WH-XB700

Η ζωή με EXTRA BASS™

Τα ακουστικά WH-XB700 EXTRA BASS™ συνδυάζουν τον εξαιρετικό ήχο μπάσων με απίστευτα καθαρά φωνητικά, απόλυτα ασύρματη ελευθερία και απαράμιλλη άνεση και ευκολία.

Λογότυπο EXTRA BASS
Εξαιρετικά μπάσα, για βαθύ, δυνατό ήχο

Τα ακουστικά WH-XB700 ανήκουν στη σειρά EXTRA BASS™ της Sony. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνουν όλες τις χαμηλές συχνότητες για εξαιρετικά μπάσα, ενώ, ταυτόχρονα, διατηρούν καθαρά τα φωνητικά, απογειώνοντας κάθε κομμάτι με καθηλωτικό ήχο.

Απολαύστε ασύρματη ελευθερία με τεχνολογίες NFC και Bluetooth®

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς στα ακουστικά μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και ξεκινήστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

Εικονίδιο μπαταρίας 30 ωρών
Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για συνεχή ακρόαση

Μια φόρτιση περίπου 4 ωρών σάς προσφέρει ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα, με περίπου 30 ώρες αναπαραγωγής, για να μπορείτε να ακούτε αδιάκοπα τραγούδια και μίξεις μουσικής.

Φωτογραφία lifestyle των ακουστικών WH-XB700 σε λειτουργία γρήγορης φόρτισης
Γρήγορη φόρτιση ακόμα κι όταν ο χρόνος σάς πιέζει

Όταν η μπαταρία των ακουστικών αρχίζει να εξαντλείται, με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών θα απολαύσετε 90 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής. Η ιδανική λύση σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα.

Κομψή σχεδίαση και άνετη εφαρμογή για παρατεταμένη χρήση

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στιλ, τα ακουστικά WH-XB700 θα σας ταιριάξουν τέλεια, χάρη στην απλή, κομψή και προηγμένη σχεδίαση, με την έντονη χρωματιστή λεπτομέρεια στο περίβλημα του μπάσου. Με μαλακή επένδυση ακουστικών για άνετη εφαρμογή που διαρκεί, ιδανική για να ακούτε τα αγαπημένα σας άλμπουμ ασταμάτητα.

Φωτογραφία lifestyle ενός άντρα που κάνει κλήσεις hands-free με ακουστικά WH-XB700
Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Σταματήστε τη μουσική για να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή το αντίστροφο, εύκολα, χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά. Απλώς πατήστε το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών στο αριστερό ακουστικό και, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, θα μπορείτε να απαντήσετε σε κλήσεις hands-free από επιλεγμένα smartphone.

Λογότυπο Sony | Headphones Connect
Προσαρμόστε τον ήχο σας

Ρυθμίστε τον ιδανικό ήχο για κάθε τραγούδι. Η πρωτοποριακή εφαρμογή Sony | Headphones Connect επιτρέπει την προσαρμογή των επιπέδων του μπάσου και παρέχει προκαθορισμένες ρυθμίσεις για προσομοίωση ήχου κλαμπ, αίθουσας συναυλιών, γηπέδου ή εξωτερικού χώρου.

Λογότυπα για το Google Assistant και το Amazon Alexa
Αξιοποιήστε τη φωνητική υποβοήθηση: Google Assistant, Amazon Alexa και Siri

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας σας στη φωνητική υποβοήθηση του smartphone, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ορίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Βυθιστείτε σε ήχο που σας περιβάλλει. Είναι τόσο ρεαλιστικός σαν να βρίσκεστε στη συναυλία ή στο στούντιο. Με το 360 Reality Audio, η μουσική είναι απόλυτα καθηλωτική και ρεαλιστική.

Αυτά τα ακουστικά σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

Προσωπική εμπειρία κινηματογράφου

Με την BRAVIA XR™ και τον ασύρματο πομπό WLA-NS7

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos® και 360 Spatial Sound που προσαρμόζετε στα αυτιά σας, με τη BRAVIA XR και αυτά τα ακουστικά, και σε συνδυασμό με τον ασύρματο πομπό WLA-NS7.

Άντρας που κάθεται σε καναπέ στο σαλόνι και ακούει με ακουστικά, χρησιμοποιώντας ασύρματο πομπό
360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε εξατομικευμένο ήχο. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR™.

Ασύρματος πομπός WLA-NS7 με ακουστικά πάνω σε ντουλάπι, συνδεδεμένος με τηλεόραση BRAVIA στερεωμένη στον τοίχο
Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR™, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, για να απολαμβάνετε μια εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αφεθείτε στο μπάσο. Τα ακουστικά EXTRA BASS™ WH-XB700 συνδυάζουν τον δυνατό ήχο EXTRA BASS™ με τα καθαρά φωνητικά, τη σύνδεση Bluetooth®, τη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, την κομψή σχεδίαση και την καθημερινή άνεση και λειτουργικότητα.
  • EXTRA BASS™ για βαθύ, δυνατό ήχο

  • Ακρόαση με ένα άγγιγμα, με Bluetooth® και τεχνολογία NFC

  • Διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες και γρήγορη φόρτιση

  • Κομψή σχεδίαση και άνετη εφαρμογή για παρατεταμένη χρήση

  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Μονάδα οδηγού
30 mm (τύπου θόλου)
S-Master HX
Όχι
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Παθητική λειτουργία
Ναι
NFC
Ναι
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών