Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX220BT: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX220BT: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX220BT: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX220BT: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω Bluetooth®. Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth® με το smartphone ή το tablet σας και ακούστε μουσική ή χειριστείτε λίστες αναπαραγωγής και την ένταση ήχου.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλώς ακουμπήστε μια συσκευή με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα και άψογα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω Bluetooth®. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σύνδεση Bluetooth® από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής.

Ακούστε τα πάντα με οδηγούς 30mm

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με περισσότερη λεπτομέρεια, χάρη στους οδηγούς 30mm τύπου θόλου που παρέχουν δυναμικό ήχο μέσα από μια μικρή κι ελαφριά μονάδα.

Ακρόαση μεγαλύτερης διάρκειας, με 8 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής

Ακούστε μουσική όλη την ημέρα. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει αυτονομία περίπου οκτώ ωρών (ανάλογα με τις ρυθμίσεις της μουσικής σας) και μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω Micro USB. 

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Δεχτείτε κλήσεις και ενεργοποιήστε φωνητικές εντολές, ακόμα και με το τηλέφωνό σας στην τσάντα ή την τσέπη σας. Επίσης, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας, θα μπορείτε να κάνετε και να δέχεστε κλήσεις από το smartphone σας με ευκολία.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Χάρη στο σχεδιασμό περιστροφικής αναδίπλωσης, μπορείτε να τα αποθηκεύετε εύκολα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή όταν ταξιδεύετε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.

Προδιαγραφές

  • Απλοποιημένη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Μονάδα οδήγησης 30mm

  • Έως και 8 ώρες χρόνος αναπαραγωγής

  • Επαναφορτιζόμενα μέσω USB, περιλαμβάνεται καλώδιο

Απόκριση συχνότητας
20 Hz-20.000 Hz
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών