ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ EXTRA BASS™ MDR-XB950BT

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

MDR-XB950BT

Ενδεικτικά από

215,74 €

Μέγεθος και βάρος

Βάρος
280 g

Γενικά χαρακτηριστικά

Μονάδα οδηγού
40 mm, δυναμικά
Δυναμικού τύπου
Ναι
Απόκριση συχνότητας
3–28.000Hz (με παρεχόμενο καλώδιο ακουστικών)
Ευαισθησία (dB/mW)
102 dB/mW (με παρεχόμενο καλώδιο ακουστικών)
Έλεγχος έντασης ήχου
Ναι (αφής)
Μήκος καλωδίου
1,2 m (παρεχόμενο καλώδιο στερεοφωνικής σύνδεσης)
Βύσμα
Επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini (παρεχόμενο καλώδιο στερεοφωνικής σύνδεσης)
Τρόπος τοποθέτησης
Κιτ Στερέωσης Στο Κεφάλι, Πάνω από τα αυτιά

Μικρόφωνο

Μονάδα μικροφώνου
Πυκνωτής ηλεκτρίτη
Κατεύθυνση ενσωματωμένου μικροφώνου
Ευρυκατευθυντικά

Επιλογές χρωμάτων

black

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Καλώδιο σύνδεσης
  • Καλώδιο USB
  • Κάρτα εγγύησης
  • Οδηγίες χρήσης
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Electro Bass Booster για ήχο που θυμίζει κλαμπ

Νιώστε τα ακουστικά σας να δονούνται από τα βαθιά μπάσα, ακριβώς όπως στα κλαμπ. Το Electro Bass Booster είναι ένας ηλεκτρικός ενισχυτής μπάσων που αυξάνει τον ήχο των χαμηλών συχνοτήτων με επεξεργασία ψηφιακού σήματος. Λειτουργώντας με ενέργεια από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία των ακουστικών, αυτή η τεχνολογία προσφέρει πιο βαθιά μπάσα από ό,τι οι συμβατικοί ενισχυτές μπάσων για μια πλούσια ηχητική εμπειρία. Μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε το Electro Bass Booster ανάλογα με τη μουσική που ακούτε.  

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Έλεγχος απόκρισης ρυθμού για ευκρινή μπάσα

Χάρη στον έλεγχο απόκρισης ρυθμού, τα ηχεία σας αποκρίνονται στα βαθιά μπάσα, για τέλεια απόδοση ειδικά στα είδη μουσικής που χαρακτηρίζονται από ήχους χαμηλών συχνοτήτων. Ένας αεραγωγός μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα στις χαμηλές συχνότητες βελτιστοποιώντας την απόδοση του διαφράγματος για πιο ακριβή αναπαραγωγή μπάσων.  

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Τεχνολογία Advanced Direct Vibe Structure για ισορροπημένα μπάσα

Η τεχνολογία Advanced Direct Vibe Structure των ακουστικών εξασφαλίζει ισορροπημένη απόκριση μπάσων, όποιο είδος μουσικής και αν προτιμάτε. Σε κάθε κάψα υπάρχουν δύο εύκαμπτα διαφράγματα (μπροστά και πίσω), τα οποία είναι στεγανά για να απομονώνουν τα μπάσα της μουσικής και να εξασφαλίζουν ομαλή και δυνατή απόκριση στις χαμηλές συχνότητες.  

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Οι δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου προσφέρουν ακριβή ήχο

Χάρη στις ελαφριές, δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 40 mm, τα ακουστικά σας ανταποκρίνονται με δυναμικότητα και ρυθμό ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Επιπλέον, το διάφραγμα υψηλής ευαισθησίας σάς επιτρέπει να δυναμώνετε την ένταση στα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε εξίσου καθαρό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα.

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Ευρεία απόκριση συχνότητας για πλήρες ηχητικό φάσμα

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων (από 3 Hz έως 28 kHz*) έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σημερινή μουσική, που χαρακτηρίζεται από τα έντονα μπάσα. Στη χαμηλή συχνότητα των 3 Hz θα ακούτε την κάθε νότα στην περιοχή sub-bass, ενώ στην υψηλή συχνότητα των 28 kHz θα απολαμβάνετε κρυστάλλινες μελωδίες με εκπληκτική καθαρότητα. *Μόνο παθητική λειτουργία, 20 Hz έως 20 kHz A2DP

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Υψηλή ευαισθησία για δυνατό και καθαρό ήχο

Με υψηλή ευαισθησία 102 dB/mW, αυτά τα ακουστικά μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ακουστικά σήματα με εξαιρετική απόδοση. Έτσι, προσφέρουν πιο δυνατό ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα (σε σχέση με άλλα ακουστικά μικρότερης ευαισθησίας), όταν ακούτε μουσική από την ίδια πηγή και με την ίδια ένταση ήχου.  

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Ασύρματη μετάδοση ροής εύκολα μέσω Bluetooth®

Η τεχνολογία Bluetooth®, που βασίζεται στα ραδιοκύματα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα μια ασύρματη σύνδεση μικρής εμβέλειας, η οποία δεν διακόπτεται από αντικείμενα στη διαδρομή του σήματος. Μετά τη σύζευξη μπορείτε να μεταδώσετε όλη την αγαπημένη σας μουσική από το smartphone ή το tablet στα ακουστικά.

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Έλεγχος των κλήσεων στο smartphone με ένα κουμπί

Κρατήστε επαφή ενώ ακούτε μουσική. Τα ακουστικά σάς προσφέρουν τη δυνατότητα ελέγχου με ένα κουμπί, για να μπορείτε να απαντάτε hands-free στις κλήσεις που δέχεστε στο Android smartphone ή το iPhone. Επίσης, μπορείτε να παραλείπετε κομμάτια με μια απλή κίνηση, καθώς και να σταματάτε τη μουσική για να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή το αντίστροφο χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά. 

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Καλύμματα ακουστικών που μειώνουν την πίεση στα αυτιά και απομονώνουν τον ήχο

Τα οβάλ καλύμματα των ακουστικών διαθέτουν επένδυση που μειώνει την πίεση και έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στο σχήμα του αυτιού, εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή με ελάχιστες απώλειες ήχου. Με παχιά επένδυση και κατασκευή 3D χωρίς ραφές, τα καλύμματα των ακουστικών απομονώνουν τον ήχο, ώστε να επιστρέφει στα αυτιά σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο τη μουσική με λιγότερες εξωτερικές παρεμβολές και βέλτιστη απόδοση των μπάσων.  

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Η καλύτερη συντροφιά για όσους μετακινούνται συνεχώς. Χάρη στο συρόμενο μεταλλικό στήριγμα κεφαλής και το σχεδιασμό περιστροφικής αναδίπλωσης, μπορείτε να αποθηκεύετε εύκολα τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή όταν ταξιδεύετε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.  

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ MDR-XB950BT: εικόνα

Ακούστε μουσική με το παρεχόμενο καλώδιο ήχου

Θέλετε να ακούσετε μουσική χωρίς Bluetooth®; Συνδέστε απλώς το παρεχόμενο καλώδιο ήχου στα ακουστικά και, στη συνέχεια, σε μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για να απολαύσετε ήχο υψηλής ποιότητας. Το καλώδιο έχει μήκος 1,2 μέτρα και είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση.