ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ EXTRA BASS™ MDR-XB950AP

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

MDR-XB950AP

Ενδεικτικά από

120,98 €

Μέγεθος και βάρος

Βάρος
245 g (χωρίς καλώδιο)

Γενικά χαρακτηριστικά

Κλειστού τύπου
Ναι
Μονάδα οδηγού
40 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Δυναμικού τύπου
Ναι
Σύνθετη αντίσταση (Ohm)
40 Ω στο 1 kHz
Απόκριση συχνότητας
3-28.000 Hz
Ευαισθησία (dB/mW)
106 dB/mW
Τύπος καλωδίου
Τύπος Y
Μήκος καλωδίου
1,2 m
Βύσμα
Επιχρυσωμένο βύσμα mini τεσσάρων αγωγών σχήματος L
Τρόπος τοποθέτησης
Κιτ Στερέωσης Στο Κεφάλι, Πάνω από τα αυτιά

Μικρόφωνο

Κατεύθυνση ενσωματωμένου μικροφώνου
Ευρυκατευθυντικά

Επιλογές χρωμάτων

black

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Οδηγίες χρήσης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Τεχνολογία Advanced Direct Vibe Structure για ισορροπημένα μπάσα

Η τεχνολογία Advanced Direct Vibe Structure των ακουστικών εξασφαλίζει ισορροπημένη απόκριση μπάσων, όποιο είδος μουσικής και αν προτιμάτε. Σε κάθε κάψα υπάρχουν δύο εύκαμπτα διαφράγματα (μπροστά και πίσω), τα οποία είναι στεγανά για να απομονώνουν τα μπάσα της μουσικής και να εξασφαλίζουν ομαλή και δυνατή απόκριση στις χαμηλές συχνότητες.  

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Έλεγχος απόκρισης ρυθμού για ευκρινή μπάσα

Χάρη στον έλεγχο απόκρισης ρυθμού, αυτά τα ηχεία αποκρίνονται άψογα στα βαθιά μπάσα, για τέλεια απόδοση στα είδη μουσικής που χαρακτηρίζονται από έντονες χαμηλές νότες. Ένας αεραγωγός μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα στις χαμηλές συχνότητες βελτιστοποιώντας την απόδοση του διαφράγματος για πιο ακριβή αναπαραγωγή μπάσων.  

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Οι δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου προσφέρουν ακριβή ήχο

Χάρη στις ελαφριές, δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 40mm, τα ακουστικά σας ανταποκρίνονται με δυναμικότητα και ρυθμό ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Διαθέτουν διάφραγμα υψηλής ευαισθησίας, για να μπορείτε να αυξάνετε την ένταση στα ακουστικά σας - χωρίς να χρειάζεται ενισχυτής - και να απολαμβάνετε εξίσου καθαρό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα.

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Ευρεία απόκριση συχνότητας για πλήρες ηχητικό φάσμα

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων (από 3 Hz έως 28 kHz*) έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σημερινή μουσική, που χαρακτηρίζεται από τα έντονα μπάσα. Στη χαμηλή συχνότητα των 3 Hz θα ακούτε την κάθε νότα στην περιοχή sub-bass, ενώ στην υψηλή συχνότητα των 28 kHz θα απολαμβάνετε κρυστάλλινες μελωδίες με εκπληκτική καθαρότητα. *Μόνο παθητική λειτουργία, 20 Hz έως 20 kHz A2DP

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Υψηλή ευαισθησία για δυνατό και καθαρό ήχο

Με υψηλή ευαισθησία 106 dB/mW, αυτά τα ακουστικά μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ακουστικά σήματα με εξαιρετική απόδοση. Έτσι, σας προσφέρουν πιο δυνατό ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα (σε σχέση με άλλα ακουστικά μικρότερης ευαισθησίας), όταν ακούτε μουσική από την ίδια πηγή και με την ίδια ένταση ήχου. 

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Καλύμματα ακουστικών που μειώνουν την πίεση στα αυτιά και απομονώνουν τον ήχο

 Τα οβάλ καλύμματα των ακουστικών διαθέτουν επένδυση που μειώνει την πίεση και έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στο σχήμα του αυτιού, εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή με ελάχιστες απώλειες ήχου. Με παχιά επένδυση και κατασκευή 3D χωρίς ραφές, τα καλύμματα των ακουστικών απομονώνουν τον ήχο, ώστε να επιστρέφει στα αυτιά σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο τη μουσική με λιγότερες εξωτερικές παρεμβολές και βέλτιστη απόδοση των μπάσων.  

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Η καλύτερη συντροφιά για όσους μετακινούνται συνεχώς. Χάρη στο συρόμενο μεταλλικό στήριγμα κεφαλής και το σχεδιασμό περιστροφικής αναδίπλωσης, μπορείτε να αποθηκεύετε εύκολα τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή όταν ταξιδεύετε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.  

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Μεταλλικό στήριγμα κεφαλής για άνετη εφαρμογή 

Το μεταλλικό στήριγμα κεφαλής με μαλακή επένδυση εξασφαλίζει σταθερή και άνετη εφαρμογή όπου και αν βρεθείτε. Επιπλέον, δίνει στα ακουστικά πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση.

Ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950AP: εικόνα

Πρόσοψη από αλουμίνιο για έντονα μπάσα 

Η ελαφριά αλλά ανθεκτική πρόσοψη από αλουμίνιο επάνω στο περίβλημα περιορίζει τους ανεπιθύμητους κραδασμούς, διατηρώντας το βάθος και την ένταση των μπάσων. 

Ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο στο καλώδιο των ακουστικών, μπορείτε να απαντάτε hands-free στις κλήσεις που δέχεστε στο Android smartphone ή το iPhone ενώ ακούτε μουσική. Σταματάτε τη μουσική για να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή το αντίστροφο χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά.