Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX330BT: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX330BT: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά MDR-ZX330BT: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω Bluetooth®. Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth® με το smartphone ή το tablet σας και ακούστε μουσική ή χειριστείτε λίστες αναπαραγωγής και την ένταση ήχου.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλώς ακουμπήστε μια συσκευή με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα και άψογα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω Bluetooth®. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σύνδεση Bluetooth® από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής.

Ακούστε τα πάντα με οδηγούς 30mm

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με περισσότερη λεπτομέρεια, χάρη στους οδηγούς 30mm τύπου θόλου που παρέχουν δυναμικό ήχο μέσα από μια μικρή κι ελαφριά μονάδα.

Ακρόαση μεγαλύτερης διάρκειας με 30 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής

Ακούστε μουσική όλη την ημέρα. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει αυτονομία περίπου τριάντα ωρών (ανάλογα με τις ρυθμίσεις της μουσικής σας) και μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω USB. 

Γρήγορη φόρτιση μέσω USB

Γιατί να περιμένετε για να ακούσετε τη μουσική σας; Συνδέστε τα ακουστικά σας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB και απολαύστε έως και δέκα ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο ώρα φόρτισης. Τα ακουστικά MDR-ZX330BT φορτίζονται πλήρως περίπου σε τέσσερις ώρες, ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Χάρη στο σχεδιασμό περιστροφικής αναδίπλωσης, μπορείτε να τα αποθηκεύετε εύκολα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή όταν ταξιδεύετε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.

Προδιαγραφές

Χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανείς με τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth® MDR-ZX330BT. Συνδεθείτε σε ένα επιλεγμένο smartphone για ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC, και κινηθείτε ελεύθερα και εύκολα, όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς μπερδεμένα καλώδια. Τα μαλακά, επενδεδυμένα καλύμματα ακουστικών απορροφούν την πίεση και προσφέρουν άνετη ακρόαση μεγαλύτερης διάρκειας.
  • Απλοποιημένη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Μονάδα οδήγησης 30mm

  • Διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες

  • Επαναφορτιζόμενα μέσω USB, περιλαμβάνεται καλώδιο

Μονάδα οδηγού
30 mm, τύπου θόλου
Απόκριση συχνότητας
20 Hz-20.000 Hz
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών