.Π.Α.) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Every thing is great buy them They are amazing you will smile

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

8

0

0

Gute Produkt

MDR-1ABT 01/12/2016 από bogix (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Die Verarbeitung ist top, lediglich die Anschlüsse sind beim alten Model mit Kunststoffkappen etwas besser geschützt. Ansonsten ist alles geblieben wie es ist, bis auf das Bedienkonzept. Was den Sound betrifft gibt es durchaus Kopfhörer mit mehr Bass oder auch mehr Lautstärke aber dafür mit Kabelbetrieb, was dieses Headset auch kann und dann kann mit diesem Kopfhörer für meinen Geschmack kein anderer Hersteller mithalten. Die Touch-bedienung ander rechten Ohrmuschel ist auch eine sehr gute Idee und erleichtert die Bedienung. Ein sehr guter Kopfhörer, den ich empfehlen kann.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Great headphones

MDR-1ABT 03/10/2016 από Bellboy35 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Very pleased with these headphones,highly recommended

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

0

0

Un son agréable, câble à améliorer

MDR-1ABT 30/09/2016 από jepy (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Le casque est agréable à porter, le son est de qualité. J'avais hésité pour le NFC et le bluetooth mais finalement c'est très confortable car on n'est pas obligé d'avoir le smartphone sur soi. Le volume reste très bas. Le câble fourni est un peu court et surtout il manque un adaptateur jack 6.35 pour le relier à un ampli et pouvoir bénéficier du Hi-Res tant mis en avant par Sony ! Dans la sacoche, la possibilité de fermer la poche réservée aux câbles serait un plus car à chaque fois le casque rentre dans celle-la au lieu de la plus grande.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

0

0

Super produit

MDR-1ABT 23/08/2016 από Zizou29011974 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Le casque que j'ai acheté, j'en suis vraiment très content Il fonctionne à merveille et en plus il est extrêmement confortable Je le conseille

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

trèd haute qualité du son

MDR-1ABT 19/08/2016 από cloclo33 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J'ai toujours été satisfait de mes achats de produits Sony et de la qualité des informations fournies sur le site

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Awesome sound and extremely comfortable

MDR-1ABT 09/08/2016 από barryged (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bought this after already owning the MDR-1A non wireless version, am so impressed with both. After weeks of product testing many different headphones, i always went back to these for sound range and clarity across the whole range. Also they are so comfortable, i can wear these all day long and not feel like i have, whereas some headphones make your head ache after a few hours and even make your ears sweat. Perfect headphones in every way.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

14

2

0

connexion très rapide

MDR-1ABT 31/07/2016 από Mathieu l (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J'ai acheté cet article le mois dernier et il m'accompagne pendant tous mes trajets

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Très bon casque de haute qualité

MDR-1ABT 07/07/2016 από gogoguigui (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J'ai acheté ce casque après avoir lu les caractéristiques techniques, parce que je voulais un casque sans fils. Après avoir lu divers comparatifs et avis de consommateurs j'ai choisis le casque Sony pour son excellent rapport qualité / prix et franchement je ne suis pas déçu au contraire la qualité sonore et le confort des écouteurs sont vraiment très agréable. Je le recommande.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

0

0

Sehr gute Kopfhörer...

MDR-1ABT 07/07/2016 από Christoph W (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

...nur der Tragekomfort ist wie so oft bemängelt nicht so berauschend, da die Ohrpolster einen etwas zu kleinen Durchmesser haben, aber dass muss jeder selbst ausprobieren. Der klang ist ordentlich, besonders über Kabel, die Möglichkeit die Kopfhörer mit HighRes Bluetooth anzusteuern haben kaum Geräte, und das sind ausnahmslos Sony Geräte, hier ware ein Sony-USB Stick für Windows eine Idee, ansonsten kann das fast niemand nutzen... Und die mitgelieferten Kabel, sprich USB-/ und Audiokabel sind von billigster Machart,meine alten Kopfhörer von jabra haben hier für bereits einen Bruchteil des Preises gesleevte Kabel mitgeliefert. Die Tragetasche hingegen sieht gut aus und ist gut verarbeitet.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

1

0

Super casque

MDR-1ABT 26/06/2016 από JJ85 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Très bon produit, bonne finition,léger et très efficace.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

angenehme Haptik

MDR-1ABT 23/06/2016 από Sarabie (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Einfache Bedienung, funktioniert tadellos. Sehr guter Klang. Einzig, die Streichsteuerung am rechten Kopfhörer finde ich nicht so gut. Ich hätte zumindst für die Lautstärke ein Rädchen oder irgendetwas, was einen die Relation der Lautstärkenveränderung dahingehend besser vermittelt.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

1

0

Son excellent

MDR-1ABT 28/05/2016 από cjanv (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

La qualité audio est excellente, le design très réussi. La facilité d'utilisation pourrait être améliorée. Mais le jugement global est très positif.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Good sound

MDR-1ABT 19/04/2016 από Boas 1970 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

These Sony headphones won't connect to half of the things I wanted it to wish I never bought them not worth the money

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Ικανοποιητική

Σχεδίαση

Ικανοποιητική

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

30

0

Satis

MDR-1ABT 10/04/2016 από Astonflyer (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I have had this product two weeks and after initial bt set up issues it is now fine and dandy.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

0

0

Super cool !

MDR-1ABT 10/03/2016 από TheWebmaster (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J'avais hésité entre ce casque et sa version non bluetooth (MDR-1A). Je ne suis pas du tout deçu ! Confort au rendez-vous, c'est une caractéristique très importante à ne pas négliger pour un audiophile ! Le son est comme vous devez le deviner magnifique, du Hi-Res quoi. L'automnomie de son côté est bluffante, en utilisant l'appareil 4-5h par jour, je tiens 5 jours ! Et au bout des 4-5h on ne sent pratiquement aucun déconfort. Il est cependant légèrement plus lourd au MDR-1A et possède une pression (clamping) un peu plus forte. J'ai remarqué de ce fait que du coup les coussinets s'applatissent sans vraiment reprendre leur volume général, bien sûr le volume perdu est minimime mais si vous avez des grandes oreilles, elles pourraient du coup toucher le fond. Parlons de sa fonctionnalité spécifique : le Bluetooth. Ce système est juste magnifique, et de plus c'est la toute dernière version donc les codecs hautes qualités sont au rendez-vous (Apt-x, LDAC). Et de plus, l'oreillette de droite est tactile, il faut connaitre les mouvement par coeur sinon vous vous perdrez dans les commandes. Le casque possède une fonction NFC qui est censé faciliter l'appairage. Pour ma part, je n'ai jamais réussi à utiliser cette fonction, donc je ne peux commenter celle-ci. En final, je recommande vivement ce casque, merci Sony de fournir un matériel de qualité !

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

5

0

0

Very nice headphone

MDR-1ABT 12/02/2016 από azaza55 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Pros. 1 Good sound 2 Bluetooth and wired option 3 Soft and conformable 4 Looks great Cons. 1 Can't disabled touch controls. .. and many times I touch it by mistake and it goes to othe tracks ... very annoying. .specially for long tracks such as audio books which I lose my location on the audio 2 doesn't hold on well to my head (not big deal but can't move quickly or tilt without being careful) 3 not foldable for travelling 4 all plastic! For this price range .... is not good

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

23

6

0

great

MDR-1ABT 02/02/2016 από ufones (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

have had these sony 1abt bluetooth h/phones for a couple of months,they are comfortable on my head,good sound reproduction,they take phone calls on I phone automatically. good solid build, ear cups fit around the ears and very soft, charge seems to last for months, i just can,t find any fault with them.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

13

2

0

Génial

MDR-1ABT 30/01/2016 από Eiram (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Très bon article, une qualité exceptionnelle et un très bon confort. Le casque reste néanmoins un peu cher, je pense qu'on aurait pu obtenir mieux au niveau des basses pour ce prix. Je suis très satisfaite néanmoins et recommande ce produit.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

Excellent casque

MDR-1ABT 19/01/2016 από woodyhaleine (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

C'est tout simplement le meilleur casque que j'ai jamais eu: - hyper confortable (je l'ai sur la tête au moins 3 heures par jour, on ne le sent pas) - très bon son - bonne autonomie: je l'ai depuis 3 semaines, je ne l'ai pas encore rechargé - aucun dysfonctionnement à noter, le bluetooth marche impeccablement

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

0

0

Amazing

MDR-1ABT 14/01/2016 από Mobie80 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Wow so clad I've got this one instead of the Bose headphone.... It's really true to the sound

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

2

0

Top Kopfhörer, aber keine Verbindung zu TV u PS4

MDR-1ABT 14/01/2016 από Jens Ve (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Der Kopfhörer ist absolut Top. NFC am Xperia an und das Ding läuft. Die Touchbedienung an der Seite ist easy, allerdings sollte man nicht versehentlich hinkommen, da es sehr sensibel reagiert. Bin jetzt kein Klangexperte. Trotzdem hat mich Sony jetzt schon zum 2. Mal sehr enttäuscht. 1. Die PS4 kann keine Audio-Cd abspielen. 2. Der Kopfhörer wird nicht vom TV und nicht von der PS4 erkannt, so dass ich mir für Blue Ray Filme zusätzliche Funkkopfhörer kaufen musste. Zwei Fehler, die bei Top-Geräten (und dazu vom gleichen Konzern) nicht passieren dürften.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

6

0

Très bon produit

MDR-1ABT 12/01/2016 από Chtisèrois (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Voilà un cadeau qui m'a fait très plaisir. reçu pour mon noël car j'écoute beaucoup la musique dans les transports en commun pour me rendre au travail. je suis vraiment très comptant u produit !!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

Im Großen und Ganzen guter BT Kopfhörer

MDR-1ABT 09/01/2016 από Wielander (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Nachdem ich nun einige Zeit lang den Kopfhörer testen konnte möchte ich meinen Eindruck schildern. Ich möchte darauf hinweisen, daß diese Rezesion meine persönliche Erfahrung wiederspiegelt. Design: Nun ja, nicht häßlich aber auch nicht schön. Die Verarbeitung ist gut, aber der Kopfhörer ist komplett aus Kunststoff und so mutet er auch an. Das können andere Hersteller besser. Bei diesem Preis hätte der Materialmix etwas hochwertiger ausfallen können. Die Ohrmuscheln sind für mich zumindest zu klein ausgefallen. Hier zeigen sich beim mir nach kurzer Zeit Druckschmerzen an den Ohrläppchen. Hier hätten ein oder zwei Zentimeter mehr Durchmesser dem Tragekomfort sehr gut getan. Benutzerfreundlichkeit: Die Verbindung mit BT erfolgt schnell und zuverlässig. Die Bedinung über das Touchpanel am Hörer ist nicht so gut gelungen. Die Abstufung der Lautstärkeregelung ist viel zu fein eingestellt. Man muss ewig rauf oder runter wischen um die Lautstärke zu erhöhen oder zu senken.Überhaupt ist die maximale Lautstärke im BT Betrieb nich sonderlich hoch. Das sollte man auf jeden Fall vorher ausprobieren ob das einem genügt. Ich vermute, daß man bei Sony die Lautstärke zu Gunsten einer möglichst langen Akkulaufzeit niedrig gehalten hat. Allerdings muß man zugeben, das die Akkulaufzeit wirklich lange ist. Die Bedienung für Start, Stop, nächster Titel.... ist nicht gut definiert, so das es des öfteren zu Fehlbedienungen kommt. Klang: Ja, hat er, aber man darf sich im BT Betrieb nicht zu viel erwarten. Ich nutze ihn ohne den Einsatz eines Equalizers. Der KH bildet die Musik fein ab, spielt insgesammt aber ein wenig langweilig. Weder druckvolle Bässe noch ausgeprägte Höhen sind seine Sache. Aber hier gehen die Meinungen auseinander. Der Klang ist eine persönliche Empfindung und jemand anderes mag einen vollkommen anderen Eindruck haben. Insgesammt finde ich den Klang für mich in Ordnung. Zwar habe ich schon bessere BT Kopfhörer mir angehört, aber die waren preislich ein gutes Stück höher positioniert. Insofern geht das Prei-Leistungsverhältnis für mich in Ordnung.

Ποιότητα ήχου

Καλή

Χαρακτηριστικά

Μέτρια

Σχεδίαση

Μέτρια

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

4

0

Great Sound

MDR-1ABT 08/01/2016  (Ιρλανδία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I've had these headphones for a little over a month. I have used them mainly with a bluetooth to my xperia M. Sound quality is excellant. Since, I have purchased a bluetooth transmitter and connected it to the headphone socket on my Sony TV. Once paired to my headphone the sound is actually very good.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Echt cooler Sound

MDR-1ABT 06/01/2016 από Aexander (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Wer Kopfhörer in Tonstudio Qualität haben möchte ist bei SONY-1ABT genau richtig.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

1

0

Qualité au top

MDR-1ABT 04/01/2016 από loopiloo72 (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Je cherchais un casque aussi bon en Bluetooth qu'avec un câble jack. Je ne suis pas déçu.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

0

0

Hervorragender Bluetooth-Kopfhörer

MDR-1ABT 04/01/2016 από Soundfreak (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Perfekter Sitz, weiche Polster, Gute Umgebungsgeräuschdämpfung und sehr guter Klang sowohl drahtlos als auch mit Kabel.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

0

0

0

amazing sounds and light weight.

MDR-1ABT 15/12/2015 από jacklighter (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

This is 3rd pair of noise cancelling headphonesI have owned. So far its the best ever had. Super comfortable and light weight. New blue tooth pairs very fast. The only thing I found not very easy to use is the touch control bit. Tap and stop is ok, but the slide up and down volume control I found difficult to to master. Battery life is decent. Enough for a day at least if listen a lot. Personally I found the silver and brown version is much more classier looking than the black ones.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

12

0

0

Best headphones

MDR-1ABT 07/12/2015 από Andrew487 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Am happy with this product, it is the best headphones I have ever had

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

10

0

0

Je l'apprécie

MDR-1ABT 06/12/2015 από jbjb (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

J'aime le porter et l'écouter. Je vais parler de ce qui pour moi est à améliorer. Les commandes tactiles : fun mais pas très pratiques à moins d'être très habitué au casque sinon en voulant changer le volume sans le vouloir on peu changer de morceau et vice-versa, idem en voulant repositionner le casque. Le réglage en longueur de l'arceau se dérègle trop facilement. L'intérieur des coussinets est d'une matière qui ne semblent pas durable. J'aurai aimé avoir l'indicateur de batterie sur un appareil Android et pas seulement ios.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

2

0

0

Super Klang

MDR-1ABT 29/11/2015 από Chip22 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Super kopfhörer bin zufrieden nur die läutstärkeregeleung am hörer selber ist bisschen zäh und mann nuss 4-5mal streichen bis man von ganzlaut auf ganz leise kommt aber sonst top ewige reichweite vom haus im keller bis in garten

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

0

0

Die besten Kopfhörer der Oberklasse!

MDR-1ABT 09/10/2015 από Ryan1990 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Die schönsten, benutzerfreundlichsten, hochwertigsten und stilvollsten Kopfhörer, die ich je gehabt habe! Es macht mir endlich richtig Spaß Musik zu hören, weil diese Kopfhörer aus jedem Lied die beste Klangqualität rauskitzeln. Dank dem Lederbügel, der Kopfhörer (und meinen kleinen Ohren) sitzen sie sehr bequem auf meinem Kopf und während ich einen Film schaue, denke ich, ich wäre mittendrin. Vor allem das Design entspricht voll meinem Geschmack und passt von den Farben her zu all meinen NFC-fähigen Sony-Geräten. Anrufe entgegennehmen sowie vor- und zurückspulen/ Stop-Play/ überspringen sind für mich zum Kinderspiel geworden. Manchmal vergesse ich schnell, dass ich die Kopfhörer auf dem Kopf trage, sobald ich in den Musik- oder Filmgenuss komme. Ich mpfehle dieses Gerät jedem, wer einen sehr großen Wert auf Klangqualität, Benutzerfreundlichkeit, Design, Verarbeitung und Komfort legt!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

47

0

0

Great sound, comfy and stylish

MDR-1ABT 23/09/2015 από stegabilly (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Love these. Sound fantastic. Great battery life. Volume sensor is a tad fiddly, but otherwise great design.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

10

0

0

Bon casque

MDR-1ABT 18/09/2015 από jegoutortue (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Le son est très bon mais le confort laisse à désirer sur la durée les coussinets sont désagréables impression de chaleur

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

3

3

0

Super casque

MDR-1ABT 12/09/2015 από Gtrfr (Γαλλία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Rien à dire c'est le top pour la maison ou en ballade.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

6

1

0

Sony MDR-1A BT

MDR-1ABT 11/09/2015 από Chambfam (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I could not believe these would work so well. I have owned wireless headphones before but always poor quality, these are fantastic and well worth the money.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

10

0

0

Insgesamt sehr gut

MDR-1ABT 11/09/2015 από Wanze_1 (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Er tut was er soll und das mit tollem Sound. Bei großen Ohren sind eventuell die Höhrmuscheln zu klein.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

1

0

0

Great Sound Quality

MDR-1ABT 03/09/2015 από Baranov (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Amazing Headphones, feels like having subwoofer inside head :D

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

15

0

0

Great Headphones

MDR-1ABT 22/06/2015 από pip7 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this item some while back,but I am glad I did as the sound quality is great and I am not tied by a cable to my music player.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

13

1

0

Tragekomfort und Klangbild sind einfach super

MDR-1ABT 22/06/2015 από MIWI (Γερμανία) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Tragekomfort und Klangbild sind einfach super, maximale Lautstärke bei Benutzung mit Bluetooth ist bei meinem ipad Air2 vielleicht etwas zu gering, bei Benutzung mit Kabel kommt der Sound dann aber richtig satt rüber.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

4

10

0

Upscaled

MDR-1ABT 12/06/2015 από HILINE (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

Bought these in silver about a month ago now. I'm really happy with these after testing a few others in this price range... I use these exclusively with my Z3compact phone with varying quality downloaded music which brings me nicely onto the best feature that is the upscaling of poor quality music (taking on-line tests after burning them in using wav,flac and mp3 versions of the same song) I could only tell a slight difference in soundstage loss on mp3 and no difference between wav and flac. Now another big win is the difference between BT and wired (where so many fall short) again I only loose a small amount of soundstage extension over Bluetooth, really Sony has made leaps and bounds here (before if I were to hear a big difference then surely I would feel paying the extra for BT pointless) The only drawbacks I have found are . 1) non consumer replaceable battery (that drew me to B&O's offering but the sound quality was poor and BT drop out was woefully frustrating) 2) the bass port does produce noise in windy conditions and visa versa external noise will enter too, this isn't as big a deal for me as I really hate noise canceling but feel it important to mention this for those whom consider it a deal breaker. (Go see MDR 1anc?if that's more important than wireless) Other pro's Comfort is ten out of ten Cup controls work without glitch As does NFC. The overall sound is lovely super sub bass from a jungle d&b tune (when its needed) and great soundstage from well produced classical pieces aswell (though my experience is a little limited in this field as I listen to classical though my Yamaha HiFi. you might find YouTube another good source for review in a few months from the time of my review here) I would say the highs are nicely rounded to give a relaxed sound (something my ears cannot stand is hard highs, like a lot of sennhiser headphones, which make me physically wince at symbols) This results in far less fatigue over longer period's ( its not lost just not as hard/harsh as others) Obviously people's hearing is different so i have tried to give examples of other OEM's to give comparison.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

27

3

0

Must have headphones !

MDR-1ABT 01/06/2015 από ADarroch91 (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

These headphones are perfect, they have big cups to sit comfortably over my ears and are very lite for the size. They have a fantastic sound quality, I have downloaded some Hi-Res music from Quobuz and it's something else - clean, crisp audio and I'm hearing parts of the tracks I have never heard before. Personally the gesture control seems out of place, I had a set of the original MDR-1RBT's and much preferred the buttons. That being said using the SWR-50 and Z3 combination, I just use the SmartWatch3 to control them. If you're serious about your audio then you MUST buy these headphones!

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Εξαιρετική

Ευκολία στη χρήση

Εξαιρετική

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

9

2

0

Beau mais manque de fiabilité

MDR-1ABT 30/05/2015 από Thulium (Γαλλία)

J ai acheté mon casque le mois dernier et je constate de fréquents incidents quand je téléphone ou quand j écoute de la musique. Sinon j adore les efforts marketing.

Ποιότητα ήχου

Μέτρια

Χαρακτηριστικά

Καλή

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Μέτρια

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

7

21

0

Great features and battery life

MDR-1ABT 26/05/2015 από arenas4ever (Ηνωμένο Βασίλειο) Επαληθευμένος αγοραστής Έχει επαληθευτεί

I bought this product 3 weeks ago and I feel good about it. Easy to connect to my phone and probably the only product fully capable with Android devices with volume control, switch between tracks and start/pause.

Ποιότητα ήχου

Εξαιρετική

Χαρακτηριστικά

Εξαιρετική

Σχεδίαση

Καλή

Ευκολία στη χρήση

Καλή

Η μετάφραση δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά.

10

0