Ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 NC

Τα χρώματα, ο ήχος, ο κόσμος σας

Προσθέστε αρμονία στη ζωή σας με τα μοναδικά χρώματα των ασύρματων ακουστικών h.ear on 2 NC. Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου σάς επιτρέπει να επιλέγετε τι θα ακούτε για ακρόαση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 2 WH-H900N

WH-H900N

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 2 WH-H900N: εικόνα

redgoldgreenblueblack

Ενδεικτικά από

319,30 €

Σειρά h.ear

Hear Your Colors

Βάλτε αρμονία στη ζωή σας με χρώματα από τη σειρά h.ear. Διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές αποχρώσεις, που εναρμονίζονται απόλυτα με το στυλ και τον κόσμο σας.

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear βγαίνει στα κατάλληλα χρώματα για το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα

  • Horizon Green
  • Twilight Red
  • Grayish Black 
  • Pale Gold
  • Moonlit Blue

Κοιτάξτε λίγο καλύτερα

Δείτε τη σειρά h.ear από κάθε γωνία και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Άνετο και φορητό

Ελαφριά και εργονομικά, τα ακουστικά διπλώνουν όταν δεν χρησιμοποιούνται. Και όταν τα φοράτε, η μαλακή επένδυση των ακουστικών προσφέρει άνεση ολόκληρη την ημέρα, για να ταιριάζουν απόλυτα με την καθημερινότητά σας.

Η μουσική σας στα καλύτερά της

Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται, για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη. 

LDAC

Καλύτερος ήχος BLUETOOTH®

Το LDAC™ μεταδίδει περισσότερα δεδομένα σε σύγκριση με τις συμβατικές ασύρματες συνδέσεις Blutetooth®, για εξαιρετική ποιότητα ήχου που αγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

DSEE HX

Επαναφέρετε τη λεπτομέρεια στη μουσική σας

Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο. 

Επιλέξτε τι θα ακούσετε

Με την εξουδετέρωση θορύβου, τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος και γρήγορη εστίαση προσοχής έχετε απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας ακρόασης. 

Εύκολη προσαρμογή και έλεγχος

Χάρη στα στοιχεία ελέγχου αφής και στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, τα ακουστικά βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μαζί σας.

Sony | Εφαρμογή σύνδεσης ακουστικών

Ρυθμίσεις ακριβείας από το τηλέφωνό σας

Χάρη στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή, να ρυθμίσετε προεπιλογές ήχου Surround και άλλα.

Στοιχεία ελέγχου αφής

Παραλείψτε κομμάτια με ένα άγγιγμα

Απαντήστε σε τηλεφωνικές κλήσεις, ελέγξτε τη μουσική και ενεργοποιήστε το Google Assistant ή το Siri, με απλά στοιχεία ελέγχου αφής.

Τα ακουστικά γίνονται πιο έξυπνα με το Google Assistant

Τα ακουστικά h.ear on 2 Wireless NC θα βελτιστοποιηθούν για το Google Assistant σε ενημερωμένη έκδοση. Κάντε ερωτήσεις ή πείτε του να κάνει κάποια ενέργεια. Είναι το προσωπικό σας Google, πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Google Assistant στα WH-H900N
Μπαταρία ολόκληρη την ημέρα

Μπαταρία ολόκληρη την ημέρα

Με έως και 28 ώρες διάρκεια μπαταρίας, μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής ολόκληρη την ημέρα. Επιπλέον, η φόρτιση γίνεται γρήγορα: 10 λεπτά φόρτισης σάς προσφέρουν αρκετή ισχύ για 65 λεπτά αναπαραγωγής.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Απολαύστε περισσότερη μουσική, μεγαλύτερη άνεση και χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στον κόσμο σας. Τα ασύρματα ακουστικά h.ear on 2 NC διαθέτουν ήχο υψηλής ανάλυσης, για επαγγελματική ποιότητα, και βελτιωμένη μετάδοση ροής μέσω BLUETOOTH® με την τεχνολογία LDAC™. Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου μπλοκάρει τον εξωτερικό κόσμο ή επιτρέπει μόνο τους ήχους που εσείς θέλετε να ακούσετε.
  • Συμβατότητα με ήχο υψηλής ανάλυσης

  • Η τεχνολογία DSEE HX™ αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σχεδόν αγγίζοντας την ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τι ακούτε

  • Εύκολη λειτουργία με πίνακα χειρισμού αισθητήρα αφής

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Μονάδα οδηγού
40 mm, τύπου θόλου (Ηχητικό πηνίο CCAW)
S-Master HX
Όχι
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Micro USB, στερεοφωνική υποδοχή mini
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς:, Καλώδιο σύνδεσης, Καλώδιο USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον