ΕΝΔΩΤΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ AS600BT

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

MDR-AS600BT

Ενδεικτικά από

99,00 €

Γενικά χαρακτηριστικά

Μονάδα οδηγού
9 mm
Μαγνήτης
Νεοδύμιο
Απόκριση συχνότητας
20 Hz-20.000 Hz
Έλεγχος έντασης ήχου
Ναι
Χρόνος φόρτισης
Περίπου 2,5 ώρες

Στο κουτί

Αξεσουάρ
Ακουστικά-ψείρες σε 4 μεγέθη. Στηρίγματα arc σε 3 μεγέθη.

Μικρόφωνο

Μονάδα μικροφώνου
ECM
Κατεύθυνση ενσωματωμένου μικροφώνου
Πανκατευθυντικό μικρόφωνο

Επιλογές χρωμάτων

orangebluewhiteblack

Χαρακτηριστικά

Ενδώτια ασύρματα αθλητικά ακουστικά AS600BT: εικόνα

Ασύρματη μετάδοση μέσω Bluetooth®

Μεταδώστε ασύρματα τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω Bluetooth®. Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth® με το smartphone ή το tablet σας και ακούστε μουσική ή χειριστείτε λίστες αναπαραγωγής και την ένταση ήχου.

Ακρόαση με ένα άγγιγμα για άμεση αναπαραγωγή μουσικής

Με την τεχνολογία NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου), δεν χρειάζονται πλέον ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε το smartphone ή μια άλλη συσκευή* με δυνατότητα NFC στην ένδειξη N και ξεκινήστε τη μουσική σας. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο, από τις ρυθμίσεις Bluetooth®. *Δείτε τις συμβατές συσκευές

Εύρεση συμβατών συσκευών

Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις hands-free

Δεν χρειάζεται να διακόπτετε την άσκησή σας για να κάνετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τη συνδεσιμότητα Bluetooth®, μπορείτε εύκολα να κάνετε και να απαντάτε σε κλήσεις από το smartphone σας.

Ενδώτια ασύρματα αθλητικά ακουστικά AS600BT: εικόνα

Ακρόαση μεγαλύτερης διάρκειας με 8,5 ώρες αναπαραγωγής

Ακούστε μουσική όλη την ημέρα. Η ενσωματωμένη μπαταρία Li-ion προσφέρει αυτονομία περίπου 8,5 ωρών (ανάλογα με τις ρυθμίσεις της μουσικής σας) και μπορεί να επαναφορτιστεί μέσω USB.

Ενδώτια ασύρματα αθλητικά ακουστικά AS600BT: εικόνα

Σχεδίαση splashproof για ακρόαση παντός καιρού

Χάρη στη splashproof σχεδίαση κατά IPX4, μπορείτε να φοράτε αυτά τα ακουστικά ενώ τρέχετε στο ψιλόβροχο ή κάθεστε δίπλα στην πισίνα. Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά στον ιδρώτα, για να μπορείτε να προπονείστε χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Στήριγμα που "αγκαλιάζει" το κεφάλι για ελευθερία κινήσεων

Απολαύστε ελευθερία κινήσεων χάρη στα ασφαλή ακουστικά που "αγκαλιάζουν" το κεφάλι. Σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν άνετα στο κεφάλι σας, αυτά τα ανάλαφρα ακουστικά κεφαλής μένουν στη θέση τους ενώ εσείς τρέχετε, κάνετε άλματα και προπονείστε πιο σκληρά. Τα παρεχόμενα στηρίγματα σε σχήμα τόξου προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα ακουστικά-ψείρες δεν θα πέσουν ενώ τρέχετε. 

Ενδώτια ασύρματα αθλητικά ακουστικά AS600BT: εικόνα

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα

Διαθέσιμα σε μια ποικιλία διαφόρων χρωμάτων για να ταιριάζουν με το στυλ σας. Επιλέξτε κλασικό μαύρο, φωτεινό λευκό ή εντυπωσιάστε με ένα πορτοκαλί ή μπλε.