Ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 Mini

Χρώμα σε μίνι σχεδίαση

Βρείτε το δικό σας στυλ και ήχο με τα ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 Mini. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης παρέχει μοναδικό ήχο και το LDAC βελτιωμένη ροή Bluetooth®. Ακόμη, χάρη στη μικρή αναδιπλούμενη σχεδίαση, τα έχετε παντού μαζί σας.

Χρώματα h.ear
Hear Your Colors

Βάλτε αρμονία στη ζωή σας με χρώματα από τη σειρά h.ear. Διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές αποχρώσεις, που εναρμονίζονται απόλυτα με το στυλ και τον κόσμο σας.

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear βγαίνει στα κατάλληλα χρώματα για το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Κοιτάξτε λίγο καλύτερα

Δείτε τη σειρά h.ear από κάθε γωνία και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Ταιριάζουν σε εσάς και στην καθημερινότητά σας

Το ελαφρύ στήριγμα κεφαλής προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού σας και το χτένισμά σας, φροντίζοντας να έχετε άψογη εμφάνιση. Και όταν δεν φοράτε τα ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 Mini, διπλώνουν εύκολα για εύκολη μεταφορά.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική για περισσότερη ώρα
Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται, για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη. 

LDAC
Καλύτερος ήχος BLUETOOTH®

Το LDAC μεταδίδει περισσότερα δεδομένα σε σύγκριση με τις συμβατικές ασύρματες συνδέσεις Blutetooth®, για εξαιρετική ποιότητα ήχου που αγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

DSEE HX
Επαναφέρετε τη λεπτομέρεια στη μουσική σας

Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο. 

Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας 

Χάρη στη δωρεάν εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου από το smartphone σας. Προσαρμόστε τον ισοσταθμιστή, ανεβάστε την ένταση των μπάσων και επιλέξτε προεπιλογές ρυθμίσεων ήχου, για να ακούτε τη μουσική σας όπως εσείς θέλετε.

Διάρκεια μπαταρίας
Μπαταρία ολόκληρη την ημέρα

Με έως και 24 ώρες μπαταρίας ανάμεσα στις φορτίσεις, μπορείτε να ακούτε ολόκληρη την ημέρα. Επιπλέον, φορτίζεται γρήγορα —με μόλις 10 λεπτά φόρτισης έχετε αρκετή ισχύ για 90 λεπτά αναπαραγωγής.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Βρείτε το δικό σας στυλ και ήχο με τα ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 Mini. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης παρέχει μοναδικό ήχο και το LDAC βελτιωμένη ροή Bluetooth®. Ακόμη, χάρη στη μικρή αναδιπλούμενη σχεδίαση, τα έχετε παντού μαζί σας.
  • Συμβατότητα με ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Η τεχνολογία DSEE HX™ αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σχεδόν αγγίζοντας την ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης.

  • Μικρού μεγέθους και σχεδιασμένα να διπλώνουν για εύκολη χρήση και μεταφορά

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® με το NFC™ με ένα άγγιγμα

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Μονάδα οδηγού
40 mm, τύπου θόλου (Ηχητικό πηνίο CCAW)
S-Master HX
Όχι
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Micro USB, στερεοφωνική υποδοχή mini
Απόκριση συχνότητας
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς:, Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,2 m), Καλώδιο USB: Καλώδιο micro USB (περίπου 50 cm)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών