Ακουστικά MDR-Z7: φωτογραφίες
Ακουστικά MDR-Z7: φωτογραφίες
Ακουστικά MDR-Z7: φωτογραφίες
Ακουστικά MDR-Z7: φωτογραφίες
Ακουστικά MDR-Z7: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Αυθεντικός, καθηλωτικός ήχος

Κορυφαίος ήχος και απόλυτη άνεση για τους λάτρεις του ήχου

Τα κορυφαία μας ακουστικά αναπαράγουν ήχους υψηλών συχνοτήτων έως 100 kHz – μια καινοτομία στην τεχνολογία των ακουστικών. Οι μονάδες HD 70 mm με διαφράγματα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων και πλήρως μεταλλική σχεδίαση σάς προσφέρουν την ευκρίνεια που χρειάζεστε για να απολαύσετε ήχο υψηλής ανάλυσης – για μουσική που σας δίνει την αίσθηση της ζωντανής συναυλίας.

Μονάδα οδήγησης 70 mm
Νιώστε περισσότερα

Απολαύστε κορυφαία ακρίβεια και λεπτομερή δυναμική από μια μεγάλη μονάδα οδήγησης 70 mm.

Εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων
Διευρύνετε τον ήχο της μουσικής σας

Ακούστε βαθιές χαμηλές και έντονες ψηλές νότες με πλήρες εύρος ήχου έως και 100 kHz.

Υψηλή ευαισθησία 102 dB/mW
Ακούστε καθαρά

Απολαύστε μουσική με δυνατό και καθαρό ήχο από οποιοδήποτε οικιακό ηχοσύστημα ή φορητή συσκευή με υψηλή ευαισθησία 102 dB/mW.

Απόλυτη καθαρότητα ήχου

Κανένας συμβιβασμός στην αναζήτηση της τελειότητας

Ανακαλύψτε τον αυθεντικό ήχο με όλο το συναίσθημα και την ενέργεια της πρωτότυπης εγγραφής. Η τεράστια μονάδα οδήγησης HD 70 mm ενισχύει τη μουσική σας, διατηρώντας την ακρίβεια κάθε νότας, ακόμα και σε υψηλότερη ένταση.

Αυθεντικός ήχος με LCP με επίστρωση αλουμινίου

Ο συνδυασμός διαφράγματος πολυμερούς υγρών κρυστάλλων με επίστρωση αλουμινίου παρέχει πιο ακριβή ήχο σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων από ό,τι μια συμβατική μονάδα οδήγησης LCP.

Ήχος σφαιρικών κυμάτων
Ήχος σφαιρικών κυμάτων

Οι μικρότερες μονάδες οδήγησης 40 mm μεταδίδουν τον ήχο με τη μορφή σφαιρικών κυμάτων, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις αντανάκλασης μέσα στα ακουστικά.

Ήχος επίπεδων κυμάτων
Ήχος επίπεδων κυμάτων

Η πολύ μεγαλύτερη μονάδα οδήγησης 70 mm δημιουργεί ένα φαινόμενο πιο επίπεδων κυμάτων που αποτρέπει τις καθυστερήσεις αντανάκλασης και την απώλεια ήχου.

Εγγραφή υψηλής συχνότητας
Εγγραφή σε υψηλότερη συχνότητα από ό,τι στα CD

Συνήθως, ο ήχος υψηλής ανάλυσης επιτρέπει εγγραφή στα 96 kHz/24 bit ή στα 192 kHz/24 bit, δηλαδή σε πολύ υψηλότερη συχνότητα από ό,τι τα CD.

Εξαιρετικά μεγάλο εύρος συχνοτήτων
Ακούστε ρεαλιστικό, συγκλονιστικό ήχο

Ενώ τα CD και τα MP3 φτάνουν μέχρι τα 20 kHz, ο ήχος υψηλής ανάλυσης υποστηρίζει συχνότητες πάνω από 80 kHz (έως και 100 kHz σε αυτό το μοντέλο) και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.

Κρατήστε τον ήχο στα αυτιά σας

Με ειδικό σχεδιασμό που "αγκαλιάζει" τα αυτιά, αυτά τα ακουστικά εγκλωβίζουν τη μουσική και κρατούν μακριά τους περισπασμούς. Ο ήχος επιστρέφει στα αυτιά σας για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Κατασκευή που "αγκαλιάζει" τα αυτιά
Ισορροπημένος ήχος
Ισορροπημένος ήχος

Με καλώδιο εξισορρόπησης που αποτελείται από τέσσερα χάλκινα επαργυρωμένα σύρματα και ανεξάρτητους αγωγούς γείωσης (μπλε και κίτρινο) και για τα δύο κανάλια, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό, ακριβή ήχο.

Καλώδιο διπλής στρώσης
Καλώδιο διπλής στρώσης 3 μέτρων

Εκτός από καλώδιο εξισορρόπησης, αυτά τα ακουστικά περιλαμβάνουν καλώδιο διπλής στρώσης 3 μέτρων από χάλκινο σύρμα για καθαρές υψηλές νότες και ασημένιο περίβλημα για πλούσιο ήχο στα μπάσα.

Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία

Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα με ασυναγώνιστη ακρίβεια

Τα προϊόντα Sony κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και είναι συνώνυμα της κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης. Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και οι εξαιρετικές τεχνικές παραγωγής που χρησιμοποιούνται προσφέρουν στα ακουστικά πρωτοποριακή καθαρότητα ήχου.

Πλήρως μεταλλική σχεδίαση

Το μεταλλικό περίβλημα έχει μικρότερη αντήχηση σε σχέση με τα περιβλήματα που κατασκευάζονται από τα συνηθισμένα υλικά. Η μεταλλική κατασκευή του στηρίγματος, των ακουστικών και των εξαρτημάτων εξασφαλίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Μεταλλικό περίβλημα
Μεταλλικό περίβλημα

Χάρη στη μικρότερη αντήχηση, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρότερο ήχο στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες και ομαλότερο ήχο στις χαμηλές.

Μεταλλικό στήριγμα και εξαρτήματα
Μεταλλικό στήριγμα

Μην φοβάστε τα καθημερινά κτυπήματα και τους κραδασμούς, χάρη στη θήκη στηρίγματος, τον άξονα και τα εξαρτήματα από μέταλλο.

Μεταλλικό στήριγμα κεφαλής
Μεταλλικό στήριγμα κεφαλής

Ανθεκτικότερα, ελαφρύτερα και πιο εύκαμπτα υλικά από τα συνηθισμένα για σταθερή και άνετη εφαρμογή.

Κλειστός σχεδιασμός που "αγκαλιάζει" το αυτί
Απόλυτη άνεση

Σχεδιασμένα για απόλυτη μουσική απόλαυση

Απολαύστε μουσική για περισσότερη ώρα χάρη στον κλειστό σχεδιασμό των ακουστικών, που "αγκαλιάζουν" τα αυτιά σας και εφαρμόζουν σταθερά. Τα μαλακά, δερμάτινα μαξιλαράκια προσαρμόζονται στα αυτιά σας και προσφέρουν άνετη εφαρμογή.

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Λεπτή και εκλεπτυσμένη κατασκευή. Κομψή και πρωτοποριακή σχεδίαση. Αυτά τα μοναδικά ακουστικά έχουν υπέροχη εμφάνιση και ήχο, χάρη στο λείο μεταλλικό φινίρισμα και τα μαύρα μαξιλαράκια από μαλακό δέρμα. Μια διαχρονική και επαγγελματική εμφάνιση για όσους ενδιαφέρονται για το στυλ.

Sony
Αρνητικός χώρος

Δείτε τα μυστικά πίσω από τον κορυφαίο ήχο. Ανακαλύψτε τις πηγές έμπνευσης των σχεδιαστών.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Τα κορυφαία ακουστικά μας αναπαράγουν τους λεπτούς ήχους υψηλών συχνοτήτων έως 100 kHz – μια καινοτομία στην τεχνολογία ακουστικών. Χάρη στις μονάδες οδήγησης HD 70 mm με διαφράγματα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων και τη μεταλλική σχεδίαση, προσφέρουν την καθαρότητα που θέλετε για να απολαμβάνετε μουσική με ήχο υψηλής ανάλυσης. Μια αυθεντική εμπειρία που σας δίνει την αίσθηση μιας ζωντανής συναυλίας. 
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Οδηγός υψηλής απόκρισης από πολυμερή υγρών κρυστάλλων για καθαρό ήχο

  • Έλεγχος απόκρισης ρυθμού

  • Καλώδια διπλής στρώσης, μήκος 2 m και 3 m

  • Μεταλλική σχεδίαση με σταθερό ιμάντα αυχένα

Μονάδα οδηγού
70 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Απόκριση συχνότητας
4–100.000 Hz
Μήκος καλωδίου
2 m (καλώδιο εξισορροπημένης σύνδεσης), 3 m (καλώδιο σύνδεσης)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάρτα εγγύησης, Οδηγίες χρήσης, Προσαρμογέας βύσματος Unimatch, Καλώδιο ακουστικών (3 m), Καλώδιο ακουστικών εξισορροπημένης σύνδεσης (2 m)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών