Ασύρματα ακουστικά RF MDR-RF895RK: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά RF MDR-RF895RK: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά RF MDR-RF895RK: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά RF MDR-RF895RK: φωτογραφίες
Απομονωθείτε και συντονιστείτε, για ήχο χωρίς συμβιβασμούς

Βυθιστείτε στον κόσμο του ποιοτικού ήχου με αυτά τα ασύρματα ακουστικά για το σπίτι. Η τεχνολογία μείωσης θορύβου απομακρύνει κάθε παρεμβολή από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές από το ασύρματο σήμα, για να μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία, soundtrack ή παιχνίδι με πεντακάθαρο ήχο.

Εικονίδιο των 100 m
Εμβέλεια ασύρματης λήψης

Χάρη στη βελτιωμένη εμβέλεια της βάσης εκπομπής, μπορείτε να μετακινείστε ελεύθερα από δωμάτιο σε δωμάτιο, χωρίς να χάνεται η σύνδεση του ήχου.

Εικονίδιο των 20 ωρών
Χρόνος αναπαραγωγής έως 20 ώρες

Απολαύστε τις αγαπημένες σας σειρές, μουσική και ταινίες χωρίς να χρειαστεί φόρτιση για έως και 20 ώρες.

Εικονίδιο των 40 mm
Μονάδες 40 mm

Ακούστε κάθε λεπτομέρεια με κρυστάλλινη καθαρότητα οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε, με τις δυναμικές μονάδες οδήγησης 40 mm.

Ελευθερία κινήσεων σε όλο σας το σπίτι.

Χάρη στη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας και την ευρεία εμβέλεια λήψης, μπορείτε να πάρετε τις αγαπημένες σας ταινίες και προγράμματα μαζί σας καθώς κινείστε μέσα στο σπίτι, για να μην χάσετε ποτέ καμία σκηνή.

Βυθιστείτε στον ήχο υψηλής ποιότητας

Χάρη στην κλειστή σχεδίαση, τις δυναμικές μονάδες οδήγησης και το κουμπί Λειτουργία φωνής, η ποιότητα ήχου βελτιώνεται και ο θόρυβος και οι περισπασμοί από τον έξω κόσμο μειώνονται, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την ψυχαγωγία σας με ησυχία.

Δυναμικές λεπτομέρειες με μονάδες οδήγησης 40 mm

Από τις εκκωφαντικές εκρήξεις έως τους χαμηλόφωνους ψιθύρους, οι μεγάλες μονάδες οδήγησης 40 mm εξασφαλίζουν ότι απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια με καθαρό και ακριβή ήχο.

Φωνητική ευκρίνεια με τη Λειτουργία φωνής

Απολαύστε πιο καθαρούς διαλόγους στις σειρές και τις ταινίες με ένα άγγιγμα του κουμπιού Λειτουργία φωνής.

Κουμπί της λειτουργίας φωνής
Άνδρας που ακούει με ακουστικά
Χωρίς περισπασμούς

Το σύστημα μείωσης θορύβου συμβάλλει στον αποκλεισμό του έξω κόσμου, ώστε να μπορείτε να βυθιστείτε στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Χαλαρώστε και καθίστε αναπαυτικά

Για αυτούς που βλέπουν σειρές ή ταινίες με τις ώρες, αυτά τα μαλακά και ασφαλή ακουστικά έχουν βελτιστοποιηθεί για άνετες ακροάσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα, επομένως κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να παρακολουθήσει με άνεση για πολλές ώρες.

Καλύμματα ακουστικών
Μαλακή επένδυση ακουστικών

Αυτά τα άνετα ακουστικά με τη μαλακή επένδυση έχουν σχεδιαστεί για πολύωρη χρήση και είναι ιδανικά για τα βράδια που περνάτε χαλαρώνοντας στον καναπέ.

Ασφαλής εφαρμογή
Ασφαλής εφαρμογή

Η δυνατότητα συστροφής και κλίσης της επένδυσης των ακουστικών προσφέρει εύκολη προσαρμογή για όλα τα μέλη της οικογένειας, ακόμη και για εκείνα που έχουν πολύ μικρά αυτιά.

Εύκολη φόρτιση

Όταν εξασθενίσει η μπαταρία, απλώς τοποθετήστε τα ξανά στη βάση δέκτη για να φορτιστούν.

Ρυθμίστε τα και καθίστε αναπαυτικά

Μόλις βγάλετε τα ακουστικά από το κουτί τους, απλώς συνδέστε τη βάση πομπού στην τηλεόραση με το παρεχόμενο καλώδιο και καθίστε αναπαυτικά ενώ τα ακουστικά συγχρονίζονται με τη βάση.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Χαθείτε στον κόσμο του ήχου χωρίς συμβιβασμούς με αυτά τα ασύρματα ακουστικά για οικιακή χρήση. Η τεχνολογία μείωσης θορύβου σάς βάζει στο κέντρο της αγαπημένης σας ταινίας, σειράς ή παιχνιδιού με ελάχιστους περισπασμούς.
  • Ασύρματα ακουστικά κλειστού τύπου, με εμβέλεια έως 100 m

  • Σύστημα μείωσης θορύβου, για αναπαραγωγή καθαρότερου ήχου

  • Μονάδα οδήγησης 40 mm που παρέχει μεγάλο εύρος συχνοτήτων

  • Ενσωματωμένος αυτόματος συντονισμός για μετάδοση υψηλής ποιότητας

  • Περισσότερη ακρόαση, με διάρκεια μπαταρίας έως 20 ώρες

Μονάδα οδηγού
40 mm
Απόκριση συχνότητας
10 Hz-22.000 Hz
Μήκος καλωδίου
Δ/Ι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών