ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N

WH-H910N

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: εικόνα

redorangegreenblueblack

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Με σχεδίαση δύο αποχρώσεων, για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας

Η νέα σειρά h.ear κυκλοφορεί σε πέντε σχέδια με συνδυασμό δύο χρωμάτων, για να ταιριάζουν ιδανικά με το προσωπικό σας στυλ. Χάρη στα διαφορετικά χρώματα των ακουστικών και των καλυμμάτων, μπορείτε πραγματικά να βρείτε το δικό σας μοναδικό στιλ. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα και τα αξεσουάρ σας, για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Λεπτά και κομψά για απόλυτη άνεση

Με εξαιρετικά λεπτά καλύμματα και στήριγμα κεφαλής από σιλικόνη που εφαρμόζει καλύτερα γύρω από το κεφάλι, αυτά τα ακουστικά παραμένουν άνετα ολόκληρη την ημέρα. Ελαφριά και μικρά, διπλώνουν όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, για εύκολη αποθήκευση σε θήκη ή τσάντα.  

Τεχνολογία με διπλούς αισθητήρες θορύβου

Τα δυο μικρόφωνα εξουδετέρωσης θορύβου στην επιφάνεια των ακουστικών, ένα προσωτροφοδότησης και ένα ανατροφοδότησης, εντοπίζουν περισσότερους ήχους από το περιβάλλον σας, είτε πρόκειται για θόρυβο πτήσης ή αυτοκινητόδρομου είτε για συνομιλίες σε εργασιακό χώρο.

Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Η εφαρμογή Sony | Headphones Connect διαθέτει Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, που εντοπίζει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, π.χ. αν ταξιδεύετε, περπατάτε ή περιμένετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η γρήγορη εστίαση προσοχής επιτρέπει τη συνομιλία

Θέλετε να μιλήσετε στα γρήγορα; Κρατήστε το χέρι σας πάνω από τον αισθητήρα αφής και η μουσική χαμηλώνει ενώ ο ήχος από το περιβάλλον σας γίνεται πιο δυνατός.

Μονάδα οδήγησης 25 mm

Μικρές αλλά ισχυρές μονάδες οδήγησης 25 mm με εξαιρετικά ανθεκτικούς θόλους αλουμινίου και διαφράγματα με μαλακά άκρα ουρεθάνης, που επιτυγχάνουν την ίδια πίεση ήχου με τις συμβατικές μονάδες των 40 mm. Ιδανικές για αναπαραγωγή του πλήρους εύρους συχνοτήτων, από τα χαμηλά μπάσα μέχρι και τα ψηλά φωνητικά.

Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται, για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη. 

Καλύτερος ήχος BLUETOOTH® 

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ασύρματο ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, που προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήχο της αποκλειστικής ενσύρματης σύνδεσης.

Αναβαθμίστε την ψηφιακή μουσική με τεχνολογία DSEE HX

Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX™) αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο. 

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας 35 ωρών, θα έχετε αρκετή ισχύ ακόμα και για ταξίδια μεγάλης διάρκειας. Και, εάν χρειαστεί να τα φορτίσετε βιαστικά, μπορείτε να έχετε μπαταρία διάρκειας 2,5 ωρών με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, με το προαιρετικό τροφοδοτικό AC ή έναν καλής ποιότητας προσαρμογέα USB.

Απλώς ζητήστε το με τη φωνητική υποβοήθηση

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας στον βοηθό σας. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Παραλείψτε κομμάτια με ένα άγγιγμα

Απαντήστε σε τηλεφωνικές κλήσεις, ελέγξτε τη μουσική και ενεργοποιήστε το Google Assistant ή το Siri, με απλά στοιχεία ελέγχου αφής.

Ρυθμίσεις ακριβείας από το τηλέφωνό σας

Χάρη στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή, να ρυθμίσετε προεπιλογές ήχου Surround και άλλα.

Προδιαγραφές
Δώστε χρώμα στις ημέρες σας με όμορφη μουσική. Τα ασύρματα, κλασικά ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 κυκλοφορούν σε διαφορετικά σχέδια δύο αποχρώσεων, για να ταιριάξουν απόλυτα στο στιλ σας. Απολαύστε περισσότερη μουσική και άνεση με ήχο υψηλής ποιότητας, για ψυχαγωγία επαγγελματικού επιπέδου, ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου με τεχνολογία διπλών αισθητήρων θορύβου, έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου για έξυπνη ακρόαση, και πιο λεπτή, πιο κομψή σχεδίαση.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τι ακούτε

  • Ασύρματος ήχος υψηλής ποιότητας, με BLUETOOTH® και τεχνολογία LDAC™

  • Λεπτά, ελαφριά και άνετα, για ακρόαση ολόκληρη την ημέρα

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Μονάδα οδηγού
25 mm (τύπος θόλου)
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
Απόκριση συχνότητας
5 Hz-40.000 Hz (JEITA)
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
5 Hz-40.000 Hz
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον