Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ασύρματα ακουστικά CH500: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά CH500: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά CH500: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά CH500: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά CH500: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη μετάδοση με σύνδεση Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε ασύρματα τα ακουστικά με το smartphone ή το tablet σας και ακούστε μουσική ή χειριστείτε λίστες αναπαραγωγής και την ένταση ήχου.

Τεχνολογία NFC™ με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC™) μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλώς ακουμπήστε τη συσκευή σας με δυνατότητα NFC™ στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Δεν έχετε δυνατότητα NFC™; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σύνδεση Bluetooth® από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής.

Ακούστε μουσική όλη μέρα με ασύρματη μπαταρία διάρκειας έως 20 ώρες

Ακούστε μουσική όλη την ημέρα. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων-λιθίου προσφέρει αυτονομία έως και 20 ωρών ασύρματα και φορτίζεται εύκολα μέσω θύρας Micro USB.

Ακούστε τα πάντα με οδηγούς 30mm

Απολαύστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με περισσότερη λεπτομέρεια, χάρη στις μονάδες οδήγησης 30 mm τύπου θόλου που παρέχουν δυναμικό ήχο μέσα από μια μικρή κι ελαφριά μονάδα.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Ο περιστροφικός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φύλαξη όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για εντολές φωνητικής υποβοήθησης και κλήσεις hands-free

Μιλήστε στους φίλους σας και δώστε οδηγίες στη φωνητική υποβοήθηση χωρίς να βγάλετε το τηλέφωνο από την τσέπη ή την τσάντα σας. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αναπαραγωγής στα ακουστικά για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική υποβοήθηση στο Android ή στο iOS και να κάνετε εύκολες κλήσεις hands-free με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας.

Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει

Επιλέξτε και φορέστε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλογή μεταξύ μαύρου, γκρι ή μπλε.

Προδιαγραφές
Ασύρματα ακουστικά για ολοήμερη ακρόαση. Μεταδώστε χωρίς κόπο μέσω σύνδεσης BLUETOOTH®, χάρη στο NFC™ με ένα άγγιγμα, και εξασφαλίστε μέχρι και 20 ώρες αναπαραγωγής για συνεχή μουσική. Μια μονάδα οδήγησης 30 mm παρέχει βαθιά μπάσα και η συμβατότητα με smartphone διευκολύνει τη χρήση της φωνητικής υποβοήθησης και των κλήσεων hands-free.
  • Απλοποιημένη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC™ με ένα άγγιγμα

  • Μονάδα οδήγησης 30mm

  • Έως και 20 ώρες χρόνος αναπαραγωγής

  • Εύκολες κλήσεις hands-free και εντολές φωνητικής υποβοήθησης με μικρόφωνο

  • Περιστροφικός σχεδιασμός για εύκολο ταξίδι

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον