ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700

WH-XB700

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: εικόνα

blueblack

Ενδεικτικά από

160,00 €

Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: φωτογραφίες
Ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

EXTRA BASS™ για βαθύ, δυνατό ήχο

Τα ακουστικά WH-XB700 ανήκουν στη σειρά EXTRA BASS™ της Sony. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνουν όλες τις χαμηλές συχνότητες για εξαιρετικά μπάσα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν καθαρά τα φωνητικά, απογειώνοντας κάθε κομμάτι με καθηλωτικό ήχο.

NFC και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς στα ακουστικά μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και ξεκινήστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για συνεχή ακρόαση

Μια φόρτιση περίπου 4 ωρών σάς προσφέρει ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα, με περίπου 30 ώρες αναπαραγωγής, για να μπορείτε να ακούτε αδιάκοπα τραγούδια και μίξεις μουσικής.

Γρήγορη φόρτιση ακόμα κι όταν ο χρόνος σάς πιέζει

Όταν η μπαταρία των ακουστικών αρχίζει να εξαντλείται, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών θα απολαύσετε 90 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής. Η ιδανική λύση σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα.

Κομψή σχεδίαση και άνετη εφαρμογή για παρατεταμένη χρήση

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ, τα ακουστικά WH-XB700 θα σας ταιριάξουν τέλεια, χάρη στην απλή, κομψή και προηγμένη σχεδίαση, με την έντονη χρωματιστή λεπτομέρεια στο περίβλημα του μπάσου. Οι μαλακές κάψες αυτιών προσφέρουν άνεση για παρατεταμένη χρήση, και η περιστρεφόμενη κατασκευή τα κάνει ιδανικά για ασταμάτητη ακρόαση της αγαπημένης μουσικής σας.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Μπορείτε να συνομιλείτε εύκολα, ακόμα κι όταν ακούτε μουσική. Απλώς πατήστε το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών, που είναι το μεσαίο από τα τρία κουμπιά των ακουστικών, και, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, θα μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις hands-free από επιλεγμένες συσκευές smartphone. Σταματάτε τη μουσική για να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή το αντίστροφο χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά.

Ο δικός σας ήχος

Ρυθμίστε τον ιδανικό ήχο για κάθε τραγούδι. Η πρωτοποριακή εφαρμογή Sony | Headphones Connect επιτρέπει την προσαρμογή των επιπέδων του μπάσου και παρέχει προκαθορισμένες ρυθμίσεις για στιλ ήχου κλαμπ, αίθουσας συναυλιών, γηπέδου ή εξωτερικού χώρου.

Πιο έξυπνη χρήση με τη Φωνητική υποβοήθηση

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας σας στη φωνητική υποβοήθηση του smartphone σας, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου των ακουστικών. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Προδιαγραφές
Αφεθείτε στο μπάσο. Τα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700 συνδυάζουν τον δυνατό ήχο EXTRA BASS™ με τα καθαρά φωνητικά, τη σύνδεση Bluetooth®, τη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, την κομψή σχεδίαση και την καθημερινή άνεση και λειτουργικότητα.
  • EXTRA BASS™ για βαθύ, δυνατό ήχο

  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα, με Bluetooth® και τεχνολογία NFC

  • Διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες και γρήγορη φόρτιση

  • Κομψή σχεδίαση και άνετη εφαρμογή για παρατεταμένη χρήση

  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Μονάδα οδηγού
30 mm (τύπου θόλου)
S-Master HX
Όχι
Απόκριση συχνότητας
5 Hz - 22.000 Hz (JEITA)
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον