ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-CH710N

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

Ενδεικτικά από

150,00 €

WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Tέλειος ήχος χωρίς παρεμβολές

Τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-CH710N προσφέρουν δυνατή ακρόαση χωρίς περισπασμούς, όπου κι αν βρίσκεστε. Με την εξουδετέρωση θορύβου μέσω της τεχνολογίας Dual Noise Sensor, καθώς και με τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο σε ό,τι ακούτε. Χάρη στις 35 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής, μπορείτε να ακούτε μουσική όλη την ημέρα.

το χρώμα
Ακουστικά που σας απομονώνουν από το θόρυβο

Είτε βρίσκεστε σε πολύωρη πτήση είτε στον δρόμο για τη δουλειά, η αυτόματη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου τεχνητής νοημοσύνης (AINC) αναλύει διαρκώς τα στοιχεία των ήχων του περιβάλλοντος και επιλέγει αυτόματα το πιο αποτελεσματικό φίλτρο εξουδετέρωσης θορύβου για το περιβάλλον σας.

Ελέγξτε ό,τι ακούτε με την τεχνολογία Dual Noise Sensor

Χάρη στα διπλά μικρόφωνα με εμπρόσθια και οπίσθια τροφοδότηση, τα ακουστικά WH-CH710N εντοπίζουν περισσότερους ήχους περιβάλλοντος από ποτέ. Έτσι, είτε προσπαθείτε να αποκλείσετε τον θόρυβο κίνησης ή τις ομιλίες στο γραφείο, μπορείτε να απολαύσετε ό,τι ακούτε χωρίς περισπασμούς.

nc
Προσαρμόστε τον ήχο σας

Χάρη στη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας ακρόασης. Ενεργοποιήστε τη και θα μπορείτε να ακούτε μουσική, ενώ εξακολουθείτε να ακούτε απαραίτητους ήχους, όπως τον θόρυβο κίνησης και τις ανακοινώσεις στα μέσα μεταφοράς.

Εικονίδιο φόρτισης
Ακρόαση όλη την ημέρα με γρήγορη φόρτιση

Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου μπορείτε να ακούτε έως 35 ώρες ήχου με μία μόνο φόρτιση. Με τη γρήγορη φόρτιση, έχετε 60 λεπτά επιπλέον αναπαραγωγής με μόνο 10 λεπτά φόρτισης.

Ακούστε με άνεση
Μη χάσετε ούτε νότα με μονάδες οδήγησης 30 mm

Οι νέες μονάδες οδήγησης 30 mm προσφέρουν πεντακάθαρο ήχο ακόμη και με ελαφριά και άνετα ακουστικά, ιδανικές για αναπαραγωγή ενός εύρους συχνοτήτων από χαμηλές ως ψηλές νότες.

ακουστικά στο τραπέζι
Hands-free βοήθεια από τον "βοηθό" σας

Με το πάτημα ενός κουμπιού, συνδέεστε στη φωνητική υποβοήθηση του smartphone για πλοήγηση, μουσική και επικοινωνία με τις επαφές σας..

Κλήσεις hands-free
Κλήσεις hands-free με πιο καθαρό ήχο

Επικοινωνήστε ελεύθερα, με εύκολες κλήσεις hands-free. Αφήστε το τηλέφωνό σας στην άκρη και απλώς μιλήστε. Τα WH-CH710N σας παρέχουν υψηλής ποιότητας επικοινωνία με τον συνομιλητή σας.

Εικονίδιο NFC
Ακρόαση μουσικής στη στιγμή με ένα άγγιγμα με NFC™

Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC™) σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη ροή της μουσικής σας με ένα μόνο άγγιγμα. Απλώς ακουμπήστε την επιλεγμένη σας συσκευή με NFC™ στην ένδειξη "N" για γρήγορη και εύκολη σύνδεση.

Bluetooth®
Ποιοτικό streaming με Bluetooth®

Δεν υπάρχει NFC™; Κανένα πρόβλημα. Συνδέστε τη συσκευή σας χειροκίνητα, ενεργοποιώντας το Bluetooth® στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ακούστε περισσότερο τη μουσική σας και λιγότερο τον θόρυβο του περιβάλλοντος, με τα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-CH710N, και με τη δυνατότητα εξουδετέρωσης θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη (AINC), μέσω της τεχνολογίας Dual Noise Sensor.
  • Η εξουδετέρωση θορύβου προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας, με την τεχνολογία Dual Noise Sensor

  • Ακούστε περισσότερες λεπτομέρειες με τις μονάδες οδήγησης 30 mm

  • Ακρόαση με μπαταρία μεγάλης διάρκειας έως 35 ώρες και γρήγορη φόρτιση

  • Ασύρματο streaming μέσω Bluetooth® και NFC™ με ένα άγγιγμα

  • Συμβατό με smartphone για κλήσεις hands-free και λειτουργία Voice Assistant

Είσοδοι
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
Απόκριση συχνότητας
7 Hz - 20.000 Hz (JEITA)
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
20 Hz - 20.000 Hz (ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ) (Με καλώδιο)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών