Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N

WH-CH700N

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N: εικόνα

bluegrayblack

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου CH700N: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου 

Απομονώστε τον ανεπιθύμητο θόρυβο με την ασύρματη εξουδετέρωση θορύβου.

AINC με ένα πάτημα για ακρόαση χωρίς θόρυβο

Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί εξουδετέρωσης θορύβου για να ενεργοποιήσετε την τεχνητή έξυπνη εξουδετέρωση θορύβου (AINC) και να προσαρμόσετε την εξουδετέρωση θορύβου στο περιβάλλον σας. Ο θόρυβος περιβάλλοντος αναλύεται και προσαρμόζεται για βέλτιστη απόδοση σε αεροπλάνα και άλλα θορυβώδη περιβάλλοντα. 

Ασύρματη μετάδοση μέσω σύνδεσης Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Συνδέστε το smartphone ή το tablet σας με αυτά τα ακουστικά Bluetooth®. Μπορείτε ακόμη να ξεκινήσετε τη μουσική σας, να παραλείψετε κομμάτια και να ελέγξετε την ένταση ήχου απευθείας στα ακουστικά, χωρίς να αγγίξετε τη συσκευή ή να τη βγάλετε από την τσέπη ή την τσάντα σας.

Τεχνολογία NFC™ με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC™) μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τις περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Απλώς ακουμπήστε τη συσκευή σας με δυνατότητα NFC™ στην ένδειξη N για να συνδέσετε γρήγορα τις συσκευές σας και να αρχίσετε να μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω σύνδεσης Bluetooth®. Δεν έχετε δυνατότητα NFC™; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη σύνδεση Bluetooth® από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής.

Περισσότερη ακρόαση, με διάρκεια μπαταρίας 35 ώρες και γρήγορη φόρτιση 

Αφήστε τη μουσική να παίζει όλη μέρα. Η ενσωματωμένη μπαταρία Li-ion προσφέρει αυτονομία έως και 35 ωρών (ανάλογα με τις ρυθμίσεις της μουσικής σας) και μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω USB. Η γρήγορη φόρτιση παρέχει 60 λεπτά αναπαραγωγής με 10 λεπτά φόρτισης.

Ακούστε τα πάντα με μονάδες οδήγησης 40 mm   

Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με περισσότερη λεπτομέρεια, χάρη στις μονάδες οδήγησης 40 mm τύπου θόλου που παρέχουν δυναμικό ήχο μέσα από μια μικρή και ελαφριά μονάδα.

Το DSEE αποκαθιστά τις λεπτομέρειες της ψηφιακής μουσικής

Ενισχύστε την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Όταν η αρχική πηγή της μουσικής συμπιέζεται, οι υψηλές συχνότητες που εμπλουτίζουν τα αγαπημένα σας τραγούδια χάνονται. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου (DSEE) τις αποκαθιστά πιστά, για να σας προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας, που πλησιάζει περισσότερο την πρωτότυπη εγγραφή.

Εφαρμογή Sony I Headphones Connect για Android

Συντονίστε τα ακουστικά στον τέλειο ήχο με τη δωρεάν εφαρμογή Sony | Headphone Connect για Android. Ρυθμίστε εύκολα τα επίπεδα ήχου και τις λειτουργίες ψηφιακών ηχητικών πεδίων με μια σειρά προκαθορισμένων και προσαρμόσιμων ρυθμίσεων ισοσταθμιστή από το smartphone. Η τεχνολογία Virtualphones Technology (VPT) προσομοιώνει τον ήχο εξωτερικού χώρου, κλαμπ, κλειστής αίθουσας ή συναυλίας.

Λήψη από το Google Play™

Εφαρμογή Sony I Headphones Connect για iOS

Συντονίστε τα ακουστικά στον τέλειο ήχο με τη δωρεάν εφαρμογή Sony | Headphone Connect για iOS. Ρυθμίστε εύκολα τα επίπεδα ήχου και τις λειτουργίες ψηφιακών ηχητικών πεδίων με μια σειρά προκαθορισμένων και προσαρμόσιμων ρυθμίσεων ισοσταθμιστή από το smartphone. Η τεχνολογία Virtualphones Technology (VPT) προσομοιώνει τον ήχο εξωτερικού χώρου, κλαμπ, κλειστής αίθουσας ή συναυλίας.

Λήψη από το App Store

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για εντολές φωνητικής υποβοήθησης και κλήσεις hands-free

Το WH-CH700N θα βελτιστοποιηθεί για το Google Assistant σε ενημερωμένη έκδοση. Κάντε ερωτήσεις ή πείτε του να κάνει κάποια ενέργεια. Είναι το προσωπικό σας Google, πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει. Μιλήστε στους φίλους σας χωρίς να βγάλετε το τηλέφωνο από την τσέπη ή την τσάντα σας. Μιλήστε hands-free με το ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας

Ενσύρματο για αδιάκοπη αναπαραγωγή μουσικής 

Όταν χρησιμοποιείτε το παρεχόμενο καλώδιο, απολαμβάνετε μέχρι και 50 ώρες ενσύρματης εξουδετέρωσης θορύβου.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης για ευκολία στα ταξίδια

Πάρτε αυτά τα ακουστικά όπου κι αν πάτε. Οι κάψες περιστρέφονται και γίνονται επίπεδες, για να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα τα ακουστικά στη βαλίτσα ή την τσάντα σας.

Προδιαγραφές
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για ακρόαση διαρκείας. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί NC για να ενεργοποιήσετε το AINC και να προσαρμόσετε την εξουδετέρωση θορύβου στο περιβάλλον σας, συν 50 ώρες εξουδετέρωσης θορύβου με ενσύρματη ακρόαση.
  • Η εξουδετέρωση θορύβου προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας με το AINC με ένα πάτημα

  • Ασύρματη ροή BLUETOOTH® μέσω NFC™ με ένα άγγιγμα

  • Ακρόαση διαρκείας με μπαταρία έως 35 ώρες και γρήγορη φόρτιση

  • Ακούστε περισσότερες λεπτομέρειες με τη μονάδα οδήγησης 40 mm

  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free και χρήση με τη φωνητική υποβοήθηση

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον