Ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 NC

Τα χρώματα, ο ήχος, ο κόσμος σας

Προσθέστε αρμονία στη ζωή σας με τα μοναδικά χρώματα των ασύρματων ακουστικών h.ear on 2 NC. Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου σάς επιτρέπει να επιλέγετε τι θα ακούτε για ακρόαση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 2 WH-H900N

WH-H900N
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 2 WH-H900N: εικόνα

goldgreenblack

Ενδεικτικά από

319,30 €

Σειρά h.ear
Hear Your Colors

Βάλτε αρμονία στη ζωή σας με χρώματα από τη σειρά h.ear. Διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές αποχρώσεις, που εναρμονίζονται απόλυτα με το στυλ και τον κόσμο σας.

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear βγαίνει στα κατάλληλα χρώματα για το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Κοιτάξτε λίγο καλύτερα

Δείτε τη σειρά h.ear από κάθε γωνία και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Άνετο και φορητό

Ελαφριά και εργονομικά, τα ακουστικά διπλώνουν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Και όταν τα φοράτε, η μαλακή επένδυση των ακουστικών προσφέρει άνεση ολόκληρη την ημέρα, για να ταιριάζουν απόλυτα με την καθημερινότητά σας.

Μικρή και άνετη σχεδίαση
Η μουσική σας στα καλύτερά της
Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται, για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη. 

LDAC
Καλύτερος ήχος BLUETOOTH®

Το LDAC™ μεταδίδει περισσότερα δεδομένα σε σύγκριση με τις συμβατικές ασύρματες συνδέσεις Blutetooth®, για εξαιρετική ποιότητα ήχου που αγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

DSEE HX
Επαναφέρετε τη λεπτομέρεια στη μουσική σας

Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο. 

Επιλέξτε τι θα ακούσετε

Με την εξουδετέρωση θορύβου, τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος και γρήγορη εστίαση προσοχής έχετε απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας ακρόασης. 

Η εξουδετέρωση θορύβου απομονώνει τον έξω κόσμο

Θέλετε να μείνετε μόνοι με τη μουσική σας; Απλώς θέστε σε λειτουργία την εξουδετέρωση θορύβου και τα ακουστικά θα ενεργοποιήσουν τη σίγαση των ήχων περιβάλλοντος.

Η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς κρατάει σε εγρήγορση

Κάποιες φορές δεν θέλετε να απομονωθείτε εντελώς. Η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος επιτρέπει την είσοδο απαραίτητων ήχων, όπως η κίνηση στο δρόμο, ενώ συνεχίζετε να ακούτε τη μουσική σας.

Η γρήγορη εστίαση προσοχής επιτρέπει τη συνομιλία

Θέλετε να μιλήσετε στα γρήγορα; Κρατήστε το χέρι σας πάνω από τον αισθητήρα αφής και η μουσική χαμηλώνει ενώ ο ήχος από το περιβάλλον σας γίνεται πιο δυνατός.

Εύκολη προσαρμογή και έλεγχος

Χάρη στα στοιχεία ελέγχου αφής και στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, τα ακουστικά βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μαζί σας.

Εφαρμογή Sony | Headphones Connect
Ρυθμίσεις ακριβείας από το τηλέφωνό σας

Χάρη στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή, να ρυθμίσετε προεπιλογές ήχου Surround και άλλα.

Στοιχεία ελέγχου αφής
Παραλείψτε κομμάτια με ένα άγγιγμα

Απαντήστε σε τηλεφωνικές κλήσεις, ελέγξτε τη μουσική και ενεργοποιήστε το Google Assistant ή το Siri, με απλά στοιχεία ελέγχου αφής.

Πιο έξυπνη χρήση με τη Φωνητική υποβοήθηση (Voice Assistant)

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας στον βοηθό σας. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνία με φίλους και ειδήσεις, ακούστε μουσική και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Google Assistant στα WH-H900N
Μπαταρία ολόκληρη την ημέρα
Μπαταρία ολόκληρη την ημέρα

Με έως και 28 ώρες διάρκεια μπαταρίας, μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής ολόκληρη την ημέρα. Επιπλέον, η φόρτιση γίνεται γρήγορα: 10 λεπτά φόρτισης σάς προσφέρουν αρκετή ισχύ για 65 λεπτά αναπαραγωγής.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε περισσότερη μουσική, μεγαλύτερη άνεση και χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στον κόσμο σας. Τα ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 NC διαθέτουν ήχο υψηλής ανάλυσης, για επαγγελματική ποιότητα, και βελτιωμένη μετάδοση ροής μέσω BLUETOOTH® με την τεχνολογία LDAC™. Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου μπλοκάρει τον εξωτερικό κόσμο ή επιτρέπει μόνο τους ήχους που εσείς θέλετε να ακούσετε.
  • Συμβατότητα με ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Η τεχνολογία DSEE HX™ αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σχεδόν αγγίζοντας την ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τι ακούτε

  • Εύκολη λειτουργία με πίνακα χειρισμού αισθητήρα αφής

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Μονάδα οδηγού
40 mm, τύπου θόλου (Ηχητικό πηνίο CCAW)
S-Master HX
Όχι
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Micro USB, στερεοφωνική υποδοχή mini
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς:, Καλώδιο ακουστικών (περίπου 1,2 m), Καλώδιο USB: Καλώδιο micro USB (περίπου 50 cm)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών