Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: φωτογραφίες
Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: φωτογραφίες
Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: φωτογραφίες
Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: δείτε το σε δράση
Έντονα μπάσα, πρακτική χρήση με smartphone

Ακούστε τα πιο βαθιά μπάσα χωρίς να χάσετε καμία κλήση

Νιώστε κάθε πανίσχυρο μπιτ και τα έντονα μπάσα. Οι ισχυροί οδηγοί νεοδυμίου 40 mm με σχεδίαση για τέλεια εφαρμογή γύρω από το αυτί, παρέχουν βαθύ, ισορροπημένο ήχο, ακόμη και σε υψηλή ένταση. Απαντήστε hands-free σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις μέσω του ενσωματωμένου τηλεχειριστηρίου και του μικροφώνου.

Μονάδα οδήγησης 40 mm
Έντονα μπάσα

Νιώστε τα πανίσχυρα χορευτικά μπιτ από τoν πανίσχυρο οδηγό.

Εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων
Ευρεία απόκριση συχνότητας

Ακούστε τα χαμηλά μπάσα και τα ψηλά φωνητικά με μεγάλο εύρος ήχου.

Ρυθμικά μπιτ

Ενισχύστε τη μουσική σας με δυναμικό, ισορροπημένο ρυθμό. Απολαύστε περισσότερο βάθος και καθαρότητα σε ό,τι και αν ακούτε, ακόμη και σε υψηλή ένταση.

Ενισχυτής μπάσων
Απομόνωση ήχου

Η τεχνολογία Advanced Direct Vibe Structure δημιουργεί απόλυτη ηχομόνωση γύρω από τα αυτιά σας, τονίζοντας τα μπάσα. Οι ήχοι χαμηλών συχνοτήτων ενισχύονται με τον ενισχυτή μπάσων για βαθύ, ισορροπημένο ρυθμό.

Έλεγχος απόκρισης ρυθμού
Νιώστε το ρυθμό

Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού χρησιμοποιεί ανάγλυφους αεραγωγούς για καθαρά μπάσα, χωρίς παραμόρφωση. Αυτοί οι αεραγωγοί βελτιστοποιούν τη ροή αέρα στις χαμηλές συχνότητες για αναπαραγωγή ρυθμών και ήχων με βαθιά μπάσα και εξαιρετική ακρίβεια.

Δώστε ένταση στη μουσική σας

Ο μεγάλος οδηγός 40 mm με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου συνδυάζει ιδανικά την ισχύ και την ακρίβεια, από δυνατά τύμπανα έως αγριεμένους ήχους κιθάρας.

Χαμηλή συχνότητα 3 Hz
Ακόμα δυνατότερος ήχος

Με απόκριση σε χαμηλές συχνότητες 3 Hz, αυτά τα ακουστικά αναπαράγουν δυνατούς ρυθμούς sub-bass.

Μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύς 1000 mW
Ενισχύστε τα μπάσα

Το ηχητικό πηνίο OFC παρέχει μεγάλη επιτρεπόμενη ισχύ 1000 mW για συνεχή έντονα μπάσα.

Απόλυτη άνεση

Άνετη εφαρμογή γύρω από το αυτί για ατελείωτες ώρες ακρόασης

Αυτά τα ακουστικά, που ενδείκνυνται για ατελείωτες ώρες χορού, διαθέτουν ένα μεταλλικό στήριγμα κεφαλής με μαλακή επένδυση κεφαλής και καλύμματα γύρω από τα αυτιά για άριστη και άνετη εφαρμογή, όπου κι αν βρεθείτε με τη μουσική σας. Η πρόσοψη του περιβλήματος είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Αυτό το ελαφρύ, αλλά άκαμπτο υλικό προσφέρει κορυφαία εμφάνιση και αίσθηση, ενώ καταστέλλει τους κραδασμούς για βαθύ, έντονο ρυθμό.

Καλύμματα που ανακουφίζουν την πίεση

Νιώστε την απόλυτη άνεση με τα πολύ παχιά καλύμματα που απομονώνουν τον ήχο. Τα καλύμματα που μειώνουν την πίεση, εφαρμόζονται ιδανικά γύρω από τα αυτιά σας, απομονώνοντας τη μουσική και φιλτράροντας τους ενοχλητικούς θορύβους.

Καλύμματα που ανακουφίζουν την πίεση
Άνετη μεταφορά

Πάρτε παντού τη μουσική σας. Το συρόμενο μεταλλικό στήριγμα κεφαλής και οι κάψες περιστροφικής αναδίπλωσης διευκολύνουν την αποθήκευση των ακουστικών σε βαλίτσα ή τσάντα.

Ιδανικά για το smartphone σας

Κρατήστε επαφή ενώ ακούτε μουσική

Το καλώδιο διαθέτει βολικό ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο, για να μπορείτε να μιλάτε hands-free κάθε φορά που δέχεστε μια κλήση στο smartphone Android ή στο iPhone.

Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίον ακούτε μουσική

Με την εφαρμογή SmartKey της Sony, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα διάφορες λειτουργίες μουσικής στο smartphone Xperia™. Κάντε αναπαραγωγή ή παύση μουσικής, παραλείψτε κομμάτια ή αλλάξτε την ένταση του ήχου από τα ακουστικά σας.

Ελέγξτε τις κλήσεις σας

Προσαρμόστε το κουμπί κλήσης του smartphone Xperia™. Απαντήστε και τερματίστε κλήσεις ή ρυθμίστε την ένταση ήχου με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο. Κάντε τα πάντα με την εφαρμογή SmartKey της Sony.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Νιώστε κάθε πανίσχυρο μπιτ και τα έντονα μπάσα. Οι ισχυροί οδηγοί νεοδυμίου 40 mm με σχεδίαση για τέλεια εφαρμογή γύρω από το αυτί, παρέχουν βαθύ, ισορροπημένο ήχο, ακόμη και σε υψηλή ένταση. Απαντήστε hands-free σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις μέσω του ενσωματωμένου τηλεχειριστηρίου και του μικροφώνου.
  • Συμβατότητα με smartphone χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

  • EXTRA BASS για ήχο που θυμίζει κλαμπ

  • Ο έλεγχος απόκρισης ρυθμού μειώνει την παραμόρφωση των δυνατών μπάσων

  • Περιστρεφόμενες κάψες για εύκολη φορητότητα

  • Καλώδιο Litz με μήκος 1,2 m

Μονάδα οδηγού
40 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Απόκριση συχνότητας
3-28.000 Hz
Μήκος καλωδίου
1,2 m
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών