ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ MDR-ZX770BN

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

MDR-ZX770BN

Ενδεικτικά από

191,55 €

Μέγεθος και βάρος

Βάρος
245 g (χωρίς καλώδιο)

Γενικά χαρακτηριστικά

Κλειστού τύπου
Κλειστά δυναμικά ακουστικά
Μονάδα οδηγού
40 mm, δυναμικά – Τύπου θόλου
Μαγνήτης
Νεοδύμιο
Σύνθετη αντίσταση (Ohm)
23 ohm (ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ) (με καλώδιο), 50 ohm (ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) (με καλώδιο)
Απόκριση συχνότητας
8 Hz-22000 Hz (με καλώδιο), 8–22.000 Hz
Ευαισθησία (dB/mW)
98 dB/mW, ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 100 dB/mW (με καλώδιο), ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 98 dB/mW (με καλώδιο),
Έλεγχος έντασης ήχου
Ναι
Μήκος καλωδίου
1,2 m
Βύσμα
Επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα mini, σχήματος L
Χρόνος χρήσης
Έως 13 ώρες (BT ΕΝΕΡΓΟ/NC ΕΝΕΡΓΟ)
Χρόνος φόρτισης
Περίπου 2,5 ώρες (πλήρης φόρτιση)
Τρόπος τοποθέτησης
Κιτ Στερέωσης Στο Κεφάλι, Πάνω από τα αυτιά

Στο κουτί

Αξεσουάρ
DC3.7V: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου

Μικρόφωνο

Μονάδα μικροφώνου
Πυκνωτικό μικρόφωνο ηλεκτρίτη
Κατεύθυνση ενσωματωμένου μικροφώνου
Μη κατευθυντικό

Επιλογές χρωμάτων

blueblack

Χαρακτηριστικά

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω Bluetooth®. Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth® με το smartphone ή το tablet σας και ακούστε μουσική ή χειριστείτε λίστες αναπαραγωγής και την ένταση ήχου.

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου για λιγότερους περισπασμούς

Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου μειώνει τους διάφορους θορύβους του περιβάλλοντος όταν ακούτε μουσική. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο των ακουστικών συνεργάζεται με το σύστημα ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου για την απομόνωση των ανεπιθύμητων ήχων. Τα ακουστικά επιλέγουν την ιδανική λειτουργία (για αεροπλάνο, τρένο ή γραφείο) βάσει έξυπνης ανάλυσης του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιήστε το διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εξουδετέρωση θορύβου. 

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Οι δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου προσφέρουν ακριβή ήχο

Χάρη στις ελαφριές, δυναμικές μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 40 mm, τα ακουστικά σας ανταποκρίνονται με δυναμικότητα και ρυθμό ακόμα και στα πιο απαιτητικά κομμάτια. Επιπλέον, το διάφραγμα υψηλής ευαισθησίας σάς επιτρέπει να δυναμώνετε την ένταση στα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε εξίσου καθαρό και ακριβή ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα.

Έλεγχος απόκρισης ρυθμού για ευκρινή μπάσα

Χάρη στον έλεγχο απόκρισης ρυθμού, τα ηχεία σας αποκρίνονται στα βαθιά μπάσα, για τέλεια απόδοση ειδικά στα είδη μουσικής που χαρακτηρίζονται από ήχους χαμηλών συχνοτήτων. Ένας αεραγωγός μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα στις χαμηλές συχνότητες βελτιστοποιώντας την απόδοση του διαφράγματος για πιο ακριβή αναπαραγωγή μπάσων.  

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Υψηλή ευαισθησία για δυνατό και καθαρό ήχο

Με υψηλή ευαισθησία 100 dB/mW όταν χρησιμοποιείται το καλώδιο ήχου (και 98 dB/mW όταν είναι ενεργοποιημένη η εξουδετέρωση θορύβου), αυτά τα ακουστικά μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ακουστικά σήματα με εξαιρετική απόδοση. Έτσι, προσφέρουν πιο δυνατό ήχο σε ολόκληρο το ηχητικό φάσμα (σε σχέση με άλλα ακουστικά μικρότερης ευαισθησίας), όταν ακούτε μουσική από την ίδια πηγή και με την ίδια ένταση ήχου.  

Απαντήστε σε κλήσεις hands-free με το ενσωματωμένο μικρόφωνο

Είτε χαλαρώνετε στο καθιστικό είτε τεμπελιάζετε στον κήπο, μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνο. Συζεύξτε το τηλέφωνο με τα ακουστικά μέσω Bluetooth® και χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μιλήσετε.

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Υποστήριξη δημοφιλών κωδικοποιήσεων AAC και aptX

Τα ακουστικά αυτά υποστηρίζουν δημοφιλείς κωδικοποιήσεις υψηλής ποιότητας, όπως AAC για χρήστες iPhone/iOS και aptX® για καθαρό ασύρματο ήχο χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα ήχου. Η κωδικοποίηση aptX® μειώνει το μέγεθος των αρχείων ήχου, ώστε να είναι δυνατή η ασύρματη αποστολή πεντακάθαρου ήχου μέσω Bluetooth®.

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Επενδεδυμένα καλύμματα ακουστικών για απόλυτη άνεση

Ακούστε με απόλυτη άνεση. Τα ακουστικά διαθέτουν κάψες με μαλακή επένδυση που καλύπτουν όλο το αυτί, ώστε να έχετε την άνεση που χρειάζεστε για να ακούτε τα αγαπημένα σας άλμπουμ για ώρες.

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου MDR-ZX770BN: εικόνα

Μηχανισμός αυξομείωσης μεγέθους από ανοξείδωτο χάλυβα για άνεση και αντοχή

Ακούστε μουσική με απόλυτη άνεση. Ο μηχανισμός αυξομείωσης μεγέθους από ανοξείδωτο χάλυβα του στηρίγματος κεφαλής σάς βοηθά να βρείτε την τέλεια εφαρμογή, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός κατά τη μεταφορά.    

Ακούστε μουσική με το παρεχόμενο καλώδιο ήχου

Θέλετε να ακούσετε μουσική χωρίς Bluetooth®; Συνδέστε απλώς το παρεχόμενο καλώδιο ήχου στα ακουστικά και, στη συνέχεια, σε μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για να απολαύσετε ήχο υψηλής ποιότητας. Το καλώδιο έχει μήκος 1,2 μέτρα και είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση.