WH-H910N

Περισσότερο χρώμα, λιγότερος θόρυβος.

Εκφραστείτε με μια ποικιλία επιλογών από συνδυασμούς δύο χρωμάτων και αφεθείτε στη μουσική σας, με ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και εξαιρετικό ήχο. 

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N

WH-H910N
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 WH-H910N: εικόνα

redorangegreenblueblack

Ενδεικτικά από

310,00 €

Ακούστε τα χρώματά σας

Η νέα σειρά h.ear range συνδυάζει διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας απροσδόκητους συνδυασμούς, όπου κάθε στοιχείο ξεχωρίζει αλλά και συμπληρώνει τα υπόλοιπα. Από την ξεχωριστή σχεδίαση μέχρι τον ήχο και τη λειτουργικότητα, δείτε τι έχει να προσφέρει η σειρά h.ear.

Μπροστινή λήψη των ακουστικών WH-H910N
Χρώματα και σχεδίαση
Φωτογραφία lifestyle γυναίκας που χρησιμοποιεί laptop και φοράει τα ακουστικά WH-H910N
Εξουδετέρωση θορύβου
Απεικόνιση ελέγχου προσαρμόσιμου ήχου
Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου
Εικόνα lifestyle ενός άνδρα που χρησιμοποιεί τη λειτουργία γρήγορης εστίασης προσοχής
Γρήγορη εστίαση προσοχής
Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης
Ποιότητα ήχου 
Εικονίδιο μπαταρίας 35 ωρών
Διάρκεια μπαταρίας 
Η μουσική στα καλύτερά της

Η νέα σειρά h.ear κυκλοφορεί σε πέντε σχέδια με συνδυασμό δύο χρωμάτων, για να ταιριάζουν ιδανικά με το προσωπικό σας στυλ. Χάρη στα διαφορετικά χρώματα των ακουστικών και των καλυμμάτων, μπορείτε πραγματικά να βρείτε το δικό σας μοναδικό στιλ. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα και τα αξεσουάρ σας, για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Λεπτά και κομψά για απόλυτη άνεση

Με λεπτό περίβλημα και στήριγμα κεφαλής από σιλικόνη που εφαρμόζει πιο σταθερά στο κεφάλι, για άνεση για ολόκληρη την ημέρα. Τα εργονομικά, μαλακά καλύμματα ακουστικών εφαρμόζουν σταθερά και με ασφάλεια.

Εύχρηστη, αναδιπλούμενη σχεδίαση

Ελαφριά και μικρά, τα ακουστικά διπλώνουν όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, για εύκολη αποθήκευση σε θήκη ή τσάντα.  

Εσείς και η μουσική σας

Τα δυο μικρόφωνα εξουδετέρωσης θορύβου στην επιφάνεια των ακουστικών, ένα προσωτροφοδότησης και ένα ανατροφοδότησης, εντοπίζουν περισσότερους ήχους, όπως θόρυβο πτήσης ή αυτοκινητόδρομου ή και συνομιλίες σε εργασιακό χώρο.

Ο έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις δραστηριότητές σας

Η εφαρμογή Sony | Headphones Connect διαθέτει Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου, που εντοπίζει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, π.χ. αν ταξιδεύετε, περπατάτε ή περιμένετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με την περίσταση. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Εικόνα ατόμου που ακούει μουσική ενώ ταξιδεύει
Ταξίδια

Ταξιδέψτε χωρίς διακοπές στον ήχο και αφεθείτε στη μουσική χωρίς καθόλου θόρυβο παρασκηνίου.

Εικόνα ατόμου που ακούει μουσική ενώ περπατάει
Στον δρόμο

Παραμείνετε σε επαφή με το περιβάλλον, είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο γραφείο, συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τη μουσική σας.

Εικόνα ατόμου που ακούει μουσική ενώ περιμένει
Αναμονή

Ακούστε σημαντικές ανακοινώσεις ενώ περιμένετε, μειώνοντας τον υπόλοιπο θόρυβο παρασκηνίου.

Η γρήγορη εστίαση προσοχής επιτρέπει τη συνομιλία

Θέλετε να μιλήσετε στα γρήγορα; Κρατήστε το χέρι σας πάνω από τον αισθητήρα αφής και η μουσική χαμηλώνει ενώ ο ήχος από το περιβάλλον σας γίνεται πιο δυνατός.

Απίστευτη ποιότητα ήχου

Μικρές αλλά ισχυρές μονάδες οδήγησης 25 mm με ανθεκτικούς θόλους αλουμινίου και διαφράγματα με μαλακά άκρα ουρεθάνης, που αποδίδουν ίδια πίεση ήχου με τις μονάδες των 40 mm. Ιδανικές για το πλήρες εύρος συχνοτήτων, από τις χαμηλές μέχρι τις υψηλές.

Λογότυπα Bluetooth® και LDAC
Καλύτερος ήχος BLUETOOTH® 

Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ασύρματο ήχο BLUETOOTH®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, που προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ήχο της αποκλειστικής ενσύρματης σύνδεσης.

Λογότυπο DSEE HX
Αποκατάσταση της λεπτομέρειας

Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX™) αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο.

Ολοήμερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση

Με μπαταρία 35 ωρών, θα έχετε ισχύ ακόμα και για μεγάλα ταξίδια. Και εάν χρειαστεί να το φορτίσετε βιαστικά, θα έχετε μπαταρία έως 2,5 ώρες με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, με το προαιρετικό τροφοδοτικό AC ή οποιονδήποτε φορτιστή USB καλής ποιότητας.

Εικονίδιο μπαταρίας 35 ωρών και εικονίδιο γρήγορης φόρτισης 10 λεπτών για 2,5 ώρες
Λογότυπα ενσωματωμένων Google Assistant και Alexa
Απλώς ζητήστε το με τη φωνητική υποβοήθηση

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας στον βοηθό σας. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνία με φίλους και ειδήσεις, ακούστε μουσική και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Λογότυπο Fast Pair

Τα WH-H910N υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Βρείτε εύκολα τα WH-H910N με έναν έντονο ήχο ή βλέποντας την τελευταία τοποθεσία τους με την εφαρμογή "Find My Device" της Google, από το smartphone σας.

Παραλείψτε κομμάτια με ένα άγγιγμα

Απαντήστε σε τηλεφωνικές κλήσεις, ελέγξτε τη μουσική και ενεργοποιήστε το Google™ App ή το Siri, με απλά στοιχεία ελέγχου αφής.

Λογότυπο Sony | Headphones Connect
Ρυθμίσεις ακριβείας από το τηλέφωνό σας

Χάρη στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή, να ρυθμίσετε προεπιλογές ήχου Surround και άλλα.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Με τα ακουστικά WH-H910N, απολαμβάνετε τη νέα εμπειρία μουσικής 360 Reality Audio, με την τεχνολογία χωρικού ήχου object-based της Sony. Ο ήχος έρχεται από κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας την αίσθηση ζωντανής συναυλίας ή στούντιο ηχογράφησης. 

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δώστε χρώμα στις ημέρες σας με όμορφη μουσική. Τα ασύρματα, κλασικά ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου h.ear on 3 κυκλοφορούν σε διαφορετικά σχέδια δύο αποχρώσεων, για να ταιριάξουν απόλυτα στο στιλ σας. Απολαύστε περισσότερη μουσική και άνεση με ήχο υψηλής ποιότητας, για ψυχαγωγία επαγγελματικού επιπέδου, ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου με τεχνολογία διπλών αισθητήρων θορύβου, έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου για έξυπνη ακρόαση, και πιο λεπτή, πιο κομψή σχεδίαση.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τι ακούτε

  • Ασύρματος ήχος υψηλής ποιότητας με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH® και LDAC™

  • Λεπτά, ελαφριά και άνετα, για ακρόαση ολόκληρη την ημέρα

  • Ρυθμίστε με ακρίβεια τον ήχο σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Μονάδα οδηγού
25 mm (τύπος θόλου)
DSEE HX
Ναι
Είσοδοι
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
Απόκριση συχνότητας
5 Hz-40.000 Hz (JEITA)
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz - 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Απόκριση συχνότητας (ενεργή λειτουργία) 
5 Hz-40.000 Hz
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Μήκος καλωδίου
Περ. 1,2 m
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον