Κανονική

MDR-EX450LP

Ενδεικτικά από

40,00 €

Android

MDR-EX450AP

Ενδεικτικά από

41,33 €

Ενδώτια ακουστικά MDR-EX450: φωτογραφίες
Ενδώτια ακουστικά MDR-EX450: φωτογραφίες
Ενδώτια ακουστικά MDR-EX450: φωτογραφίες
Ενδώτια ακουστικά MDR-EX450: φωτογραφίες
Βελτιωμένος ήχος, όπου κι αν πάτε

Σύνδεση και χρήση στο λεπτό για ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία

Ιδανική επιλογή για όσους μετακινούνται συχνά, καθώς συνδυάζουν την εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση από αλουμίνιο με μια μονάδα οδήγησης νεοδυμίου, για ήχο υψηλής ακρίβειας. Επιπλέον, χάρη στα τέσσερα μεγέθη των υβριδικών ακουστικών από μαλακή σιλικόνη, θα απολαμβάνετε πάντα την πιο άνετη εφαρμογή.

Μικρή αλλά πανίσχυρη μονάδα οδήγησης

Ακούστε κάθε νότα με απόλυτη καθαρότητα, από μια μικρού μεγέθους μονάδα οδήγησης υψηλής ευαισθησίας.

Ευρεία απόκριση συχνότητας

Ακούστε βαθιές χαμηλές νότες και έντονες ψηλές με μεγάλο εύρος ήχου.

Καθαρή, ισορροπημένη μουσική

Απολαύστε ήχο με πεντακάθαρες μεσαίες και ψηλές συχνότητες. Το ελαφρύ αλλά ανθεκτικό περίβλημα διατηρεί τον ήχο σταθερό για πιο πλούσια, πιο δυναμική απόδοση.

Απόδοση υψηλής ακρίβειας

Από τη δυνατή ροκ έως τις χορευτικές επιτυχίες και τα κλασικά ποπ κομμάτια, ακούτε καθαρό, πανίσχυρο ήχο που αναδεικνύει τις λεπτομέρειες στη μουσική σας.

Έλεγχος απόκρισης ρυθμού

Χρησιμοποιεί ανάγλυφους αεραγωγούς για βελτιστοποίηση των χαμηλών συχνοτήτων και για αναπαραγωγή ρυθμών και ήχων με βαθιά μπάσα και εξαιρετική ακρίβεια.

Μονάδα οδήγησης νεοδυμίου 12 mm

Η μικρή αλλά πανίσχυρη μονάδα οδήγησης διαθέτει θόλο ηχείου με το ίδιο μέγεθος όπως μια μονάδα οδήγησης 16 mm, για υψηλή ευαισθησία και χαμηλή παραμόρφωση.

Υψηλή ευαισθησία

Η ευαισθησία μετρά πόσο αποτελεσματικά ένα ηλεκτρικό σήμα μετατρέπεται σε ήχο. Χάρη στην υψηλή ευαισθησία τους, αυτά τα ακουστικά σάς επιτρέπουν να αυξήσετε την ένταση ακόμα περισσότερο, χωρίς να χάνεται η καθαρότητα του ήχου.

Ακούστε με άνεση

Σχεδιασμένα για απόλυτη εφαρμογή και ατελείωτες ώρες άνετης ακρόασης.

Κεκλιμένο προφίλ

Χάρη στο μικρό της μέγεθος, η μονάδα οδήγησης σταθεροποιείται εύκολα πίσω από το αυτί, για απόλυτη άνεση και βελτιωμένη απομόνωση ήχου.

Υβριδικά καλύμματα ακουστικών σιλικόνης

Κατασκευασμένα από σκληρή σιλικόνη για ανθεκτικότητα, καθώς και από πιο μαλακή σιλικόνη στο εξωτερικό για άνεση. Σταθεροποιούνται εύκολα στο εσωτερικό του αυτιού, χάρη στα τέσσερα διαθέσιμα μεγέθη.

Σχεδιασμένα για ταξίδια

Φιλικά προς το smartphone και σχεδιασμένα για να σας ακολουθούν παντού

Χάρη στο μικρό βάρος τους, μόλις 6 g, και την παρεχόμενη θήκη μεταφοράς, αυτά τα ακουστικά είναι εξαιρετικά για τις μετακινήσεις σας. Ξεχάστε τους κόμπους χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο, το οποίο διαθέτει ένα ρυθμιστικό για εύκολη ρύθμιση του μήκους. Παραμείνετε σε επαφή με κλήσεις hands-free χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο.

Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίον ακούτε μουσική

Κατεβάστε την εφαρμογή SmartKey της Sony και ρυθμίστε διάφορες λειτουργίες μουσικής στο smartphone Android ή το iPhone. Κάντε αναπαραγωγή ή παύση μουσικής, παραλείψτε κομμάτια ή αλλάξτε την ένταση του ήχου από τα ακουστικά σας.

Ελέγξτε τις κλήσεις σας

Προσαρμόστε το κουμπί κλήσης του smartphone Android ή του iPhone. Απαντήστε και τερματίστε κλήσεις ή ρυθμίστε την ένταση ήχου με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο. Κάντε τα πάντα με τη δωρεάν εφαρμογή SmartKey της Sony.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Το περίβλημα αλουμινίου ελαχιστοποιεί τους ανεπιθύμητους κραδασμούς

  • Μονάδες οδήγησης νεοδυμίου 12 mm για δυναμικό ήχο

  • Άνετα ακουστικά σιλικόνης με τέλεια εφαρμογή

  • Εύρος συχνοτήτων 5–25.000 Hz

  • Συμβατότητα με smartphone χάρη στο ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη μεταφοράς, Ρυθμιστικό μήκους καλωδίου ακουστικών, Ακουστικά-ψείρες, Κάρτα εγγύησης, Οδηγίες χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών