Κανονική

MDR-ZX110

Ενδεικτικά από

21,17 €

Android

MDR-ZX110AP

Ενδεικτικά από

26,22 €

Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες
Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες
Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες
Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες
Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες
Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες
Ακουστικά ZX110: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Οι δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου προσφέρουν ακριβή ήχο

Χάρη στις ελαφριές, δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 30 mm, τα ακουστικά σας ανταποκρίνονται με δυναμικότητα και ρυθμό ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Διαθέτουν διάφραγμα υψηλής ευαισθησίας, για να μπορείτε να αυξάνετε την ένταση στα ακουστικά σας - χωρίς να χρειάζεται ενισχυτής - και να απολαμβάνετε εξίσου καθαρό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Χάρη στις περιστρεφόμενες κάψες, μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα τα ακουστικά όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, αλλά και να τα μεταφέρετε άνετα όταν μετακινείστε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, έτσι ώστε τα ακουστικά να τοποθετούνται σε βαλίτσα ή τσάντα χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.    

Ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο στο καλώδιο των ακουστικών, μπορείτε να απαντάτε hands-free στις κλήσεις που δέχεστε σε επιλεγμένα smartphone, ενώ ακούτε μουσική. Σταματάτε τη μουσική για να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή το αντίστροφο χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά.* *Μόνο στο μοντέλο MDR-ZX110AP

Επενδεδυμένα καλύμματα ακουστικών για απόλυτη άνεση

Ακούστε με απόλυτη άνεση. Τα ακουστικά διαθέτουν ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλιού και κάψες με μαλακή επένδυση που καλύπτουν όλο το αυτί. Έτσι, έχετε την άνεση που χρειάζεστε για να ακούτε τα αγαπημένα σας άλμπουμ με τις ώρες.

Κλειστός σχεδιασμός που "αγκαλιάζει" το αυτί απομονώνοντας τον ήχο

Ο κλειστός σχεδιασμός "αγκαλιάζει" το αυτί, απομονώνοντας τη μουσική και φιλτράροντας τους ενοχλητικούς θορύβους. Ο ήχος επιστρέφει στα αυτιά σας για να ακούτε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα νιώθετε τον κάθε χτύπο της μουσικής σας, καθώς ο κλειστός σχεδιασμός μεγιστοποιεί τα μπάσα. 

Μεγάλο εύρος συχνοτήτων για πεντακάθαρα πρίμα και μπάσα 

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων (από 12 Hz έως 22 kHz) αποδίδει βαθιά μπάσα, πλούσιες μεσαίες και καθαρές υψηλές συχνότητες. Συντονιστείτε με τη μουσική σας και ακούστε τη λεπτομέρεια σε κάθε κομμάτι. 

Προδιαγραφές

Ακούστε μουσική με ισορροπημένο ήχο, κατά τις μετακινήσεις σας, με τα ακουστικά MDR-ZX110 που διαθέτουν ισχυρές μονάδες οδήγησης 30 mm. Και απολαύστε επιπλέον άνεση με τα καλύμματα ακουστικών, όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Τα ακουστικά MDR-ZX110AP βελτιώνουν τη λειτουργικότητα των smartphone με λειτουργικό Android.
  • Μονάδες οδήγησης 30 mm (τύπου θόλου) για ισορροπημένο ήχο

  • Οι μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής ισχύος προσφέρουν δυνατό ήχο

  • Εύρος συχνοτήτων 12 Hz–22 kHz

  • Κάψες με επένδυση για άνετη ακρόαση

  • Διατίθεται σε πολλά χρώματα για να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ σας

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών